Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă noul single The Cranberries, "Wake Me When It's Over" de pe albumul postum cu Dolores - AUDIO

The Cranberries a lansat un nou single de pe albumul înregistrat cu Dolores înainte de moartea sa. Piesa se numeşte "All Over Now" şi este o baladă optimistă, un track ideal de condus maşina pe ploaie. Vă invităm să ascultaţi noua creaţie The Cranberries în cadrul articolului.
Single The Cranberries All Over Now

Single The Cranberries All Over Now (foto: The Cranberries)

"Wake Me When It's Over" este un single extras de pe albumul "In The End". Acesta ar urma să fie ultimul disc al trupei şi va fi lansat pe 26 aprilie. Formaţia irlandeză nu şi-a manifestat disponibilitatea de a mai continua fără Dolores O'Riordan, care a încetat din viaţa la începutul lui 2018. Au existat propuneri de solistă nouă, sau chiar de a utiliza o hologramă în concerte live.

Răspunsul formaţiei la aceste propuneri este că lumea nu înţelege ce înseamnă lipsa lui Dolores şi că e bine ca trupa să îşi încheie carieră pe un vârf, nu pe o pantă descendentă. Chitaristul Noel Hogan a declarat despre noul single că este o piesă distractiv de cântat, este înălţătoare şi veselă.

Dolores a lucrat ceva vreme la acest material, creând un vers moale şi un chorus amplu, ideal pentru a răsuna pe un stadion. Cel mai nou disc al irlandezilor a fost anunţat în ianuarie, atunci când se împlinea un an de la trecerea în nefiinţă a lui Dolores. Este al optulea şi ultimul album, produs de către colaboratorul frecvent al trupei, Stephen Street (4 albume The Cranberries).

Include single-urile lansate deja şi apreciate de fani "All Over Now" şi "The Pressure".

Dolores O'Riordan a încetat din viaţă pe 15 ianuarie 2018 la vârsta de 46 de ani. Artista a fost găsită inconştientă în camera de hotel, victimă a înecului în urma consumului de alcool. Înainte de moarte artista pregătea o nouă versiune a celebrei piese "Zombie", cântată alături de trupa Bad Wolves. Înregistrarea nu s-a mai concretizat, dar Bad Wolves a lansat o versiune proprie a melodiei, ca tribut pentru artistă.

Varianta a devenit un hit, ajungând la sute de milioane de vizualizări pe YouTube. The Cranberries a cântat în România în toamna lui 2012 la Romexpo, avându-i pe The Mono Jacks în deschidere. Rockerii irlandezi erau la a doua incursiune în România şi au cântat toate marile hituri.

Citește mai multe despre Dolores O’RiordanThe Cranberries
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DJ Snake şi Sean Paul vin la NEVERSEA 2019 - Lineup Actualizat

DJ Snake şi Sean Paul se alătură unui lineup deja impresionant pentru festivalul NEVERSEA 2019. Muzicienii vor concerta sau mixa...

Închide