Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tom Odell la Arenele Romane - Program și reguli de acces

Artistul britanic Tom Odell va reveni în România pe 16 februarie 2019. Evenimentul va avea loc la Arenle Romane (cort încălzit) și va fi deschis de un invitat surpriză. Consultă programul și regulile de acces comunicate de organizatori.

Publicat

pe

După concertul din 2014 de la Summer Well Festival, show-ul din 2015 de la Untold și recitalul din 2017 de la AWAKE, Tom Odell revine în România pentru a concerta la Arenele Romane din București. Artistul britanic va promova cel mai recent album, "Jubilee Road", de pe care au fost extrase deja piesele ”If You Wanna Love Somebody” și ”Half As Good As You” ft. Alice Merton. În deschidere va cânta Tom Speight.

PROGRAM

 • 19:00 - Doors
 • 20:00 - 20:30 - Tom Speight
 • 21:00 - 23:00 - Tom Odell

Reguli de Acces

Accesul se face începând cu ora 19:00, dar puteți veni la orice ora doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar, va trebui să cumpărați un alt bilet.

Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială, cu care pot intra și în zona de Acces General.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță, marcate ca atare. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

Accesul copiilor

Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit si este permis doar daca aceștia sunt însoțiți de cel puțin unul dintre părinți, la rândul său posesor al unui bilet valid.

Organizatorii recomandă publicului să aibă căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

Informații utile

În zona de concert, nu este permis accesul cu:

 • arme sau obiecte periculoase
 • alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
 • materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
 • umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
 • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 • animale de companie

ATENȚIE: Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane este interzis! Se fumează doar în locurile special amenajate!

Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la festival.

Achiziționarea de băuturi / alimente

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane, care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. La vânzare puteți găsi: bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fără alcool, Radler, vin, vin fiert, vodca, whiskey, Jagermeister, apă, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn și multe altele.

Măsuri de siguranță

Pentru a avea parte de un concert în siguranta, publicul va avea la dispoziție încă patru ieșiri de urgență în cort (cu săgeți verzi pe harta de mai jos), în total fiind 6 plus încă una în spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat în caz de întrerupere a curentului electric. De asemenea, va și un pompier privat la concert și stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgență din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență către coronament care dau în parc.

Bilete Tom Odell la Arenele Romane:

 • Presale:
  • 119 lei - Acces General
  • 189 lei - Golden Circle (în fața scenei)
 • În ziua concertului:
  • 130 lei - Acces General
  • 200 lei - Golden Circle (în fața scenei)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 februarie 2019

Tom Odell

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

WE ARE ONE îi aduce pe Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala la București

WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România pentru sprijinirea poporului ucrainean, are noi artiști confirmați în lineup. Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala, artista ucraineană care a câștigat Eurovision în 2016, vor concerta pe Arena Națională alături de Andra, Grasu XXL, Irina Rimes și celelalte nume locale deja anunțate.

Publicat

pe

Armin Van Buuren
Armin Van Buuren │ FOTO: Captură YouTube

Pe 12 martie, artiști din România și din afara țării concertează în cadrul evenimentului caritabil WE ARE ONE, ce va avea loc pe Arena Națională. Lineup-ul tocmai a fost completat cu primii artiști internaționali, Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala confirmând prezența la București.

Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala urcă pe scena evenimentului WE ARE ONE

Unul dintre cei mai iubiți DJi la nivel mondial, Armin van Buuren, vine sâmbătă, 12 martie, în București, pentru WE ARE ONE. Artistul este extrem de apropiat de români și a acceptat cu empatie și bucurie invitația de a fi alături de fanii lui din România, pentru a sprijini împreună ucrainenii care trec în această perioadă prin momente dificile.

Tom Odell, artistul care semnează celebra piesa "Another Love", imnul celor care protestează pașnic pentru pace zilele aceasta în întreaga lume, va cânta sâmbătă pe Arena Națională și va transmite un mesaj de unitate și iubire.

Jamala, artista de origine ucraineană și câștigătoarea concursului Eurovision 2016 cu piesa "1944", vine la WE ARE ONE. În acest moment, România este noua ei casă, fiind refugiată, alături de alte sute de mii de persoane care zilnic își părăsesc țara pentru a-și salva viețile. Ea va avea un moment special pe 12 martie în cadrul evenimentului, pentru a fi alături de poporul său.

Ce alți artiști au fost confirmați în lineup-ul WE ARE ONE

Andra, Antonia, Carla’s Dreams, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, INNA, Irina Rimes, Spike și Vama. Alți artiști locali și internaționali vor fi anunțați în curând.

Bilete concert We Are ONE la Arena Națională

 • 74,99 lei - Acces Gazon (oferă acces pe gazonul Arenei Naționale, chiar în fața artiștilor tăi preferați)
 • 49,99 lei - Acces tribune / peluză (oferă acces în tribunele & peluza Arenei Naționale, cu vedere panoramică asupra evenimentului)
 • *fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul "ONE".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending