Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Ascultă coverul Motley Crue după Madonna, "Like a Virgin" - AUDIO

Motley Crue a pregătit câteva piese noi pentru coloana sonoră a filmului biografic "The Dirt", iar printre acestea se numără şi "Like a Virgin". După cum indică şi titlul, e vorba despre un cover al celebrei piese a Madonnei. Vă invităm să ascultaţi noua sa versiune în cadrul articolului.
Single Motley Crue Like a Virgin

Single Motley Crue Like a Virgin (foto: Motley Crue)

Cu o săptămână înainte de lansarea filmului "The Dirt" debutează "Like A Virgin", într-o variantă glam rock. Sună a genul de piesă pe care ai auzi-o târziu în noapte într-un bar de bikeri sau într-un club de striptease. Chiar dacă Motley Crue a avut deja turneul de adio cu câţiva ani în urmă, trupa a pregătit 4 piese noi pentru coloana sonoră a filmului său biografic.

Pe acest track se remarcă solo-urile şi riff-urile excelente ale lui Mick Mars, care recent a sugerat că va lansa un album solo. Ideea iniţială era de a înregistra un cover după o piesă pop celebră, iar Nikki Sixx s-a gândit imediat la Madonna şi hitul său. Basistul nu a fost sigur că alegerea a fost bună şi nici producătorul Bob Rock nu a fost de acord. După realizarea unui demo, Tommy Lee şi Sixx au convins producătorul că piesa merită o şansă.

Crue ar fi pregătit şi un mic tribut pentru Metallica, inclus în "Like a Virgin" sub formă de solo. Cele două trupe îl au de altfel în comun pe producătorul Bob Rock, care a lucrat la discurile "The Black Album" şi "Dr. Feelgood". Noul track este al doilea dintre cele 4 piese noi pe care le vom auzi pe coloana sonoră. Prima melodie lansată ca single a fost "The Dirt (Est 1981)", pe care apare şi Machine Gun Kelly. Coloana sonoră "The Dirt" include un total de 18 piese, dintre care 14 sunt clasice Motley.

Întrebat de reacţie Madonnei la acest cover, Nikki Sixx a mărturisit că nu ştie nimic despre asta, dar că e deschis să o includă în videoclipul piesei. "The Dirt" debutează pe Netflix pe 22 martie şi îl va avea pe rapperul Machine Gun Kelly în rolul toboşarului Tommy Lee. În ultima săptămână a apărut o controversă legată de peliculă, după ce a ieşit la iveală povestea unui abuz sexual inclus în memoriile trupei, care au inspirat filmul.

În distribuţie se află şi Rebekah Graf, în rolul lui Heather Locklear, Pete Davidson în rolul lui Tom Zutaut, un prieten al trupei şi oficial al unei case de discuri. Christian Gehring apare în rolul lui David Lee Roth, solistul Van Halen. Ozzy Osbourne este jucat de către comediantul Tony Cavalero.

Citește mai multe despre MadonnaMotley Crue
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE