Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pussy Riot vine la Awake Festival 2019

Pussy Riot, grupul activist din Rusia, va veni la AWAKE 2019 cu un show exclusiv pe scena principală și cu un discurs la Feed Your Mind. AWAKE 2019 va avea loc între 15 și 18 august pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș.

Publicat

pe

Pussy Riot
Pussy Riot │ FOTO: www.facebook.com

Trupa de punk rock din Moscova Pussy Riot este cunoscută pentru momentele artistice controversate care abordează conversații tabu, sociale și politice. Încă de la formarea lor, în 2011, Pussy Riot luptă pentru libertate, drepturile comunității LGBTQ, identitatea de gen și alte subiecte actuale.

Formația urcă pe scenă în diverse costumații aprins colorate, purtând pe față cagule. În timpul interviurilor, membrele grupului folosesc pseudonime precum "Balaclava", "Cat", "Seraph", "Terminator" și "Blondie".

Pussy Riot va susține vara aceasta primul concert în România, alăturându-se celorlalți headlineri confirmați pentru cea de-a treia ediție AWAKE: Netsky, JP Cooper, Triggerfinger, De Staat si AJ Tracey.

AWAKE 2019 va avea loc între 15 și 18 august pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș, unde muzica se va îmbina perfect cu arta contemporană și multe alte activități special create pentru festivalieri.

Bilete AWAKE Festival 2019

  • Festival Pass (speed bird) - 139 lei
  • Festival Pass + Camping (speed bird) - 169 lei

AWAKE este un festival care și-a propus încă de la început să aducă în mijlocul naturii arta sub cât mai multe forme, reunind în prima ediție nu doar muzicieni din diferite colțuri ale lumii, ci și actori, artiști plastici, oameni creativi, totul într-o atmosfera de relaxare asezonata cu party-uri pline de energie.

În ediția din 2018 au urcat pe scenă trupe precum Morcheeba, Wilkinson în fomulă live, Milky Chance, Vița de Vie (show simfonic cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș), The Subways, alături de The Parlotones, Akua Naru, Fink, Subcarpați.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 15 august 2019

AWAKE Festival 2019

Loc
Domeniul Teleki

Trending