Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Queen și Adam Lambert anunță un nou documentar

După momentul grandios de la Oscaruri, Queen și Adam Lambert se întorc în forță cu un proiect nou. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Concert Queen + Adam Lambert (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Documentarul ilustrează colaborarea dintre Queen și Adam Lambert și felul în care a evoluat legătura lor muzicală de-a lungul timpului.

Proiectul Queen + Adam Lambert a început în 2009, odată cu momentul de la American Idol. Pe lângă interviurile cu Brian May sau Roger Taylor, în documentar îl vom putea vedea și pe actorul Rami Malek, care a câștigat numeroase premii pentru interpretarea lui Freddie Mercury în "Bohemian Rhapsody".

Rami Malek a mai câștigat înainte Globul de Aur și premiul Bafta. La gala de decernare a premiilor Oscar, actorul a fost desemnat "Cel mai bun actor în rol principal". În discursul de acceptare a trofeului, Rami Malek le-a mulțumit celor care au avut încredere în el, arătându-și aprecierea pentru tot ce a învățat de la legendarii Brian May și Roger Taylor.

Documentarul va purta numele "The Show Must Go On: Queen + Adam Lambert story" și va debuta pe postul ABC în data de 29 aprilie. Fanii muzicii Queen vor putea afla cum s-a născut colaborarea dintre Adam Lambert și Queen, colaborare care a dus la 200 de spectacole sold-out pe stadioane din întreaga lume.

Adam Lambert și Queen vor pleca într-un turneu în America de Nord în vară și au pregătit vizualuri noi, care să ducă mai departe legendele muzici rock.

Citește mai multe despre Adam LambertQueen
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jan Garbarek, confirmat la Gărâna Jazz Festival 2019

Gărâna Jazz Festival 2019 anunță ediția 23, ce va avea loc între 11 și 14 iulie, în județul Caraș-Severin. Inconfundabilul...

Închide