Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Slash confirmă noul album Guns N' Roses şi existenţa de piese noi

Slash a confirmat că Guns N' Roses pregăteşte un nou album, întărind declaraţiile lui Axl Rose de anul trecut. Ceilalţi membri ai trupei aşteptau ca Slash să îşi termine turneul solo pentru a trece serios la treabă pentru un nou LP.
Axl & Slash

Axl & Slash

Slash vorbea vara trecută despre posibile noi piese Guns N' Roses, atunci când a povestit despre cel mai ireal moment al marii reuniuni a trupei. În august 2018 Axl Rose declara că are o sumedenie de piese noi pregătite pentru un album Guns N' Roses. Apoi în decembrie anul trecut, chitaristul Richard Fortus a dat de asemenea indicii că ni se pregăteşte ceva.

Odată încheiat turneul Guns "Not In this Lifetime", artiştii au putut intra în studio. Seria de concerte începea în 2016 şi s-a încheiat în decembrie 2018. A generat 292.5 milioane de dolari, fiind al doilea cel mai profitabil turneu din 2017. Pe 6 februarie Richard Fortus dezvăluia că trupa va înregistra extra material atunci când Slash termină cu turneul propriu.

Slash a completat afirmaţiile, explicând şi că nu există un deadline sau un plan de acţiune deocamdată. Chitaristul speră să se reunească pe cât de rapid posibil cu colegii de trupă pentru a înregistra material nou. Fortus părea totuşi convins că discul e la stadiul de "coming soon". Slash este de altfel foarte încântat de chimia formaţiei după concertele de reuniune de la Coachella şi turneul extins.

Dacă LP-ul se va materializa, atunci ar fi primul disc cu Slash, McKagan şi Axl Rose împreună de la "The Spaghetti Incident?" din 1993. Ce e drept acela a fost un album de coveruri, deci ultimele materiale originale şi compoziţie proprie veneau în 1991, odată cu "Use Your Illusion" 1 şi 2. Ultimul album în orice fel de componenţă sub numele de Guns N' Roses sosea în 2008, legendarul şi multă amânatul "Chinese Democracy".

De remarcat şi că Slash nu a fost deloc ezitant să cânte piese de pe "Chinese Democracy" în cadrul ultimului turneu, deşi au fost compuse în absenţa sa. Slash a făcut totuşi modificări de sunet, punând amprenta proprie asupra acelor creaţii. Chitaristul nu s-a oprit după încheierea turneului Guns, ci a început propriul turneu global cu Myles Kennedy şi The Conspirators. Au promovat cel mai nou album în această formulă, "Living the Dream", care a sosit în 2018.

S-a zvonit la un moment dat că Axl Rose ar urma să înregistreze un album cu AC/DC, după ce l-a înlocuit pe Brian Johnson în turneele din ultimii ani. Brian a revenit totuşi şi a fost văzut în studio cu colegii de trupă.

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' RosesSlash
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera la Arenele Romane - Program și reguli de acces

Alternosfera lansează un nou album pe 22 si 23 februarie, la Arenele Romane (cort încălzit), iar în deschiderea ambelor concerte...

Închide