Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Trupa The Chemical Brothers pregătește un album nou

După lansarea piesei "MAH", la începutul anului, trupa The Chemical Brothers pregătește și lansarea unui nou album. Mai multe detalii despre inspirația din spatele noului material discografic puteți afla din articol.
The Chemical Brothers

The Chemical Brothers

The Chemical Brothers revine cu noutăți privind lansarea celui de-al nouălea album de studio, „No Geography”, material disponibil deja pentru precomandă, ce va fi lansat pe 12 aprilie.

În completarea acestui anunț, duo-ul format din Tom Rowlands și Ed Simons lansează un single irezistibil, „Got To Keep On”, o veritabilă epopee a puterii interioare, o piesă motivațională însoțită de un video animat.

Inspirația care a condus la crearea albumului „No Geography” a venit după decizia celor doi artiști de a schimbă spațiul destinat actului creator. Astfel, cu un nou studio, amenajat într-un spațiu neconvențional, The Chemical Brothers a reușit să dea viață unor sunete complet noi și să transpună prin muzică o poveste care glorifică ideea de libertate și neagă existența oricăror limite.
Rezultatul este un album experimental, colorat, o reală experiență auditivă, ce ne va introduce într-un univers muzical futurist.

„No Geography” reunește single-urile lansate anterior, „Free Yourself” și „MAH”, dar și noua piesă, „Got To Keep On”. Câteva dintre piesele regăsite pe album sunt realizate împreună cu Aurora, superstarul norvegian, iar „Eve of Distruction” marchează colaborarea cu Nene, un cunoscut rapper japonez.

Tracklisting „No Geography” :

  1. "Eve Of Destruction"
  2. "Bango"
  3. "No Geography"
  4. "Got To Keep On"
  5. "Gravity Drops"
  6. "The Universe Sent Me"
  7. "We’ve Got To Try"
  8. "Free Yourself"
  9. "MAH"
  10. "Catch Me I’m Falling"

Duo-ul The Chemical Brothers și-a început activitatea în 1991, fiind promotori ai stilului big beat. Îmbinând muzica dance cu rock-ul și rap-ul, grupul și-a crescut baza de fani de la un an la altul. De-a lungul celor 25 de ani de carieră au avut 6 albume poziționate în fruntea topurilor britanice, având în palmares și un premiu Grammy pentru "Best Rock Instrumental Performance". Trupa a primit, de asemenea, oferte de a mixa pentru Oasis, The Stone Roses, Fat Boy Slim și Kylie Minogue.

The Chemical Brothers a concertat în 2016 la București. Duo-ul a fost unul dintre headlinerii festivalului Summer Well.

Citește mai multe despre The Chemical Brothers
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lara Fabian susține două noi concerte la Sala Palatului în noiembrie 2019

La doar un an de la concertele susținute la București și Cluj-Napoca, Lara Fabian revine în România. "50 World Tour"...

Închide