Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

DJ Snake şi Sean Paul vin la NEVERSEA 2019 - Lineup Actualizat

DJ Snake şi Sean Paul se alătură unui lineup deja impresionant pentru festivalul NEVERSEA 2019. Muzicienii vor concerta sau mixa alături de Jessie J, Afrojack şi Steve Aoki, aşteptaţi la acelaşi eveniment organizat în vara lui 2019.

Publicat

pe

DJ Snake Sean Paul Neversea 2019 lineup
DJ Snake Sean Paul Neversea 2019 lineup

NEVERSEA 2019 aduce 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA, acolo unde vor concerta cei mai în vogă artişti. După confirmarea lui G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack şi Lost Frequencies, acum aflăm noi nume din lineup. Artiştii din valul 2 de anunţuri sunt următorii:

  • Alesso
  • Bassajackers
  • DJ Snake
  • KSHMR
  • Salvatore Ganacci
  • Sean Paul
  • Vini Vici
  • Boris Brejcha
  • Dubfire
  • Agents of Time
  • A Skillaz
  • Delinquent Habbits
  • Dub FX

DJ Snake

DJ Snake este un nume mare din noul lineup. Artistul este un DJ francez care a colaborat cu Diplo şi MO la celebrul hit "Lean On" semnat Major Lazer. Maestrul pupitrelor este un producător apreciat, nominalizat la Premiile Grammy pentru albumul Lady Gaga "Born This Way". DJ-ul a câştigat premii pentru piesa "Turn down for What" şi a colaborat cu Justin Bieber, Selena Gomez şi Cardi B.

Cea mai nouă piesă a sa se poate auzi la toate radio-urile în acest moment. E vorba despre "Taki Taki", care are peste 1.1 miliarde de vizualizări.

RECOMANDARE: Vezi poze cu DJ Snake la TimeShift Festival 2017

Sean Paul

Sean Paul face de asemenea parte din valul 2 de artişti confirmaţi la NEVERSEA 2019. Cele mai cunoscute hituri ale sale sunt "Give It Up To Me", "Mad Love" şi "She Doesn't Mind". Nu uităm nici de celebrul "Get Busy" sau "Press It Up". Sean Paul a cântat în România în primăvara anului 2018, în faţa a 4000 de fani. Artistul dancehall şi reggae este activ din 1994.

Provine din Jamaica şi a bifat multiple nominalizări la Premiile Grammy, categoria Reggae. De altfel a şi câştigat acest premiu cu "Dutty Rock". Ultimul LP lansat de artist este "Mad Love the Prequel", apărut în 2018. Aceasta este o colecţie de piese şi colaborări cu Ellie Goulding, David Guetta, Major Lazer, Migos sau Dua Lipa.

RECOMANDARE: Vezi poze cu Sean Paul la Concertul de la Arenele Romane din 2018

Salvatore Gannaci este un cunoscut DJ suedez, care vine pentru prima oară la NEVERSEA şi în România în această vară, direct pe scenă principală. Numele său real este Emil Kobilic, iar artistul este cunoscut pentru dansurile pe pupitru.

Vini Vici este un act muzical trance, cu influenţe tribale, iar KHSMR va fermeca publicul cu beat-uri animate până la răsărit. Muzica alternativă primeşte propria scenă la NEVERSEA, Scena Temple. Acolo vor mixa nume mari din techno: Boris Brejcha, Agents of time sau Dubfire. Apar şi nume de la noi, pionieri ai muzicii electronice: Arapu, Cap, Cezar, Dan Andrei, Kozo, Lovio & Roby, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Sublee şi Suciu.

În lineup-ul festivalului NEVERSEA 2019 au fost confirmați și:

  • Steve Aoki
  • Lost Frequencies
  • Jamie Jones
  • Tale Of Us
  • Andy C
  • Chinese Man
  • Flux Pavilion
  • Rudimental Dj
  • Sub Focus DJ Set & ID Wilkinson DJ Set
  • MC AD - APT

NEVERSEA 2019 se desfăşoară între 4 şi 7 iulie 2019 în Constanţa. Este a treia ediţie a festivalului, iar cele 10.000 de bilete cu preţ special s-au vândut în doar 24 de ore. Fanii pot cumpăra abonamente acum şi fără a se înregistra pe site-ul festivalului. Abonamentele costă 499 lei plus taxe şi se pot cumpăra de pe NEVERSEA.com sau de la partenerii festivalului.

