Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Bohemian Rhapsody" ar putea primi o continuare; Noul film se află în discuţii

"Bohemian Rhapsody" are toate şansele să rămână în istorie drept unul dintre cele mai reuşite filme biografice despre un muzician. Câştigător a 4 Oscar-uri şi un fenomen global, filmul ar putea avea o continuare. Aceasta se află deja în discuţii, conform apropiaţilor trupei Queen şi casei de producţie.

Publicat

pe

Rami Malek în Bohemian Rhapsody
Rami Malek în Bohemian Rhapsody │ FOTO: IMDb www.imdb.com

Informaţia a fost confirmată de către Rudi Dolezal, un regizor care a lucrat la multiple videoclipuri Queen în trecut. Sursa afirmă că trupa şi producătorii primei pelicule se află în discuţii pentru un sequel. Dolezal s-a aflat în spatele camerei pentru 30 de clipuri Queen şi a fost foarte apropiat de Freddie Mercury.

Teoria care circulă în media acum este că managerul Queen, Jim Beach are deja o idee despre cum să continue saga lui Freddie. Îl lăsasem pe artist la legendarul concert Live Aid, înainte ca boala sa să înceapă să se facă simţită vizibil. Pelicula "Bohemian Rhapsody" a debutat pe 2 noiembrie 2018, aducând încasări de box office de 875 de milioane de dolari.

Raportând suma la bugetul de producţie de 50 de milioane de dolari, filmul a fost un hit. A rămas totuşi neacoperită perioada dintre Live Aid, mijlocul anilor '80 şi 1991, când Freddie a încetat din viaţă. A fost o perioadă prolifică totuşi, cu albume precum "A Kind of Magic", "The Miracle" şi "Innuendo" prinzând viaţă.

Brian May, chitaristul Queen a declarat în repetate rânduri în interviuri că a considerat concertul Live Aid ca o încheiere perfectă a filmului. Cu toate acestea, se declară deschis la un sequel, evident cu acelaşi Rami Malek în rolul lui Freddie. Actorul din "Mr. Robot", "Papillon" şi "Night at the Musem" a fost apreciat de critici şi de fanii trupei, pentru că a intrat excelent în pielea solistului Queen. Interpretarea i-a adus primul premiu Oscar din carieră.

Marea problemă cu viitorul film va fi transfomarea lui Rami, care va trebui să slăbească mai mult, pentru a părea afectat de boala care îl măcina pe Freddie spre începutul anilor '90. Plănuită cum trebuie reprezentaţia sa ar putea fi demnă din nou de distincţii, poate chiar un nou Oscar.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 3 aprilie 2019

Queen Tribute

Loc
Berăria H
PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Legendarul album Queen "Greatest Hits" va fi relansat în noi variante

Cel mai bine vândut album din toate timpurile în Marea Britanie, "Greatest Hits" de la Queen se pregăteşte de o relansare. Originalul sosea în 1981 şi ocupă şi acum locul 3 în clasamentul pentru cea mai lungă poziţionare în topurile oficiale din UK. Colecţia va primi un remaker/remaster pentru a sărbători 40 de ani de la debutul său.

Publicat

pe

Coperta album Queen Greatest Hits
Coperta album Queen Greatest Hits │ FOTO: Queen

Sărbătorirea celor 40 de ani de la lansarea lui "Greatest Hits" coincide şi cu aniversarea a 50 de ani de la înfiinţarea formaţiei (de fapt 51 dacă e să fim stricţi). "Greatest Hits" este un album Queen lansat în 1981 şi care este primul şi singurul album care a vândut peste 6 milioane de unităţi în Marea Britanie. În acest moment este la cota de 6.75 milioane de unităţi, iar la nivel global a trecut de 25 de milioane de unităţi vândute. În Marea Britanie a petrecut peste 900 de săptămâni în topul celor mai bune albume. A fost premiat cu discul de platină de 22 de ori.

Şi lista de realizări continuă, deoarece Official Charts Company a premiat LP-ul drept "Cel mai popular album britanic din ultimii 60 de ani". Una din 4 gospodarii britanice deţine deja o copie a albumului, conform analizei. În urma lansării filmului "Bohemian Rhapsody" cu 3 ani în urmă, o nouă generaţie de fani Queen a început să apară, luând contact cu catalogul trupei şi cum se poate face asta mai bine decât începând cu un "Greatest Hits"?

O ediţie specială de CD cu o copertă inedită şi o casetă unică vor sosi global pe 2 iulie 2021. Noua versiune de "Greatest Hits" va veni într-o ediţie pentru colecţionari, care include un CD şi 4 casete color în ediţie limitată. CD-ul este semnat personal de către Brian May şi Roger Taylor, doar în cazul primelor 1000 de unităţi.

Pe aces disc se află piese precum "Bohemian Rhapsody", "We Are the Champions", "We Will Rock You", "Fat Bottomed Girls", "Another One Bites the Dust", "Crazy Little Thing to Called Love" şi "Somebody to Love". În 2020 Queen a realizat un parteneriat cu magazinele Target şi Walmart, pentru două viniluri exclusive şi separate "Greatest Hits", ambele de 180 de grame, cu două discuri incluse şi în variantele de culoare rubiniu şi alb.

În ultimele luni s-a vorbit intens despre piese noi Queen, alături de Adam Lambert, cu indicii din partea chitaristului Brian May. Grupul a lansat la început de an un joc video pentru mobil, Queen Rock Tour, permiţându-le fanilor să ia contact cu arene de concerte şi ţinute legendare ale artiştilor, cu un gameplay în stil Guitar Hero.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending