Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

S-a lansat soundtrack-ul serialului original HBO – „Hackerville” (TRACKLIST)

Silent Strike, renumitul pionier al muzicii electronice, dar și fenomentul Șatra B.E.N.Z. se regăsesc pe coloana sonoară a serialului original HBO ,„Hackerville”. Cele 24 de piese sunt disponibile pe toate platformele digitale. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Silent Strike în deschidere pentru Akua Naru la Arenele Romane pe 19 martie 2016 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

„Hackerville” reproduce un univers neexploatat încă de industria cinematografică românească și expune o viziune unică, tradusă printr-un mix de sisteme mentale și structuri geografice antonimice, a căror evoluție este ghidată de o coloana sonoră incredibilă, produsă de către Marius Leftarache (Avanpost).

Firul narativ al serialului „Hackerville” se împletește perfect și se lasă completat prin muzică, o muzică ce atinge și cele mai rigide resorturi afective, reușind să contrureze perfect profiluri ale emoției, suspansului, iubirii, puterii și încrederii în forțele proprii. Soundtrack-ul „Hackerville” conține predominat piese compuse de artistul Silent Strike (extrase de pe EP-ul „Invaders”), colaborările acestuia cu Deliric și EM (Emanuela Alexa), dar și câteva piese semnate Șatra B.E.N.Z.

Serialul intrigă și pune în alertă toate simțurile spectatorului, punându-l în față unor proeminente și contrastante nuanțe culturale: de la juxtapunerea imaginii orașului Frankfurt – futurist, organizat, clădit din oțel și sticlă, cu cea a coloratei Timișoara, până la discrepanța brutală dintre mentalități și generații. „Hackerville” este în esență oglindă societățîi românești actuale, pe care nu se sfiește a o prezența exact așa cum e, fără menajamente.

Sinopsis ,„Hackerville”

Când o banca germană e atacată de un hacker, șeful BKA – Fraudă Cibernetică o trimite pe Lisa Metz (Anna Schumacher) la Timișoara, orașul din România de unde a fost lansat hack-ul. Una dintre provocările care o așteaptă aici pe Lisa este colaborarea cu noul ei partener, inspectorul Adam Șandor (Andi Vasluianu) de la secția de poliție din Timișoara.

În ciuda neînțelegerilor dintre cei doi, legea atracției ne demonstrează din nou că personalitățile opuse se atrag, iar când cei doi polițiști se trezesc implicați într-o aventură cu mize mari, diferențele care îi despart pălesc în fața nevoii care îi apropie - aceea de a salva un gamer de doar 14 ani (Voicu Dumitraș) din ghearele unui criminal notoriu.

Tracklist „Hackerville”

 1. Silent Strike - Hackerville OST - Hack Theme
 2. Silent Strike - Invaders (ft EM)
 3. Deliric x Silent Strike - Eroare (Instrumental)
 4. Silent Strike - Hackerville OST - Hack Theme Remix
 5. Șatra BENZ – Bernabeu
 6. Șatra BENZ - Șatra se întoarce
 7. Silent Strike - Hackerville OST – Car
 8. Silent Strike - Hackerville OST - The Game (ep. 6)
 9. Silent Strike – Noiembrie
 10. Silent Strike - Silent Bass
 11. Deliric x Silent Strike - Mâine (feat. EM)
 12. Silent Strike - Light Year
 13. Silent Strike - Clouds I
 14. Silent Strike feat. Deliric1(CTC) - Gloanțe Oarbe
 15. Silent Strike - Hackerville OST - The Game
 16. Silent Strike - Hackerville OST – Forest
 17. Silent Strike - Hackerville OST – Luminița
 18. Silent Strike - Mind Control
 19. NOSFE - Nivelu'
 20. Silent Strike – Saw
 21. Silent Strike - The Edge (feat EM)
 22. Silent Strike - It's Not Safe To Turn Off Your Computer (feat EM)

Citește mai multe despre Șatra B.E.N.Z.Silent Strike
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii premiilor Grammy 2019 și discursurile serii - VIDEO

Lady Gaga, Dua Lipa, Drake și Childish Gambino s-au numărat printre marii câștigători ai celei de-a 61-a editii a premiilor...

Închide