Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

DJ Snake şi Sean Paul vin la NEVERSEA 2019 - Lineup Actualizat

DJ Snake şi Sean Paul se alătură unui lineup deja impresionant pentru festivalul NEVERSEA 2019. Muzicienii vor concerta sau mixa alături de Jessie J, Afrojack şi Steve Aoki, aşteptaţi la acelaşi eveniment organizat în vara lui 2019.

Publicat

pe

DJ Snake Sean Paul Neversea 2019 lineup
DJ Snake Sean Paul Neversea 2019 lineup

NEVERSEA 2019 aduce 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA, acolo unde vor concerta cei mai în vogă artişti. După confirmarea lui G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack şi Lost Frequencies, acum aflăm noi nume din lineup. Artiştii din valul 2 de anunţuri sunt următorii:

  • Alesso
  • Bassajackers
  • DJ Snake
  • KSHMR
  • Salvatore Ganacci
  • Sean Paul
  • Vini Vici
  • Boris Brejcha
  • Dubfire
  • Agents of Time
  • A Skillaz
  • Delinquent Habbits
  • Dub FX

DJ Snake

DJ Snake este un nume mare din noul lineup. Artistul este un DJ francez care a colaborat cu Diplo şi MO la celebrul hit "Lean On" semnat Major Lazer. Maestrul pupitrelor este un producător apreciat, nominalizat la Premiile Grammy pentru albumul Lady Gaga "Born This Way". DJ-ul a câştigat premii pentru piesa "Turn down for What" şi a colaborat cu Justin Bieber, Selena Gomez şi Cardi B.

Cea mai nouă piesă a sa se poate auzi la toate radio-urile în acest moment. E vorba despre "Taki Taki", care are peste 1.1 miliarde de vizualizări.

RECOMANDARE: Vezi poze cu DJ Snake la TimeShift Festival 2017

Sean Paul

Sean Paul face de asemenea parte din valul 2 de artişti confirmaţi la NEVERSEA 2019. Cele mai cunoscute hituri ale sale sunt "Give It Up To Me", "Mad Love" şi "She Doesn't Mind". Nu uităm nici de celebrul "Get Busy" sau "Press It Up". Sean Paul a cântat în România în primăvara anului 2018, în faţa a 4000 de fani. Artistul dancehall şi reggae este activ din 1994.

Provine din Jamaica şi a bifat multiple nominalizări la Premiile Grammy, categoria Reggae. De altfel a şi câştigat acest premiu cu "Dutty Rock". Ultimul LP lansat de artist este "Mad Love the Prequel", apărut în 2018. Aceasta este o colecţie de piese şi colaborări cu Ellie Goulding, David Guetta, Major Lazer, Migos sau Dua Lipa.

RECOMANDARE: Vezi poze cu Sean Paul la Concertul de la Arenele Romane din 2018

Salvatore Gannaci este un cunoscut DJ suedez, care vine pentru prima oară la NEVERSEA şi în România în această vară, direct pe scenă principală. Numele său real este Emil Kobilic, iar artistul este cunoscut pentru dansurile pe pupitru.

Vini Vici este un act muzical trance, cu influenţe tribale, iar KHSMR va fermeca publicul cu beat-uri animate până la răsărit. Muzica alternativă primeşte propria scenă la NEVERSEA, Scena Temple. Acolo vor mixa nume mari din techno: Boris Brejcha, Agents of time sau Dubfire. Apar şi nume de la noi, pionieri ai muzicii electronice: Arapu, Cap, Cezar, Dan Andrei, Kozo, Lovio & Roby, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Sublee şi Suciu.

În lineup-ul festivalului NEVERSEA 2019 au fost confirmați și:

  • Steve Aoki
  • Lost Frequencies
  • Jamie Jones
  • Tale Of Us
  • Andy C
  • Chinese Man
  • Flux Pavilion
  • Rudimental Dj
  • Sub Focus DJ Set & ID Wilkinson DJ Set
  • MC AD - APT

NEVERSEA 2019 se desfăşoară între 4 şi 7 iulie 2019 în Constanţa. Este a treia ediţie a festivalului, iar cele 10.000 de bilete cu preţ special s-au vândut în doar 24 de ore. Fanii pot cumpăra abonamente acum şi fără a se înregistra pe site-ul festivalului. Abonamentele costă 499 lei plus taxe şi se pot cumpăra de pe NEVERSEA.com sau de la partenerii festivalului.

