Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Antena 1 dezminte zvonurile privind X Factor

Show-ul de divertisment X Factor va fi difuzat în continuare de Antena 1, trustul de presă dezmințind oficial zvonurile conform cărora postul de televiziune nu și-ar fi prelungit contractul de licență.
Antrenorii X Factor România 2018

Antrenorii X Factor România 2018 (foto: Antena 1)

În ultimele ore, în spațiul public a circulat o informație pe surse potrivit căreia Antena 1 ar înceta difuzarea show-ului X Factor. Conform paginademedia.ro, postul de televiziune nu ar mai fi prelungit licența, urmând ca show-ul să se încheie după opt sezoane. În afara surselor/sursei anonime ale/a publicației, informația nu este susținută de niciun alt argument. În articol ni se prezintă, însă, "istoria tumultoasă a emisiunii", fiind trecute în revistă schimbările de prezentatori și cele din juriu, precum și lupta continuă pentru rating, în competiție cu show-ul de la Pro TV, Vocea României.

Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor

Informația a fost dezmințită astăzi oficial de Antena Group printr-un articol publicat pe site-ul postului de televiziune.

"În urma informațiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa X Factor, precum si la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group dorește să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor și va continua producerea acestui show de divertisment

Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului", apare în declarația oficială.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

În 2018, X Factor România a ajuns la cel de-al optulea sezon, finaliștii ediției fiind: Bella Santiago (Delia), Doinița Ioniță (Ștefan Bănică), Ioana Bulgaru (Ștefan Bănică) și Cristian Moldovan (Carla's Dreams). Marea finală a fost difuzată pe 23 decembrie 2018, iar câștigătoarea sezonului 8 a fost Bella Santiago.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
In Flames lansează albumul "I, The Mask", revenind la sound-ul mai dur consacrat

Pe 1 martie 2019 In Flames lansează albumul "I, The Mask", ducând discografia trupei la 13 materiale. După câţiva ani...

Închide