Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

"Who you are", piesa lui Mihail, a fost premiată cu discul de platină în Italia

"Who you are", melodia lui Mihail, a fost pe primul loc în topul difuzărilor din Italia, având sute de mii de ascultări pe Spotify. Anul acesta, artistul a primit discul de platină. Mai multe detalii despre noile proiecte puteți afla din articol.

Publicat

pe

Mihail la Festivalul Awake 2018 │ FOTO: Alexandru Dragoi / InfoMusic.ro

Piesa „Who You Are” a lui Mihail se bucură de o nouă realizare, la început de an, în Italia: a primit Discul de Platină din partea FIMI (Federazione Industria Musicale Italiana).

Anul 2018 a fost un an plin de realizări pe plan internațional pentru Mihail: a dominat topurile din Italia, finalul anului găsindu-l pe artist pe primul loc în topul celor mai difuzate piese internaționale cu single-ul „Who You Are”.

Tot datorită succesului acestei piese a primit și trofeul „Top of the Top” în cadrul Festivalului Șopot din Polonia, iar în luna decembrie Mihail a fost invitat să cânte în cadrul prestigiosului concert anual de Crăciun de la Vatican. În 2017 l-am avut invitat în redacția InfoMusic pe Mihail care ne-a povestit mai multe despre direcția muzicală a primului album. Atunci, artistul ne-a declarat mai multe despre "Who You Are":

"E o piesă senină, piesa are o energie senină încă de atunci când visam mult mai naiv. Dar cumva, acum am realizat despre ce era piesa de fapt, despre faptul că trebuie să fiu sincer în primul rând cu mine și cu ceilalți din jurul meu. Pentru că am realizat că foarte mulți oameni dragi sufereau din cauza faptului că nu eram sincer cu ei. Și cumva în piesă am vrut să accentuez monologul între tine și tine, stările alea în care tu vrei să zici ceva, dar te ține ceva legat și cumva prin dans vrei să accentuezi conflictul între ce ești tu și ce emani tu cumva."

„Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesă din 2017, consolidându-i poziția artistului în industria muzicală autohtonă. Este primul single în limba engleză semnat Mihail, care a devenit faimos datorită piesei „Mă ucide ea”, a doua cea mai ascultată piesă din 2016.

În toamna lui 2018, Mihail a lansat „End of Summer Session”, o sesiune live în care artistul împărtășește o parte din noile piese care arată o altă direcție artistică. Setlistul conține melodiile "Intro", "Dorul mă ia", "Guess It's On You" și "Slow Train". "Dorul mă ia" a fost lansată ca single oficial în luna noiembrie a anului trecut.

Comentează

Trending