Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018, a lansat coverul a cappella "Blood On The Dance Floor"

După ce a devenit "Vocea României", Bogdan Ioan își urmează pasiunea pentru muzică și pregătește mai multe proiecte. Primul dintre ele este lansarea unui cover a cappella, cu el în imagini multiplicate, după piesa lui Michael Jackson, "Blood On The Dance Floor".

Publicat

pe

Bogdan Ioan la filmările clipului "Blood On The Dance Floor"
Bogdan Ioan la filmările clipului "Blood On The Dance Floor"

"Ideea acestui cover era în mintea mea de doi ani, doar că nu am avut timpul necesar pentru a o pune în practică. Acesta este primul clip pe care îl postez după experiența de la Vocea României, reacțiile sunt foarte bune și mă încurajează să continui acest proiect. Le mulțumesc oamenilor pentru susținere și sper să îl vadă cât mai mulți", a declarat Bogdan Ioan.

Filmările videoclipului au durat 13 ore și, chiar dacă au fost puțin obositoare, Bogdan spune că s-a distrat foarte mult și sigur ar ieși și un making of interesant, cu cele mai amuzante momente. El a petrecut apoi două săptămâni, zi de zi alături de Andrei, pentru a monta materialul:

"Am lucrat împreună cu Andrei Chișa și cu Victor Leontescu, care m-au ajutat cu partea de foto și video și am filmat în clubul Skin Music Lounge din Iași. Le mulțumesc pentru sprijinul lor pentru că a fost o experiență foarte frumoasă pentru mine. Chiar vorbeam între noi să facem și un making of pentru că în cele 13 ore petrecute la filmări am râs foarte mult", a spus Bogdan.

Bogdan, care a întors scaunele tuturor celor patru antrenori în doar câteva secunde și a devenit cunoscut în toată lumea datorită primei sale audiții la Vocea României cu piesa "Earth Song" a lui Michael Jackson, spune că a ales să facă un cover după "Blood On The Dance Floor" pentru că este una dintre melodiile sale preferate și îi dă o stare cu totul specială de câte ori o ascultă.

Pasiunea pentru Michael Jackson a început prin a învăța să danseze ca el, mai ales că Bogdan a practicat dans sportiv timp de 10 ani, din copilărie și până în adolescență:

"Am început să cânt prima dată pe la 16-17 ani, când s-a lansat YouTube și am avut acces la mai multe piese ale lui Michael. Eram în liceu și, după ce ajungeam acasă încercam să învăț, neștiind că pot cânta. Țin minte că eram în camera mea și aveam un microfon pentru jocuri. Așa mă înregistram să văd cum se aude", își amintește Bogdan.

După experiența de la Vocea României, viața lui Bogdan s-a schimbat. Dorește acum să investească în lecții de canto pentru că până la emisiune a fost un autodidact. Mai mult decât atât, Bogdan lucrează în prezent și la alte proiecte muzicale, printre care și o piesă proprie pe care vrea să o lanseze până la finalul acestui an.

Comentează

Trending