Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Santana, "Los Invisibles" feat. Buika - AUDIO

Carlos Santana lansează ”Los Invisibles”, o piesă care celebrează viața, energia și dragostea sub toate formele ei. Melodia anunță lansarea viitorului album al chitaristului, ”Africa Speaks”.

Publicat

pe

Carlos Santana
Carlos Santana

Piesa ”Los Invisibles” este lansată în colaborare cu Buika – renumita artistă originară din Spania, a cărei voce inconfundabilă a făcut înconjurul lumii. Și pentru ca surpriza ce împachetează lansarea piesei să fie completă, Santana alege să lucreze și cu Rick Rubin, faimosul producător american.

În doar 10 zile, Carlos Santana a înregistrat un număr impresionant de piese în studioul lui Rubin din Malibu, împreună cu alți 8 instrumentiști, printre care și Cindy Blackman Santana, soția chitaristului. Astfel a luat naștere albumul ”Africa Speaks”, ce include și single-ul ”Los Invisibles”.

În ceea ce îl privește pe Santana, acesta celebrează cei 50 de ani de carieră prin crearea unui album care dizolvă orice graniță geografică si desființează toate barierele culturale existente. ”Africa Speaks” va fi un material memorabil, o veritabilă opera de artă, dovada de necontestat a unei cariere de legendă.

AUDIO: Santana - "Los Invisibles" feat. Buika

Santana are în palmares 10 premii Grammy, 9 dintre ele doar pentru albumul „Supernatural” (lansat în 1999), material ce a mai fost distins și cu trei premii Latin Grammy. De asemenea, acesta a primit și premiul Billboard Century (1996), a fost inclus în The Rock and Roll Hall of Fame (1998), iar în 2009 a avut onoarea de a se număra printre puținii artiști distinși cu Billboard Latin Music Awards’ Lifetime Achievement.

Potrivit revistei Rolling Stone, Santana este pe poziția a 15-a în topul celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor.

Comentează

Trending