Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Concertele Karol Sevilla din București, Craiova, Cluj și Timișoara au fost anulate

Concertele pe care artista mexicană Karol Sevilla ar fi trebuit să le susțină primăvara aceasta în România au fost anulate. Astfel, concertele programate pe 1 aprilie la Cluj, pe 2 aprilie la Timișoara, pe 3 aprilie la Craiova, și pe 6 aprilie la București nu se vor mai desfășura.
Karol Sevilla

Karol Sevilla

Cum îți poți recupera banii pe bilete

Cei care au cumpărat bilete în format electronic ([email protected]) vor primi banii automat în termen de 3-20 de zile lucrătoare. Banii vor fi returnați pe același card cu care s-a efectuat plata biletelor.

Pentru biletele fizice (cu opțiune de livrare sau ridicare de la sediile Eventim), banii vor fi returnați pe loc prin reținerea biletelor. Prin urmare, biletele trebuie predate la unul dintre sediile Eventim.ro, acolo unde vor fi returnate sumele.

  • Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr 6 (în incinta Cinema Pro)
  • Eventim Cluj – Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B - Iulius Mall

De asemenea, clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier, la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, cod poștal 020801, București, banii fiind returnați în contul din care a fost făcută plată.

În cazul în care plata a fost efectuată prin transfer bancar trebuie furnizat contul IBAN împreună cu numele complet al titularului de cont pentru a putea efectua transferul corespunzător biletelor.

Pentru biletele achiziționate din magazinele partenere, este necesară returnarea biletelor în original în același punct de unde au fost cumpărate, iar banii vor fi returnați pe loc prin reținerea biletelor.

Concertele Karol Sevilla ar putea fi reprogramate

Organizatorul depune toate eforturile pentru reprogramarea evenimentelor.

Tânăra actriță, cântăreață și compozitoare Karol Sevilla are 19 ani și este originară din Mexic. Călcând pe urmele unor staruri internaționale, precum Miley Cyrus, care a devenit cunoscută odată cu rolul Hannah Montana, Karol și-a lansat cariera în producția Disney "Soy Luna", difuzată în peste 60 de țări, inclusiv România. În prezent, artista are o uriașă bază de fani: 9 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 7,5 milioane de abonați pe YouTube.

Citește mai multe despre Karol Sevilla
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single The Cranberries, "Wake Me When It's Over" de pe albumul postum cu Dolores - AUDIO

The Cranberries a lansat un nou single de pe albumul înregistrat cu Dolores înainte de moartea sa. Piesa se numeşte...

Închide