Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

BBC Radio 2 nu mai difuzează piesele lui Michael Jackson

BBC Radio 2 a încetat să mai difuzeze piesele lui Michael Jackson ca urmare a reapariției în spațiul public a unor acuzații privind abuzuri sexuale asupra minorilor. Noile informații sunt prezentate în documentarul "Leaving Neverland".
Michael Jackson

Michael Jackson

Regizorul Dan Reed a readus în spațiul public vechi acuzații privind abuzurile sexuale pe care Michael Jackson le-ar fi manifestat asupra unor minori. În noul său documentar de patru ore, "Leaving Neverland", sunt prezentate mărturiile lui Wade Robson (36 de ani) și James Safechuck (41 de ani), care au locuit împreună cu familiile lor în fosta reședință a lui Michael, Neverland. Aceștia povestesc pe larg care a fost relația lor cu Michael Jackson, detaliind abuzurile sexuale repetate la care au fost supuși în copilărie, pe toată perioada șederii lor în Neverland.

Acest scandalos documentar, al cărui prim episod a fost difuzat duminică de HBO, ar fi determinat o schimbare radicală în politica editorială a BBC Radio 2. Reputatul post britanic de radio a hotărât să nu mai difuzeze piesele lui Michael Jackson.

Potrivit publicației The Times, decizia ar fi fost luată tacit săptămâna trecută, ultima oară când postul a difuzat o piesă a lui Michael fiind pe 23 februarie.

Contactat de NME pentru o confirmare sau o infirmare a acestei informații, BBC a replicat:

”Fiecare compoziție muzicală este evaluată obiectiv, iar deciziile privind alegerea pieselor pentru diferite rețele sunt luate având în minte publicul și contextul relevant.”

Presupusele victime Robson și Safechuck, ale căror mărturii sunt prezentate în documentarul "Leaving Neverland", i-au dat în judecată pe administratorii averii lui Michael Jackson, dar cazul a fost respins în 2017, după ce un judecător a descoperit că plângerea nu s-a încadrat în termenul prevăzut pentru răspunderea penală.

VIDEO: Trailer "Leaving Neverland"

Familia lui Michael Jackson a negat toate acuzațiile prezentate în documentar şi au dat în judecată HBO, cerând daune de 100 de milioane de dolari.

În România, "Leaving Neverland" va fi disponibil pe HBO GO începând cu data de 8 martie.

Citește mai multe despre Michael Jackson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul The Prodigy, Keith Flint, a murit la 49 de ani

Keith Flint, emblematicul vocalist al trupei The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani. Acesta a fost găsit...

Închide