Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Prima trupă a lui Chester Bennington va relansa piese vechi cu vocea lui Jamie Bennington, fiul regretatului solist Linkin Park

Grey Daze, prima formație în care a cântat Chester Bennington, va înregistra din nou piesele mai vechi ale trupei cu sprijinul familiei regretatului solist Linkin Park. La voce îl vom putea asculta pe Jamie Bennington, fiul lui Chester.

Chester Bennington (Linkin Park)

Grey Daze, trupa în care Chester Bennington a cântat vreme de 5 ani, în perioada 1993 - 1998, plănuiește să relanseze o parte din melodiile formației într-o nouă componență. Fanii lui Chester îl vor putea asculta la voce pe fiul său de 22 de ani, Jamie Bennington, care nu este tocmai un novice în domeniu. Acesta a lansat de-a lungul anilor și compoziții proprii, publicându-le pe Soundcloud.

“Chester ar fi fost foarte mândru de fiul său Jaime Bennington. L-am avut pe Jaime aseară la  NRG Recording Studios și vocea lui e grozavă! E foarte asemănătoare cu a tatălui său și am fost cu toții foarte mândri să fim alături de el”, au scris cei de la Grey Daze pe Facebook.

Poze cu Jaime Bennington al studio, alături de Grey Daze

În acest proiect au fost cooptați și Brian “Head” Welch și James “Munky” de la Korn, cei doi fiind surprinși la studio într-o altă postare de pe Facebook.

“O zi memorabilă alături de Brian Head Welch și James “Munky” Shaffer. Chester ar fi atât de fericit acum! Tipii ăștia sunt geniali!!!!”

Pe acest viitor album Grey Daze au fost invitați și Marcos Curiel de la P.O.D., Chris Traynor din trupa Bush, și Ryan Shuck, colegul lui Chester din trupa Dead By Sunrise.

Trupa Grey Daze a luat naștere în 1993 și aborda un stil post-grunge. În cei 5 ani de activitate, formația a lansat 3 albume: ”Demo” în 1993, ”Wake/Me” în 1994, și ”...no sun today” în 1997. Chester a părăsit formația în 1998.

Citește mai multe despre Chester BenningtonLinkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pastis, trupa indie finlandeză cu un apetit pentru lichiorul franțuzesc și muzica emblematică

The "Dog Days Are Over", dar nu și zilele indie rock-ului. Din "țara celor o mie de lacuri" vine trupa...

Închide