Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Vans lanseaza o colecţie Led Zeppelin, aniversează 50 de ani de carieră a trupei

Led Zeppelin a anunţat colaborarea cu Vans, pentru realizarea unei colecţii de pantofi şi haine. Acestea aniversează cei 50 de ani de carieră împliniţi de legendara trupă în 2019. Informaţia a fost confirmată de contul oficial de Twitter Led Zeppelin.

Se pare că vor fi mai multe produse, nu doar încălţămintea incluse în noua colecţie. La capitolul încălţăminte vom avea două variante regândite ale unor produse populare Vans. "Era" este primul pe listă, un pantof pentru skateri, fabricat din piele neagră. Va fi completat cu simboluri ale trupei şi artwork-ul de pe albumul "Led Zeppelin IV".

Pantoful sport Sk8-Hi primeşte de asemenea un makeover, de această dată cu imaginea celebră a Zeppelin-ului Hinderburg, de pe albumul de debut al trupei din 1969. La acea vreme şi ani buni după coperta a fost controversată, reprezentând una dintre marile tragedii şi accidente ale omenirii. Pe lângă încălţăminte, colecţia Vans Led Zeppelin va include şi două tricouri long sleeve, fiecare cu câte un imprimeu de artwork, dar şi o şapcă "Led Zeppelin Off the Wall".

Designul este foarte simplu pentru toate produsele, bazat pe multă piele neagră, cu talpă albă şi cu ceva imprimeuri roşii. Debutul acestor produse are loc pe 22 februarie prin Vans.com şi pe magazinul online Led Zeppelin. Numele formaţiei este imprimat 3D pe lateralul tălpii pantofilor pentru skateri. Există şi un snowboard special pentru aniversarea de 50 de ani, un model Burton Misty Mountain Hop de 749 de dolari.

Acesta va veni la pachet cu nouă carte a formaţiei, "Led Zeppelin by Led Zeppelin". Seria de pantofi "Era" include simbolurile fiecărui membru al trupei, inclusiv celebrul "Zoso". Acest simbol este creat de Jimmy Page şi apare pe coperta albumului. Robert Plant are simbolul în formă de pană, iar John Paul Jones are cercurile şi elicea suprapuse.

John Bonham este repezentat de cele 3 cercuri suprapuse, iar Sandy Denny de cele 3 triunghiuri.

Citește mai multe despre Jimmy PageLed ZeppelinRobert Plant
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Danny Boyle prezintă filmul "Yesterday", în care Beatles nu a existat niciodată - TRAILER

Danny Boyle este unul dintre cei mai versatili regizori din istorie, iar cel mai nou proiect al său este un...

Închide