Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Queen și Adam Lambert anunță un nou documentar

După momentul grandios de la Oscaruri, Queen și Adam Lambert se întorc în forță cu un proiect nou. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Concert Queen + Adam Lambert │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Documentarul ilustrează colaborarea dintre Queen și Adam Lambert și felul în care a evoluat legătura lor muzicală de-a lungul timpului.

Proiectul Queen + Adam Lambert a început în 2009, odată cu momentul de la American Idol. Pe lângă interviurile cu Brian May sau Roger Taylor, în documentar îl vom putea vedea și pe actorul Rami Malek, care a câștigat numeroase premii pentru interpretarea lui Freddie Mercury în "Bohemian Rhapsody".

Rami Malek a mai câștigat înainte Globul de Aur și premiul Bafta. La gala de decernare a premiilor Oscar, actorul a fost desemnat "Cel mai bun actor în rol principal". În discursul de acceptare a trofeului, Rami Malek le-a mulțumit celor care au avut încredere în el, arătându-și aprecierea pentru tot ce a învățat de la legendarii Brian May și Roger Taylor.

Documentarul va purta numele "The Show Must Go On: Queen + Adam Lambert story" și va debuta pe postul ABC în data de 29 aprilie. Fanii muzicii Queen vor putea afla cum s-a născut colaborarea dintre Adam Lambert și Queen, colaborare care a dus la 200 de spectacole sold-out pe stadioane din întreaga lume.

Adam Lambert și Queen vor pleca într-un turneu în America de Nord în vară și au pregătit vizualuri noi, care să ducă mai departe legendele muzici rock.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Brian May şi-a exprimat interesul pentru un film nou despre Freddie Mercury, după "Bohemian Rhapsody"

Filmul "Bohemian Rhapsody" a deschis calea pentru ca poveştile unor artişti legendări să fie ecranizate şi aşa am avut în câţiva ani pelicule despre Bowie, Elton John sau Elvis. Acum Brian May şi-a exprimat interesul pentru un sequel pentru pelicula cu Rami Malek.

Publicat

pe

Bohemian Rhapsody Musical
Bohemian Rhapsody Musical │ FOTO: www.foxmovies.com

Vestea a venit în cadrul unei apariţii a lui Brian May, chitaristul Queen la emisiunea de pe SiriusXM "Trunk Nation With Eddie Trunk". "Bohemian Rhapsody" a debutat în noiembrie 2018 ai a devenit cel mai profitabil film biografic din istorie, generând peste 1 miliard de dolari în încasări. A fost şi cel mai bine vândut film din 2019 pentru vizionare acasă.

Iată ce a apus May mai exact:

Există un adevăr în faptul că am discutat despre asta şi încă o facem. Am adora să facem un sequel. Totul e să găsim scenariul potrivit. Ne-a luat 12 ani să găsim scenariul potrivit pentru primul film, deci nu e o surpriză faptul că nu e uşor. E o poveste acolo, s-au întâmplat foarte multe după finalul scenariului "Bohemian Rhapsody".

Dar totuşi nu stiu dacă s-ar putea face un film din asta. Şi nu vrem să îl lansăm sau producem dacă nu suntem siguri că va funcţiona şi că va mişca oamenii în acelaşi mod ca şi originalul.

Brian şi-a exprimat dorinţa de a îi aduce înapoi pe cei patru actori care i-au jucat pe componenţii trupei Queen, în frunte cu Rami Malek, care s-a ales şi cu un Oscar pentru asta. Şi Gwilym Lee, care l-a jucat pe Brian a primit complimente pentru jocul său actoricesc. Primul film s-a terminat exact cu concertul Live Aid, adică în iulie 1985.

Pe atunci Freddie Mercury începea să resimtă efectele infectării cu virusul HIV. Problema e că un nou film ar prezenta decăderea şi agonia artistului şi ar fi chinuitor pentru Rami, care ar trebui să slăbească şi să sufere pentru acest rol. În iulie 2020, toboşarul Queen, Roger Taylor a declarat ca un sequel pentru "Bohemian Rhapsody" e improbabil.

Roger a declarat şi că a fost surprins de succesul peliculei.

Citește în continuare

Trending