Click: Bilete/Abonamente la Neversea 2019

  • Abonamente acces general - 493,90 de lei
  • Abonamente VIP - 990 de lei plus taxe

Preţul final al abonamentelor pentru festivalul NEVERSEA este de 599 lei plus taxe.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 iulie 2019

Neversea 2019

Loc
Neversea Beach
Comentează

Concerte & turnee

DJ Snake, Tinie Tempah și Dimitri Vegas se alătură lineup-ului Neversea 2024

Fanii Neversea se vor întâlni anul acesta cu DJ Snake, Tinie Tempah, Dimitri Vegas, artiști de top la nivel internațional, cu hituri care vor aduce energie bună, și alături de care vor petrece până la răsărit.

Publicat

pe

Dimitri Vegas la Neversea 2024
Dimitri Vegas la Neversea 2024 │ FOTO: Neversea

A mai rămas mai puțin de o lună până la cea de-a șasea ediție Neversea, care promite să fie cea mai electrizantă de până acum, cu peste 150 de artiști, experiențe memorabile pregătite pentru festivalieri și momente unice create de organizatori. DJ Snake, Tinie Tempah, Dimitri Vegas sunt artiștii proaspăt anunțați în lineup.

DJ Snake a devenit cunoscut publicului la nivel internațional datorită pieselor "Turn Down For What" feat. Lil Jon şi "Get Low", dar şi prin colaborările cu Major Lazer și MØ pentru "Lean On", "Taki Taki" cu Ozuna, Selena Gomez şi Cardi B și "Loco Contigo" cu J Balvin. Setul lui DJ Snake completează lineup-ul eclectic pe care Neversea îl propune şi anul acesta.

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii Neversea de anul acesta, este parte din cunoscutul duo de DJ Dimitri Vegas & Like Mike care ocupă locul 2 în Top 100 DJ Mag. Dimitri Vegas a ajuns, alături de fratele său, la toate marile evenimente ale lumii, reușind să ocupe statutul de superstar în lumea muzicii electronice, fiind invitat ca artist oficial și la finala UEFA Champions League în Madrid.

E un DJ care generează mare vâlvă pe scenele festivalurilor datorită unor piese ca "Mammoth", "The Hum", "Tremor", "Complicated", precum și colaborărilor cu Martin Garrix, Steve Aoki și Afrojack.

În ultimii ani, Dimitri Vegas și-a consolidat cariera în cinematografie. După câteva roluri în blockbuster-uri precum "Rambo: Last Blood", 'Men In Black: International", "Yummy", "H4Z4RD", Dimitri Vegas a fost ales și în distribuția noului film din seria "Jurassic" - "World: Dominion".

Tinie Tempah, pe numele său real Patrick Junior C. Okogwu, este rapper, MC, câștigător al BRIT Awards de 7 ori, a devenit cunoscut publicului din întreaga lume datorită piesei "Written in the Stars" cu Eric Turner, dar și colaborărilor cu Zara Larsson, Labrinth, Wiz Khalifa, Sofia Reyes, Tinashe, Wizkid, Martin Garrix și Timmy Trumpet, Rita Ora, Calvin Harris. Tinie Tempah va energiza publicul de pe Neversea Beach cu muzica sa uptempo și cu spiritul său efervescent.

Alți artiști care vor concerta pe Mainstage la Neversea 2024

La Mainstage, pe lângă artiștii menționați anterior, publicul se va întâlni și cu Maluma, Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo, Sofi Tukker.

Din România, de la Mainstage, nu vor lipsi Grasu XXL și Puya, pe lângă INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia.

