Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tom Odell la Arenele Romane - Program și reguli de acces

Artistul britanic Tom Odell va reveni în România pe 16 februarie 2019. Evenimentul va avea loc la Arenle Romane (cort încălzit) și va fi deschis de un invitat surpriză. Consultă programul și regulile de acces comunicate de organizatori.

Publicat

pe

După concertul din 2014 de la Summer Well Festival, show-ul din 2015 de la Untold și recitalul din 2017 de la AWAKE, Tom Odell revine în România pentru a concerta la Arenele Romane din București. Artistul britanic va promova cel mai recent album, "Jubilee Road", de pe care au fost extrase deja piesele ”If You Wanna Love Somebody” și ”Half As Good As You” ft. Alice Merton. În deschidere va cânta Tom Speight.

PROGRAM

 • 19:00 - Doors
 • 20:00 - 20:30 - Tom Speight
 • 21:00 - 23:00 - Tom Odell

Reguli de Acces

Accesul se face începând cu ora 19:00, dar puteți veni la orice ora doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar, va trebui să cumpărați un alt bilet.

Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială, cu care pot intra și în zona de Acces General.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță, marcate ca atare. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

Accesul copiilor

Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit si este permis doar daca aceștia sunt însoțiți de cel puțin unul dintre părinți, la rândul său posesor al unui bilet valid.

Organizatorii recomandă publicului să aibă căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

Informații utile

În zona de concert, nu este permis accesul cu:

 • arme sau obiecte periculoase
 • alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
 • materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
 • umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
 • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 • animale de companie

ATENȚIE: Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane este interzis! Se fumează doar în locurile special amenajate!

Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la festival.

Achiziționarea de băuturi / alimente

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane, care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. La vânzare puteți găsi: bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fără alcool, Radler, vin, vin fiert, vodca, whiskey, Jagermeister, apă, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn și multe altele.

Măsuri de siguranță

Pentru a avea parte de un concert în siguranta, publicul va avea la dispoziție încă patru ieșiri de urgență în cort (cu săgeți verzi pe harta de mai jos), în total fiind 6 plus încă una în spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat în caz de întrerupere a curentului electric. De asemenea, va și un pompier privat la concert și stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgență din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență către coronament care dau în parc.

Bilete Tom Odell la Arenele Romane:

 • Presale:
  • 119 lei - Acces General
  • 189 lei - Golden Circle (în fața scenei)
 • În ziua concertului:
  • 130 lei - Acces General
  • 200 lei - Golden Circle (în fața scenei)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 februarie 2019

Tom Odell

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending