Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Cristina Jacob, despre succesul filmului "Oh, Ramona": "Împreună am reușit, după 30 de ani, să fim peste toate celelalte filme americane"

Comedia “Oh, Ramona”, regizată de Cristina Jacob, rămâne pe primul loc în box office și în cea de-a două săptămână de la lansare și totodată devine și pelicula cu cele mai mari încasări pe anul 2019. “Oh, Ramona” surclasează, astfel, toate producțiile americane din box office.
Cristina Jacob / Aggy K. Adams / Bogdan Iancu

Cristina Jacob / Aggy K. Adams / Bogdan Iancu

Cu un număr de 77.327 de spectatori care au intrat în cinematografe să vadă filmul în cea de-a două săptămână, comedia românească a ajuns la un total de 189.208 de spectatori, situându-se pe primul loc în box office. Pe următoarele locuri se află filmele “How to Train Your Dragon”, “Ralph Breaks the Internet”, “Glass” și “Alita: Battle Angel”.

“Acest succes este al nostru, al tuturor”

Copleșită de succesul noului ei film, regizorul Cristina Jacob a transmis mulțumiri publicului, dar și echipei cu care a lucrat.

“Vă mulțumesc că existați!

Vă mulțumesc că ați venit și veniți în număr atât de mare la film. Noi existăm datorită vouă. Acest film și cinematografia românească există datorită vouă, publicul nostru! Țin să vă felicit că-i susțineți și pe ai voștri, cei care fac filme.

Acest succes este al nostru, al tuturor. Împreună am reușit, după 30 de ani, să fim peste toate celelalte filme americane. Împreună putem și noi! Nu numai în film, în toate celelalte!”.

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu, în calitate de scenarist și autor al bestseller-ului după care s-a făcut ecranizarea, a transmis și el mulțumiri spectatorilor.

“Vă mulțumesc din suflet că veniți la film și că vă place ceea ce vedeți. Ne bucurăm, din toată inima, că sunteți alături de noi în această călătorie.”

Protagonistul filmului, Bogdan Iancu, le-a mulțumit și el cinefililor printr-un mesaj video.

Comedia “Oh, Ramona” este o producție Zazu Film, distribuită de Jacob Bros, care rulează în prezent în 92 de săli de cinema din 50 orașe din România.

Jean Gavril și Geneva interpretează piesa ”Oh, Ramona”, de pe coloana sonoră a filmului

„Angus a venit cu riff-ul, Șerban cu groove-ul rapid și în 15 minute am scris refrenul. Geneva a scris partea de rap, ca mai apoi sa dansăm ca nebunii pe ea încă 30 de minute, cât așteptam răspuns de la Cristina Iacob (regizorul filmului «Oh, Ramona!»). Cristina a zis că trailerul este deja lansat, dar piesa e prea bună ca să fie lăsată pe dinafară. Restul e istorie.” - Jean Gavril

Un mix între stilul rock ce l-a făcut cunoscut pe Jean și influențele rap pe care le aduce Geneva, piesa poate fi auzită pe genericul filmului ”Oh, Ramona”.

Citește mai multe despre Jean Gavril
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michael Bolton susține două noi concerte în România

La 6 ani de la concertul sold-out susținut la Sala Palatului din București, Michael Bolton revine în România. Artistul american...

Închide