Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Ascultă noua piesă a lui Billie Eilish, "Wish You Were Gay" - AUDIO

Billie Eilish a lansat o nouă piesă, numită "Wish You Were Gay", prin care speră să ne facă să înţelegem trăirile sale unice. Noul track a venit împreună cu un clip explicativ al artistei, în care discută despre dragoste... sau lipsa sa.
Coperta single Billie Eilish Wish You Were Gay

Coperta single Billie Eilish Wish You Were Gay (foto: Billie Eilish)

"Wish You Were Gay" are cuvintele picurate din vârful buzelor prin care se consacra Katie Melua şi un instrumental de trip-hop întunecat. Ceva inocenţă se strecoară prin intermediul acordurilor de chitară, care nu m-ar mira să fie cântate de fratele lui Billie, Finneas. Acest single are rol de preview pentru viitorul album al tinerei.

Este de altfel şi LP-ul său de debut, după câteva single-uri şi EP-uri. În interviuri recente tânăra a discutat despre modul în care panicile nocturne i-au definit sunetul noului său disc. Aşa se justifică poate şi numele albumului, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". E vorba despre celebra paralizie care apare când dormi, te trezeşti şi nu te mai poţi mişca. Discul va sosi pe 29 martie 2019.

Ce urmează e o serie de terori nocturne, coşmaruri cu ochii deschişi şi vise lucide. O reprezentare foarte vie şi terifiantă a fenomenului are loc în episodul 5 al serialului Netflix "The Haunting of Hill House". Billie Eilish suferă de ceva vreme de terori nocturne şi a trecut prin paralizia în somn de 5 ori până acum.

Artista s-a luptat şi cu depresia, care a ajuns să controleze toate activităţile din viaţa sa. Muziciana speră să inspire fanii care se luptă cu probleme similare prin intermediul muzicii sale. În perioada când va debuta albumul artistei va avea loc o serie de reprezentaţii intime şi acustice în Londra pentru a marca lansarea.

Billie a încheiat luna februarie cu 6 concerte în UK, toate sold out, inclusiv unul la Manchester Academy. Fata cu părul de culori etern schimbătoare a fost confirmată drept artist participant la festivalul de la Reading şi Leeds în august. În 2019 am mai putut asculta piesa "Bury a Friend" de pe viitorul LP, dar şi "When I Was Older", inspirată de filmul "Roma".

Citește mai multe despre Billie Eilish
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
BBC Radio 2 nu mai difuzează piesele lui Michael Jackson

BBC Radio 2 a încetat să mai difuzeze piesele lui Michael Jackson ca urmare a reapariției în spațiul public a...

Închide