Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Yungblud și Halsey lansează piesa "11 minutes" alături de Travis Barker

În luna iubirii, Yungblud, Halsey și Travis Barker se gândesc și la cei singuri și lansează piesa ”11 minutes”.
Halsey

Halsey

”Melodia spune povestea tragediei perfecte, aceea care reflectă întocmai dragostea modernă, ce se naște în cadrul societății noastre. Suntem atât de concentrați pe ceea ce va urma, încât nu reușim să vedem ce se află în fața noastră. Nu realizăm cât de multă nevoie avem de ceva până când acel ceva dispare de lângă noi”, explică Yungblud.

În ceea ce privește producția și compoziția piesei, acestea sunt realizate în colaborare cu Matt Schwartz (Cold War Kids, Kylie Minogue), Zakk Cervini (Good Charlotte, Mayday Parade) și Chris Greatti (Grimes, Black Veil Brides).

11 minutes” este un material hipnotic, care combină sunetul fluid de chitară și ritmul puternic de tobe cu vocile remarcabile ale lui Halsey și Yungblud, transpunând emoția povesții unui cuplu care își sabotează relația înainte ca aceasta să fi început cu adevărat, cedând în fața presiunii sociale.

Alături de Hasey, ce a ocupat recent prima poziție în Billboard Hot 100 cu hit-ul ”Without Me” – si de talentatul Travis Barker (fostul baterist al trupei blink-182) este mai mult decât evident că Yungblud a găsit rețeta câștigătoare.

11 minutes”, colaborarea dintre Yungblud & Halsey și Travis Barker, succedă single-ul lansat de Yungblud la începutul acestui an, ”Loner”. Melodia a fost un imn al celor neînțeleși, al celor care nu se pot integra, iar materialul video al single-ului a făcut deja peste două milioane de vizualizări. Cumulate, piesele lui Yungblud au ajuns deja să fie ascultate de peste 90 de milioane de ori.

AUDIO: Yungblud și Halsey - "11 minutes" feat. Travis Barker

Citește mai multe despre Halsey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima trupă a lui Chester Bennington va relansa piese vechi cu vocea lui Jamie Bennington, fiul regretatului solist Linkin Park

Grey Daze, prima formație în care a cântat Chester Bennington, va înregistra din nou piesele mai vechi ale trupei cu...

Închide