Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Ascultă noua piesă Santana, "Los Invisibles" feat. Buika - AUDIO

Carlos Santana lansează ”Los Invisibles”, o piesă care celebrează viața, energia și dragostea sub toate formele ei. Melodia anunță lansarea viitorului album al chitaristului, ”Africa Speaks”.
Carlos Santana

Carlos Santana

Piesa ”Los Invisibles” este lansată în colaborare cu Buika – renumita artistă originară din Spania, a cărei voce inconfundabilă a făcut înconjurul lumii. Și pentru ca surpriza ce împachetează lansarea piesei să fie completă, Santana alege să lucreze și cu Rick Rubin, faimosul producător american.

În doar 10 zile, Carlos Santana a înregistrat un număr impresionant de piese în studioul lui Rubin din Malibu, împreună cu alți 8 instrumentiști, printre care și Cindy Blackman Santana, soția chitaristului. Astfel a luat naștere albumul ”Africa Speaks”, ce include și single-ul ”Los Invisibles”.

În ceea ce îl privește pe Santana, acesta celebrează cei 50 de ani de carieră prin crearea unui album care dizolvă orice graniță geografică si desființează toate barierele culturale existente. ”Africa Speaks” va fi un material memorabil, o veritabilă opera de artă, dovada de necontestat a unei cariere de legendă.

AUDIO: Santana - "Los Invisibles" feat. Buika

Santana are în palmares 10 premii Grammy, 9 dintre ele doar pentru albumul „Supernatural” (lansat în 1999), material ce a mai fost distins și cu trei premii Latin Grammy. De asemenea, acesta a primit și premiul Billboard Century (1996), a fost inclus în The Rock and Roll Hall of Fame (1998), iar în 2009 a avut onoarea de a se număra printre puținii artiști distinși cu Billboard Latin Music Awards’ Lifetime Achievement.

Potrivit revistei Rolling Stone, Santana este pe poziția a 15-a în topul celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor.

Citește mai multe despre Carlos Santana
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers a susținut un concertul istoric la Piramidele din Egipt - VIDEO

Pe 15 martie, Red Hot Chili Peppers a susținut un concert grandios la Piramidele din Egipt, alăturându-se astfel unei liste...

Închide