Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Elle Fanning cântă "Dancing On My Own" (Robyn) în filmul "Teen Spirit" - VIDEO

Actrița americană Elle Fanning a realizat un cover captivant după hitul lui Robyn, "Dancing On My Own". Noua versiune a melodiei a fost înregistrată de Elle pentru filmul "Teen Spirit", în care este protagonistă.

Publicat

pe

Elle Fanning în filmul ”Teen Spirit”
Elle Fanning în filmul ”Teen Spirit” │ FOTO: IMDB www.imdb.com

Elle Fanning, actrița americană pe care am putut-o vedea în filme ca ”Maleficent” (2014) sau ”The Neon Demon” (2016), joacă rolul unei adolescente cu aspirații muzicale în pelicula ”Teen Spirit”. Filmul este regizat de Max Minghella, cunoscut pentru populara peliculă ”The Social Network”, alături de Elle Fanning fiind distribuite și actrițele britanice Millie Brady și Elizabeth Berrington.

Elle o interpretează în film pe Violet Valenski, o adolescentă de origine poloneză aflată într-un orășel din Marea Britanie. Violet visează la o carieră în muzică, așa cum ni se detaliază în rezumatul oficial al filmului:

“O adolescentă timidă visează să evadeze din micul ei oraș și să-și urmeze pasiunea pentru muzică. Cu ajutorul unui mentor atipic, se înscrie într-un concurs muzical local care îi va testa integritatea, talentul și ambiția.”

În așteptarea peliculei, ce va avea premiera în cinematografe pe 5 aprilie 2019, Interscope Records a dezvăluit un clip în care o vedem pe Elle Fanning interpretând piesa "Dancing On My Own", lansată de artista suedeză Robyn în 2010.

VIDEO: Elle Fanning - ”Dancing On My Own” (From ”Teen Spirit” Soundtrack)

Robyn își promovează în prezent cel de-al 8-lea album de studio, ”Honey”. Lansat în octombrie anul trecut, discul a primit review-uri foarte bune. The New York Times îl consideră ”o capodoperă”, iar AllMusic observă că ”Robyn creează trenduri în loc să le urmeze”. Discul a debutat pe prima poziție în topul oficial din Suedia, dar și în US Top Dance/Electronic Albums (Billboard).

Cel mai recent single al artistei se numește ”Send To Robin Immediately”. În videoclipul melodiei, Robyn dă frâu liber imaginației și creează o lume în care dorința sexuală și inocența coexistă.

Comentează

Trending