Click: Bilete/Abonamente la Neversea 2019

  • Abonamente acces general - 493,90 de lei
  • Abonamente VIP - 990 de lei plus taxe

Preţul final al abonamentelor pentru festivalul NEVERSEA este de 599 lei plus taxe.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 iulie 2019

Neversea 2019

Loc
Neversea Beach
Comentează

Concerte & turnee

Jessie J, Roisin Murphy, Katie Melua concertează în cadrul "Timișoara 2023 la nesfârșit"

Jessie J, Roisin Murphy, Katie Melua, Delia, Sonics, EMAA, Klangphonics, unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, vor urca pe scena evenimentului "Timișoara 2023 la nesfârșit", în Piața Unirii din Timișoara. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Concert Jessie J la Electric Castle pe 22 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Timișoara, Capitală Europeană a Culturii pentru anul 2023, își va încheia anul de transformare cu un eveniment care se va desfășura între 7 și 10 decembrie. Această celebrare cu multiple fațete urmărește să încapsuleze bogăția și impactul călătoriei culturale întreprinse de-a lungul anului. Evenimentul este organizat și finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Program muzical "Timișoara 2023 la nesfârșit"

Vineri, 8 decembrie

De la ora 19:00, publicul îi va putea asculta pe Klangphonics, un trio german care produce și interpretează muzică electronică live. Folosind o combinație de instrumente acustice și elemente electronice, ei fac legătura între producător și formație live. Acest lucru are ca rezultat un sunet foarte natural, organic, păstrând în același timp energia asociată cu deep house și techno melodic. Pe scenă, tobele, chitara și diverse percuții sunt îmbinate cu sintetizatoare, creând un spectacol care funcționează la fel de bine în club sau în concert.

De la ora 19:55, pe scenă va urca Delia. Figură emblematică a muzicii românești și artistă completă, cu spectacole uimitoare. Inovatoare și proaspătă, mereu cu un pas înaintea tendințelor, Delia este o prezență constantă în topurile radio și autoarea unora dintre cele mai de succes piese de pe piață. Cameleonică și inspirată, Delia ar un stil ușor de recunoscut, show-uri remarcabile, o atitudine puternică și un stil mereu surprinzător.

De la ora 21:10, urcă pe scenă, pentru prima dată în Timișoara, Katie Melua, una dintre cele mai de succes cântărețe din Marea Britanie, cu peste 11 milioane de albume vândute și peste 56 de premii de platină. Melua își încântă publicul cu vocea sa unică, puternică și captivantă, cu interpretările sale impecabile și cu personalitatea sa fermecătoare. Scriitoare, compozitoare și aranjoare desăvârșită, Katie este, totodată, una dintre cele mai bine vândute artiste britanice din toate timpurile, cu 9 albume de studio multipremiate, cel mai recent fiind "Love & Money" (2023). Unele dintre cele mai cunoscute hituri ale sale includ "Nine Million Bicycles", "The Closest Thing to Crazy" și cover-ul celebrei piese "Wonderful Life".

Seara se va încheia cu un show aerian al trupei italiene Sonics, de la ora 22:15. Este una dintre primele trupe în lumea teatrului acrobatic aerian. Compania este formată din gimnaști, dansatori și atleți bine pregătiți, care creează împreună coregrafii acrobatice și noi spectacole aeriene pe aparate de scenă speciale și originale, de invenție proprie. Trupa Sonics a luat parte la evenimente majore, cum ar fi ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Torino din 2006 și ceremonia de deschidere a Stadionului Olimpic din Kiev pentru Campionatul European de Fotbal din 2012.

Sâmbătă, 9 decembrie

A doua zi, sâmbătă, 9 decembrie, spectacolul din Piața Unirii se reia, la ora 19:00, cu concertul artistei EMAA. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei cu Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce piese precum "Sufletu’ imun" și "Zburătorul" s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale. Artista a scris muzică pentru show-uri TV precum "Spy Master" și "Hackerville". Vocea ei specială i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams și The Motans, rezultând piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio.

De la ora 20:00, Roisin Murphy va electriza publicul cu prezența ei scenică aparte. Având în palmares piese downtempo precum "Party Weirdo", hituri ca "The Time Is Now" și "Sing It Back", cu Moloko și o carieră solo extrem de diversă, care trece lejer de la cântece italiene la piese puternice precum "Let Me Know", publicul are prilejul să o asculte pentru prima dată în Timișoara pe cea mai inovatoare și mai neliniștită artistă din Marea Britanie. Cel mai recent album al ei, "Roisin Machine", a fost pregătit în liniște timp de două decenii, iar producția lui a durat zece ani.

