Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Pink va primi un premiu special la premiile BRIT Awards 2019

Pink urmează să primească premiul pentru contribuția extraordinară adusă muzicii britanice. Mai multe detalii puteți afla din articol.
pink cele mai bune piese

Acest premiu special nu a mai fost acordat din 2012, atunci când grupul muzical Blur a primit distincția. Premiul pentru contribuția extraordinară în muzică a mai fost oferit și trupei Spice Girls, lui Sir Elton John sau lui David Bowie.

"Sunt atât de onorată să primesc premiul special pentru contribuția în muzică la ceremonia BRIT Awards 2019. Încă de la începutul carierei mele, fanii britanici au fost unii dintre cei puternici și loiali din întreaga lume. Sunt recunoscătoare să primesc această distincție și să mă număr printre atâtea nume celebre din muzica britanică!" a declarat Pink.

Artista va avea un show special la finalul Galei BRIT Awards. Invitată la emisiunea lui Ellen Degeneres, Pink a anunțat că va lansa un nou material discografic curând.

"Cu o carieră remarcabilă, de peste 20 de ani, Pink este una dintre cele mai de succes artiste din întreaga lume, cu albume de milioane de dolari lansate constant și turnee mondiale. Sunt extrem de fericit să o invit la premile BRIT Awards și să îi recunosc meritele." a mai spus Jason Iley, președintele BRIT Awards.

Dua Lipa, Anne-Marie, The 1975 și George Ezra se regăsesc pe lista nominalizărilor la BRIT Awards 2019. Gala decernării premiilor va avea loc pe 20 februarie, la Arena O2 din Londra.

Citește mai multe despre Pink
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
12 melodii concurează în semifinala de la Arad a Selecției Naționale pentru Eurovision 2019

Etapa semifinalelor Selecției Naționale se încheie duminică, 10 februarie, la Arad, cu al doilea show al Eurovision România 2019. În...

Închide