Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Queen și Adam Lambert anunță un nou documentar

După momentul grandios de la Oscaruri, Queen și Adam Lambert se întorc în forță cu un proiect nou. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Concert Queen + Adam Lambert │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Documentarul ilustrează colaborarea dintre Queen și Adam Lambert și felul în care a evoluat legătura lor muzicală de-a lungul timpului.

Proiectul Queen + Adam Lambert a început în 2009, odată cu momentul de la American Idol. Pe lângă interviurile cu Brian May sau Roger Taylor, în documentar îl vom putea vedea și pe actorul Rami Malek, care a câștigat numeroase premii pentru interpretarea lui Freddie Mercury în "Bohemian Rhapsody".

Rami Malek a mai câștigat înainte Globul de Aur și premiul Bafta. La gala de decernare a premiilor Oscar, actorul a fost desemnat "Cel mai bun actor în rol principal". În discursul de acceptare a trofeului, Rami Malek le-a mulțumit celor care au avut încredere în el, arătându-și aprecierea pentru tot ce a învățat de la legendarii Brian May și Roger Taylor.

Documentarul va purta numele "The Show Must Go On: Queen + Adam Lambert story" și va debuta pe postul ABC în data de 29 aprilie. Fanii muzicii Queen vor putea afla cum s-a născut colaborarea dintre Adam Lambert și Queen, colaborare care a dus la 200 de spectacole sold-out pe stadioane din întreaga lume.

Adam Lambert și Queen vor pleca într-un turneu în America de Nord în vară și au pregătit vizualuri noi, care să ducă mai departe legendele muzici rock.

Citește mai multe despre Adam LambertQueen
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jan Garbarek, confirmat la Gărâna Jazz Festival 2019

Gărâna Jazz Festival 2019 anunță ediția 23, ce va avea loc între 11 și 14 iulie, în județul Caraș-Severin. Inconfundabilul...

Închide