Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

Dacă noi ne iubim - Musical jucat de adolescenți pe muzica Holograf

Pe scenele teatrelor din orașele principale ale țării a început să se joace din 2018 un nou musical construit pe muzica trupei Holograf. "Dacă noi ne iubim" este regizat de Julieta Georoiu și jucat de 50 de adolescenți plini de entuziasm.

Publicat

pe

 

Scena pentru musicaluri în România începe să devină din ce în ce mai deschisă și diversificată, iar începând cu vara lui 2018 un nou spectacol s-a adăugat acesteia: "Dacă noi ne iubim", musical despre adolescenți pus la cale de Maria Julieta Georoiu pe muzica Holograf.

Actorii și cântăreții care fac parte din acest proiect sunt 40 de adolescenți, elevi de liceu, membri ai trupei de teatru Victoria Art iar subiectul musicalului este dedicat în totalitate lor: trăirile și problemele specifice acestei perioade a vieții. Scenariul este scris de asemenea de doi adolescenți, pe numele lor Anastasia Jinga și Rareș Fota, inspirați fiind de versurile și muzica celor de la Holograf. Alex Dediu, fiul lui Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, are și el un rol în acest musical.

Julieta Georoiu este actriță și profesoară de actorie, iar dorința ei a fost să coordoneze crearea un spectacol despre adolescenți, cu adolescenți, pentru adolescenți și pentru oricine dorește să se reconecteze cu această perioadă a vieții și să își amintească ce aduce ea în dezvoltarea noastră ca oameni.

”Dincolo de nori”, ”Ți-am dat un inel”, ”Undeva departe”, ”Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau ”Oriunde te vei afla” sunt câteva din piesele Holograf pe care tinerii le interpretează pe parcursul musicalului. Coregrafia și scenografia diversificată și colorată aduc un nou suflu pieselor Holograf, parcă oferindu-le o nouă însemnătate, o energie mai proaspătă, diferită de cea cu care ne-am obișnuit deja de atâtă vreme din partea trupei.

Un mic demo al energiei aduse de acești tineri pe scenă l-am avut în cadrul concertului Holograf de la Sala Palatului din 5 martie, unde o parte din castul musicalului a fost invitat pe scenă să contagieze publicul cu energia și culorile lor.

Premiera spectacolului a avut loc pe 9 iunie 2018 la Teatrul Metropolis din București, iar în 2019 "Dacă noi ne iubim" se va juca în mai multe orașe din țară, printre care enumerăm Iași, Cluj, Deva, Pitești, Satu Mare. Următorul spectacol din București va avea loc pe 12 aprilie la Palatul Național al Copiilor.R

RECOMANDARE: Citește și recenzia concertului Holograf de la Sala Palatului din 5 martie 2019. 

Trending