Prețuri bilete Neversea 2024:

  • Neversea are loc între 4-7 iulie 2024 la Constanța. Abonamentele sunt disponibile online, de la 400,20 lei. Fanii pot cumpăra și bilete de o zi, la prețuri începând de la 284,20 lei.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Jessie J cântă în premieră la București, în cadrul Unforgettable Festival 2024

Jessie J va urca pe scenă alături de Lara Fabian, Havasi, Garou, Al Bano și Romina Power, Gheorghe Zamfir, Gipsy Kings și mulți alții la Unforgettable Festival, între 13 - 15 septembrie, la Romexpo. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Concert Jessie J la Electric Castle pe 22 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În weekendul 13-15 septembrie, Roxempo va fi gazda unui eveniment muzical de neratat: Unforgettable Festival. Publicul din România și nu numai va fi parte dintr-o sărbătoare a muzicii ce va traversa patru generații, reunind artiști de renume internațional din lumea muzicii clasice și moderne.

Jessie J vine la București

Superstarul internațional va urca pe scena Unforgettable Festival și promite un show spectaculos. Cunoscută pentru hituri precum "Price Tag", "Domino" sau "Bang Bang", Jessie J va aduce o explozie de energie și carismă la Romexpo, transformând scena într-un spectacol de neuitat. Pregătiți-vă să fiți electrizați de vocea sa impresionantă și de duetul unic pe care îl pregătește.

Fanii se pot aștepta la o performanță memorabilă, în care energia, carisma și talentul său de a îmbina ritmuri captivante cu mesaje puternice vor transforma scena într-un teren de joacă al muzicii live, plin de surprize și momente de neuitat. Jessie J va aduce un aer fresh pe scena festivalului, marcând una dintre cele mai vibrante și dinamice prestații ale ediției.

Lineup memorabil și colaborări în premieră mondială

Festivalul Unforgettable va transforma Bucureștiul în epicentrul artei muzicii. Timp de 3 zile, Romexpo va deveni o arenă a muzicii live, cu 12 spectacole ce vor avea drept protagoniști 20 de artiști de talie internațională. Printre aceștia se numără Al Bano and Romina Power, emblematicul duo italian, care vine în România să ne încânte cu melodiile care au cucerit Europa în anii '80, în timp ce Julien Dassin va omagia muzica tatălui său, Joe Dassin, prin interpretări contemporane ale hiturilor sale celebre. Gipsy Kings, celebra trupă franceză, va ridica atmosfera cu ritmurile sale flamenco și rumba, garantând momente pline de energie și dans, iar Lara Fabian și Garou vor aduce pe scenă pop-ul internațional și rock-ul cu un strop de emoție profundă și interpretări care ating sufletul. Va fi prezent și Havasi, cunoscutul pianist din Ungaria, renumit pentru combinația sa unică de muzică clasică, rock și elemente electronice.

Pe scena Unforgettable Festival vor urca și maestrul Gheorghe Zamfir, Laura Bretan, tânăra soprană care a uimit publicul la nivel mondial cu talentul său vocal excepțional, Elena Mosuc, cunoscută pentru interpretările sale vibrante din operele lui Mozart, Puccini și Monsserat Marti Caballe, cu o prestație care reflectă moștenirea muzicală regală a mamei sale.

Orchestra Operei Naționale București, sub bagheta maeștrilor dirijori de talie mondială - Daniel Jinga, Giora Linenberg și Alterisio Paoletti - va acompania momentele festivalului, pus în scenă cu multă pasiune de inegalabilul regizor Claudiu Stan. Nu va lipsi nici Sorin Francu, actorul cu o prezență scenică inegalabilă.

Duete în premieră mondială

Un element care va da o notă inedită întregului festival este reprezentat de duetele care se vor întâmpla în premieră mondială. Pentru prima dată pe o scenă, Garou va cânta cu Lara Fabian, alături de Julien Dassin, Daniel Lavoie, Chiara Di Bari melodiile din celebrul musical "Notre-Dame de Paris", inclusiv hit-ul "Belle", iubit de milioane de oameni.

Al Bano si Romina Power vor cânta în premieră simfonic cu maestrul Gheorghe Zamfir, în timp ce Havasi și Laura Bretan vor pregăti un moment muzical unic. Organizatorii vor construi și alte momente speciale care îi vor încânta și pe cei mai pretențioși participanți.

