Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Ascultă noua piesă The National, "You Had Your Soul With You", de pe viitorul album/film - AUDIO

The National are o perioadă de ambiţii maxime, pregătind simultan un film şi album. De pe acest proiect artistic avem ocazia să ascultăm noul single "You Had Your Soul With You". Acest track va ajunge pe LP-ul 8 al grupului şi vă invităm să îl ascultaţi în articol.
Coperta Single The National You Had Your Soul With You

Coperta Single The National You Had Your Soul With You (foto: The National)

"You Had Youl Soul With You" este primul single extras de pe viitorul album, "I Am Easy to Find". Trupa a terminat de mixat LP-ul cu numărul 8 şi este gata să ne ofere primele "aperitive" muzicale. Noul track este unul încărcat cu melodii şi armonii, jucăuş şi sunând la fel de bine la maxim ca şi în surdină. Percuţia sa discretă şi repetitivă, dar şi sound-ul în general duc cu gândul la un Beck ceva mai visător şi mai plin de angoasă.

The National se mişca destul de rapid cu compoziţiile, pentru că ultimul LP a sosit în 2017, sub numele de "Sleep Well Beast". Cine ascultă cu atenţie noua piesă va auzi un backing vocal faimos, Gail Ann Dorsey, care a colaborat cu David Bowie o bună perioadă de timp. Pe restul albumului vom mai putea asculta contribuţiile lui Lisa Hannigan, Sharon Van Etten, Mina Tindle, Kate Stables de la This Is The Kit şi The Brooklyn Youth Choir.

Este o colecţie eclectică de artiste care vor şlefui un sound mai sensibil pentru acest disc. Solistul Matt Berninger şi-a dorit acest element feminin potentat pe muzica sa. Albumul "I Am Easy to Find" va sosi pe 17 mai, cu un scurt metraj realizat de Mike Mills. Este promovat prin piesa "Rylan" şi include un nume mare de la Hollywood, Alicia Vikander, care a jucat în "The Danish Girl" şi "Ex Machina".

Filmul "I Am Easy to Find" are 24 de minute. Proiectul cinematografic a fost gândit ca unul muzical, asamblat precum piesele unui album. Protagonistul, punctul central de focalizare a fost pus în plan secund, în favoarea vocilor feminine, exact ca şi LP-ul The National.

Iată tracklist-ul noului material discografic:

1. You Had Your Soul With You
2. Quiet Light
3. Roman Holiday
4. Oblivions
5. The Pull Of You
6. Hey Rosey
7. I Am Easy To Find
8. Her Father In The Pool
9. Where Is Her Head
10. Not In Kansas
11. So Far So Fast
12. Dust Swirls In Strange Light
13. Hairpin Turns
14. Rylan
15. Underwater
16. Light Years

Pentru a promova noile piese, The National va organiza câteva concerte intime în aprilie, cu opriri în Marea Britanie. Urmează apariţii la festivalul Mad Cool din Madrid, dar şi la Summer Well 2019, unde vor mai urca pe scenă şi The 1975, Pale Waves, Black Honey şi Tender. The National a mai cântat la Summer Well în 2014, când headliner a fost Placebo.

Trupa va mai fi headliner în acest an la festivalul Sziget 2019.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The National
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul "Michael Jackson - Live in Bucharest" disponibil gratis pe YouTube - VEZI VIDEO

Concertul lui Michael Jackson de la Bucureşti din 1992 este unul dintre momentele legendare din peisajul muzical autohton şi global....

Închide