Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Powerwolf și Gloryhammer concertează la București în luna noiembrie

Powerwolf și Gloryhammer aduc power metalul-ul la București. Cele două trupe vor cânta pe 27 noiembrie la Arenele Romane (cort încălzit), fanii având la dispoziție 200 de bilete la preț special.

Publicat

pe

Powerwolf / Gloryhammer
Powerwolf / Gloryhammer │ FOTO: www.facebook.com

Powerwolf vine din Germania și ține sus stindardul power metalului. Formația și-a început activitatea în 2003, frații Charles și Matthew Greywolf punând bazele trupei.

Powerwolf are un show și o imagine aparte, în care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie și un loc bine stabilit în universul formației. Piesele trupei sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, vârcolaci, dar și de povești cu tentă religioasă.

Celor doi frați li s-a alăturat toboșarul francez Stefane Funebre și clăparul german Falk Maria Schlegel. La scurt timp l-au cunoscut în România pe Karsten Brill, român din Sighișoara care studia opera clasică la Academia de Muzica din București. Karsten a devenit Attila Dorn, iar pasiunea sa pentru legendele românești cu vârcolaci a ajutat la dezvoltarea temelor lirice pentru viitoarele albume ale formației.

Din 2003 până în prezent, formația a rămas neschimbată, cu excepția toboșarului. În cei 16 ani de activitate, Powerwolf a lansat 8 albume, care au ajuns în topurile a peste 10 țări.

În momentul de față, Powerwolf înseamnă:

  • Attila Dorn - voce
  • Matthew Greywolf - chitară
  • Charles Greywolf - chitară
  • Falk Maria Schlegel - clape
  • Roel van Helden - tobe

Gloryhammer este o formație a cărei baze au fost puse de Christopher Bowes, solistul Alestorm. Stilul abordat este symphonic power metal, iar fiecare membru al formației are un pseudonim în jurul căruia este construită o poveste care evoluează cu fiecare album al trupei.

Astfel, personajele cărora le dau viață artiștii sunt Zargothrax, Dark Sorcerer of Auchtermuchty (Christopher Bowes - clape), Ser Proletius, Grand Master of the Templar Knights of Crail (Paul Templing - chitara), Hootsman, Barbarian Warrior of Unst (James Cartwright - bass), Ralathor, the Mysterious Hermit of Cowdenbeath (Ben Turk - tobe), Angus McFife, Crown Prince of Dundee, Heir to the Kingdom of Fife (Thomas Winkle - voce)

Formația are în discografie două materiale de studio, urmând ca cel de-al treilea disc să fie lansat la finalul acestei primăveri. Componența trupei este neschimbată în cei aproape 10 ani de activitate.

Bilete la concertul Powerwolf și Gloryhammer:

Biletele se pun în vanzare pe 1 martie, la următoarele prețuri:

  • Earlybird (primele 200 de bilete): 79 lei - Acces General / 115 lei - Golden Circle (+ taxe 5 lei)
  • Presale: 99 lei - Acces General / 135 lei - Golden Circle (+ taxe 5 lei)
  • La acces: 120 lei - Acces General /150 lei - Golden Circle

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 27 noiembrie 2019

Powerwolf

Loc
Arenele Romane

Trending