Prețuri bilete Unforgettable Festival 2024

  • Abonamentele și bilete de o zi pot fi achiziționate online, la prețuri ce pornesc de la 672 lei, preț special în pre-sale pentru abonamentul standard de 3 zile, respectiv de la 249 lei, preț special în pre-sale pentru biletele de o zi. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Electric Castle 2024 a anunțat un nou val de artiști; Paolo Nutini, Sevdaliza, Sean Paul fac parte din lineup

Festivalul Electric Castle își desăvârșește lineup-ul ediției din acest an. Organizatorii au anunțat o serie proaspătă de artiști care vor urca pe scenă cu cele mai tari show-uri. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Paolo Nutini, Fall in Love (Mogosoaia), 4 septembrie 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Electric Castle revine anul acesta cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au completat lineup-ul cu noi artiști, astfel:

  • Sean Paul
  • Paolo Nutini
  • Sevdaliza
  • Kungs
  • L'entourloop
  • Apashe with Brass Orchestra
  • Hernan Cattaneo B2B Sasha
  • Honeyluv
  • Vama
  • Șuie Paparude
  • CTC
  • Delia
  • Andy Purnell
  • BAO G
  • Mel Woods
  • Aris & Edi
  • Azteka
  • Palaye Royale

Aceștia li se adaugă muzicienilor deja anunțați la sfârșitul anului trecut, printre care Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age și Chase & Status.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele "Get Busy/Like Glue," "Temperature", "Baby Boy" împreună cu Beyonce, "Rockabye" cu Clean Bandit sau "Cheap Thrills" cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru "Best Reggae Album", în 2005 la American Music Award a câștigat "Best Pop/Rock Male Artist", iar în 2009 a câștigat "Best Reggae Artist" la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase gale de premii din muzică.

De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a făcut remarcat drept un artist cu o abordare muzicală unică. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în mai multe genuri, i-a catapultat cariera în diferite topuri, aducându-i, în același timp, numeroase premii, dar și un fanbase uriaș.

Paolo Nutini este un cântăreț, compozitor și muzician scoțian. Albumul său de debut, "These Streets" (2006), a ajuns pe locul trei în UK Albums Chart. Următorul său disc, "Sunny Side Up" (2009), a debutat pe primul loc în UK Albums Chart. Cinci ani mai târziu, Nutini a lansat al treilea album de studio, "Caustic Love", în aprilie 2014. Materialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali și a debutat pe primul loc în topurile albumelor din Marea Britanie. Cel mai recent album al artistului este "Last Night in the Bittersweet".

Paolo Nutini a concertat pentru prima dată în România în 2022, în cadrul festivalului Fall in Love.

Sevdaliza, pe numele real Sevda Alizadeh, este cântăreață, compozitoare, producătoare și regizoare irano-olandeză. A devenit activă pe scena muzicală în 2014, iar un an mai târziu a lansat două EP-uri, "The Suspended Kid" și "Children of Silk". Primul său album de studio, "ISON", a fost publicat pe 26 aprilie 2017 prin casa ei de discuri, Twisted Elegance. În 2018, a lansat un al treilea EP, "The Calling", urmat de al doilea album de studio, "Shabrang", în 2020.

Mai multe despre muzica Electric Castle 2024:

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții și mereu foarte bine primiți aici.

Pentru cei care își iau energia din rock, aventura muzicală va trece prin metal alături de frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, ce au reînregistrat două dintre albumele "clasice" ale trupei și le vor prezenta live, într-o formulă nouă, Sleaford Mods, probabil cea mai punk trupă din UK la ora actuală, sau garage rock cu Iguana Death Cult și She Wants Revenge. Palaye Royale adaugă un strop de eleganță în line up, cu stilul lor unic, autodefinit ca fashionart-rock.

Ritmuri latino, africane sau orientale își găsesc spațiu pe cele 10 scene ale festivalului și la ediția a 10-a. Fie că vor cânta în spaniolă, precum iLe, câștigătoare a Latin Grammys pentru cel mai bun album urban, în turcă, așa cum o fac Derya Yildirim & Group Șimșek, sau pe ritmuri congoleze, o premieră prin concertul Fulu Miziki, artiștii aduc o importantă contribuție la misiunea festivalului de a promova muzică de calitate din întreaga lume.

Artiștii români rămân în centrul atenției și la ediția a 10-a a festivalului: Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Șuie Paparude, CTC și alte zeci de nume sunt confirmate de către organizatori.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 493,02 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending