Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Red Hot Chili Peppers a susținut un concertul istoric la Piramidele din Egipt - VIDEO

Pe 15 martie, Red Hot Chili Peppers a susținut un concert grandios la Piramidele din Egipt, alăturându-se astfel unei liste scurte și selecte de artiști care au avut privilegiul de a cânta într-un asemenea loc. Spre încântarea fanilor, întregul concert poate fi urmărit online, trupa publicând înregistrarea show-ului pe YouTube.
Red Hot Chili Peppers în Egipt

Red Hot Chili Peppers în Egipt

După concertele susținute de Frank Sinatra, Sting și Mariah Carey, un nou show memorabil a completat lista selectă a evenimentelor muzicale susținute la Piramidele din Egipt. Trupa Red Hot Chili Peppers a scris istorie pe 15 martie în cadrul unui concert de aproape două ore.

"Înaintea fiecărui loc nou, corpul îmi este cuprins de entuziasm, simt o dorință pentru un nou mister care urmează să mi se destăinuie, o fascinație pentru o nouă cultură, posibilitatea întâlnirii unor noi prieteni, degustarea de noi alimente, mirosul noilor gusturi, absorbirea unor noi ritmuri.

Învăţare. Învăţare. Învăţare. Se întâmplă din nou acum, inima mea este plină de bucurie la gândul concertului în Egipt", a declarat Flea înaintea istoricului concert.

Formația a inclus într-un setlist de 19 piese atât hituri mai vechi, precum "Californication", "Under The Bridge" și "By The Way", cât și melodii de pe ultimul disc, "The Getaway". Trupa a realizat și câteva cover-uri, după "Pyramid Song", de la Radiohead, "I Wanna Be Your Dog" de la The Stooges, și "Higher Ground" de la Stevie Wonder.

Setlist concert Red Hot Chili Peppers la Piramidele din Egipt:

 1. ‘Can’t Stop’
 2. ‘Fortune Faded’
 3. ‘The Zephyr Song’
 4. ‘Dani California’
 5. ‘Dark Necessities’
 6. ‘Hey’
 7. ‘I Wanna Be Your Dog’
 8. ‘Right On Time’
 9. ‘Snow (Hey Oh)’
 10. ‘Pea’
 11. ‘Californication’
 12. ‘Go Robot’
 13. ‘Don’t Forget Me’
 14. ‘Higher Ground’
 15. ‘Under The Bridge’
 16. ‘By The Way’
 17. ‘Pyramid Song’
 18. ‘Goodbye Angels’
 19. ‘Give It Away’

Întregul concert a fost transmis live pe YouTube, Facebook și Twitter. Ulterior, înregistrarea a fost urcată pe canalul oficial de YouTube al trupei, RHCP oferind astfel fanilor de pretutindeni șansa să urmărească istoricul concert.

Înregistrarea completă este disponibilă mai jos, concertul putând fi urmărit de la minutul 33:09.

UPDATE: Înregistrarea a fost retrasă de pe YouTube. Vom actualiza articolul imediat ce concertul va deveni din nou disponibil publicului.

VIDEO: Concertul Red Hot Chili Peppers de la Piramidele din Egipt

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2019: Încep preselecțiile pentru sezonul 9

Săptămâna aceasta încep preselecțiile pentru sezonul 9 Vocea României. Primele audiții vor avea loc pe 24 martie, la Timișoara.

Închide