Seara se va încheia cu un concert susținut de Jessie J, la rândul ei pentru prima dată în Timișoara, care va urca pe scenă de la ora 21:15. Artista este câștigătoare a mai multor premii Brit și nominalizată la premiile Grammy și are peste 1,5 miliarde de stream-uri, nenumărate albume de aur și platină și 23 de milioane de înregistrări vândute până în prezent. În 2011, ea și-a croit un loc pe scena mondială cu "Who You Are", care a primit discul de platină și s-a clasat în Top 15 al Billboard Top 200. Piesa "Price Tag" a ajuns pe locul 1 în 18 regiuni și, în cele din urmă, a devenit cvadruplu album de platină. I-a urmat "Domino", dublu album de platină. Au urmat nenumărate distincții, printre care prestigiosul premiu Brit, premiul BBC "Sound of 2011" și o invitație de a fi ambasadoare a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. Piesa "Bang Bang", cu Ariana Grande și Nicki Minaj, a dominat topurile în 2014 și a obținut șase albume de platină.

Accesul la concertele din Piața Unirii din Timișoara este gratuit

Citește în continuare

Concerte & turnee

Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Grigoré sunt primii artiști anunțați la Massif 2024

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii MASSIF adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale, prin artiști internaționali de nișă. Pe scenele festivalului Massif vor urca Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré.

Publicat

pe

Poze Massif 2023 in Poiana Brasov

Shimza este unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud. A făcut tranziția de la aspirant în industria muzicală la un artist apreciat al scenei mondiale de afro house. În ultimii ani, albumul "Shimuzic", dar și numeroase colaborări și single-uri precum "African Woman" și "Akulalwa" l-au consacrat pe Shimza ca unul dintre principalii producători de muzică house din Africa de Sud.

GORDO, cunoscut anterior sub numele de Carnage, este DJ, producător și fost rapper. A devenit cunoscut pentru show-urile sale live. Cariera sa sub numele de scenă "Carnage" a debutat în 2012, iar colaborările sale notabile au inclus piese precum "The Underground" și albumul "Papi Gordo". În 2021, artistul a ales un nou alias, "Gordo", și a lansat single-ul "KTM". De atunci a adoptat un sunet orientat spre house și techno, făcând trecerea de la trap și bass. Gordo a avut și contribuții notabile la albumul surpriză al lui Drake, "Honestly, Nevermind", lansat în iunie 2022.

Grigoré este un artist de deep & melodic house în ascensiune. Cu influențe variate, Grigoré livrează o experiență muzicală inedită și reușește să se afirme cu fiecare lansare pe care o face.

Wilkinson, DJ-ul și producătorul britanic de drum and bass, s-a afirmat la nivel internațional după lansarea albumului său de debut, intitulat "Lazers Not Included", în 2013. Stilul său distinct, în care îmbină elemente de drum and bass cu influențe pop și electronice, i-a adus o bază mare de fani și apreciere din partea criticilor.

Australianul Dub FX, un artist care a devenit cunoscut în toată lumea datorită modului extrem de creativ de a combina ritmuri hip hop, reggae și drum and bass, nu va fi singur pe scena G.O.A.T. Alături de el va fi unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume, britanicul Mr. Woodnote. Cei doi lucrează împreună de ceva vreme având apariții live la UNTOLD, Glastonbury, ADE sau BoomTown.

Un nou concept pentru Massif

Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile. Pe lângă promisiunea de a transforma Poiana Brașov în locul ideal pentru iubitorii de muzică, distracție și munte, Massif își propune să aducă în prim-plan diversitatea muzicală.

Cu un lineup bine structurat, ce include artiști de nișă, recunoscuți pentru abordarea lor distinctă în diverse genuri muzicale, festivalul se asigură că fiecare participant va găsi ceva care să-i captiveze latura "sălbatică". În acest sens, Massif consolidează prezența unor genuri consacrate precum drum & bass, dubstep și muzică electronică și explorează noi teritorii muzicale precum afro-house, progressive house, deep sau tech house, completând peisajul sonor alături de reggae electronic sau melodic techno.

Prețuri bilete Massif 2024

  • Abonamentele pentru Massif 2024 se găsesc online, la prețuri de 59 euro (+taxe) și 149 euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending