Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

"Bohemian Rhapsody" ar putea primi o continuare; Noul film se află în discuţii

"Bohemian Rhapsody" are toate şansele să rămână în istorie drept unul dintre cele mai reuşite filme biografice despre un muzician. Câştigător a 4 Oscar-uri şi un fenomen global, filmul ar putea avea o continuare. Aceasta se află deja în discuţii, conform apropiaţilor trupei Queen şi casei de producţie.
Rami Malek în Bohemian Rhapsody

Rami Malek în Bohemian Rhapsody (foto: IMDb)

Informaţia a fost confirmată de către Rudi Dolezal, un regizor care a lucrat la multiple videoclipuri Queen în trecut. Sursa afirmă că trupa şi producătorii primei pelicule se află în discuţii pentru un sequel. Dolezal s-a aflat în spatele camerei pentru 30 de clipuri Queen şi a fost foarte apropiat de Freddie Mercury.

Teoria care circulă în media acum este că managerul Queen, Jim Beach are deja o idee despre cum să continue saga lui Freddie. Îl lăsasem pe artist la legendarul concert Live Aid, înainte ca boala sa să înceapă să se facă simţită vizibil. Pelicula "Bohemian Rhapsody" a debutat pe 2 noiembrie 2018, aducând încasări de box office de 875 de milioane de dolari.

Raportând suma la bugetul de producţie de 50 de milioane de dolari, filmul a fost un hit. A rămas totuşi neacoperită perioada dintre Live Aid, mijlocul anilor '80 şi 1991, când Freddie a încetat din viaţă. A fost o perioadă prolifică totuşi, cu albume precum "A Kind of Magic", "The Miracle" şi "Innuendo" prinzând viaţă.

Brian May, chitaristul Queen a declarat în repetate rânduri în interviuri că a considerat concertul Live Aid ca o încheiere perfectă a filmului. Cu toate acestea, se declară deschis la un sequel, evident cu acelaşi Rami Malek în rolul lui Freddie. Actorul din "Mr. Robot", "Papillon" şi "Night at the Musem" a fost apreciat de critici şi de fanii trupei, pentru că a intrat excelent în pielea solistului Queen. Interpretarea i-a adus primul premiu Oscar din carieră.

Marea problemă cu viitorul film va fi transfomarea lui Rami, care va trebui să slăbească mai mult, pentru a părea afectat de boala care îl măcina pe Freddie spre începutul anilor '90. Plănuită cum trebuie reprezentaţia sa ar putea fi demnă din nou de distincţii, poate chiar un nou Oscar.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi confirmări la El Carrusel 2019: Black Eyed Peas, Diplo, Young Thug

Cea de-a doua ediție a festivalul El Carrusel îi aduce la București pe Black Eyed Peas, Diplo, Young Thug și...

Închide