Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Slash confirmă noul album Guns N' Roses şi existenţa de piese noi

Slash a confirmat că Guns N' Roses pregăteşte un nou album, întărind declaraţiile lui Axl Rose de anul trecut. Ceilalţi membri ai trupei aşteptau ca Slash să îşi termine turneul solo pentru a trece serios la treabă pentru un nou LP.

Publicat

pe

Axl & Slash
Axl & Slash

Slash vorbea vara trecută despre posibile noi piese Guns N' Roses, atunci când a povestit despre cel mai ireal moment al marii reuniuni a trupei. În august 2018 Axl Rose declara că are o sumedenie de piese noi pregătite pentru un album Guns N' Roses. Apoi în decembrie anul trecut, chitaristul Richard Fortus a dat de asemenea indicii că ni se pregăteşte ceva.

Odată încheiat turneul Guns "Not In this Lifetime", artiştii au putut intra în studio. Seria de concerte începea în 2016 şi s-a încheiat în decembrie 2018. A generat 292.5 milioane de dolari, fiind al doilea cel mai profitabil turneu din 2017. Pe 6 februarie Richard Fortus dezvăluia că trupa va înregistra extra material atunci când Slash termină cu turneul propriu.

Slash a completat afirmaţiile, explicând şi că nu există un deadline sau un plan de acţiune deocamdată. Chitaristul speră să se reunească pe cât de rapid posibil cu colegii de trupă pentru a înregistra material nou. Fortus părea totuşi convins că discul e la stadiul de "coming soon". Slash este de altfel foarte încântat de chimia formaţiei după concertele de reuniune de la Coachella şi turneul extins.

Dacă LP-ul se va materializa, atunci ar fi primul disc cu Slash, McKagan şi Axl Rose împreună de la "The Spaghetti Incident?" din 1993. Ce e drept acela a fost un album de coveruri, deci ultimele materiale originale şi compoziţie proprie veneau în 1991, odată cu "Use Your Illusion" 1 şi 2. Ultimul album în orice fel de componenţă sub numele de Guns N' Roses sosea în 2008, legendarul şi multă amânatul "Chinese Democracy".

De remarcat şi că Slash nu a fost deloc ezitant să cânte piese de pe "Chinese Democracy" în cadrul ultimului turneu, deşi au fost compuse în absenţa sa. Slash a făcut totuşi modificări de sunet, punând amprenta proprie asupra acelor creaţii. Chitaristul nu s-a oprit după încheierea turneului Guns, ci a început propriul turneu global cu Myles Kennedy şi The Conspirators. Au promovat cel mai nou album în această formulă, "Living the Dream", care a sosit în 2018.

S-a zvonit la un moment dat că Axl Rose ar urma să înregistreze un album cu AC/DC, după ce l-a înlocuit pe Brian Johnson în turneele din ultimii ani. Brian a revenit totuşi şi a fost văzut în studio cu colegii de trupă.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending