Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

"Oh, Ramona" a stabilit un nou record de audiențe în cinematografe

Filmul "Oh, Ramona", regizat de Cristina Jacob după bestseller-ul scris de Andrei Ciobanu, a bătut toate recordurile de audiență pentru o producție românească. Cinematografele au raportat 111.881 de spectatori după doar primul weekend de la lansarea peliculei.
Cristina Jacob / Aggy K. Adams / Bogdan Iancu

Cristina Jacob / Aggy K. Adams / Bogdan Iancu

Comedia românească ”Oh, Ramona” a intrat pe primul loc în box-office-ul din acest an, realizând venituri comparabile cu blockbuster-uri americane precum “Avengers”, “Aquaman”, “Fifty Shades Freed”, “Venom” și “Deadpool 2”.

Cristina Jacob, regizorul care își întrece acum propria performanță de audiență stabilită în 2016 cu “Selfie 69”, este de părere că publicul începe să aibă încredere în filmele românești.

“Mulțumesc că ați fost la film în număr atât de mare! Este cea mai frumoasă recompensă pentru munca întregii echipe. Pentru mine înseamnă mai mult decât orice premiu. 111.881 spectatori în primul weekend este un prag depășit pentru prima dată de un film românesc. E un semn că publicul nostru, în primul rând cel tânăr, începe să aibă încredere în filmele noastre. Răspunsul entuziast al generației Z arată că noi am reușit să le răspundem așteptărilor lor, să-i surprindem.”

Mult așteptat de publicul tânăr, filmul a primit mii de feedback-uri și recomandări pozitive pe social media de la cei care l-au văzut:

  • “Un film la care râzi cu lacrimi de la început până la sfârșit. Era sala plină, am stat în primul rând și nu m-a deranjat. E mai fain decât comediile americane”
  • “A fost genial. Am fost entuziasmată la toate scenele, iar analogiile mi-au plăcut la nebunie”
  • “Cea mai tare idee de film românesc. Mă bucur că în sfârșit am prins bilete”
  • “Un film nemaipomenit, pe care l-aș revedea de sute de ori”

Protagonistul Bogdan Iancu și cei șase actori principali englezi și americani (Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Andromeda Godfrey, Leonardo Boudreau și Melanie Ebanks) au fost deopotrivă apreciați pentru performanța lor.

Actorii din ”Oh, Ramona”

Actorii din ”Oh, Ramona”

”Am stat cam tot timpul cu gura până la urechi”

Filmul a fost vizionat și de multe vedete tinere.

  • “A fost foarte amuzant, am râs mult și ne-au plăcut scenele cu analogii”, mărturisesc frații Munteanu.
  •  “În film vezi Marea Neagră, Brașovul și Bucureștiul într-un fel în care nu le-ai mai văzut până acum”, a declarat Laura Giurcanu.
  • “Vă invit și pe voi să veniți să îl vedeți. Am stat cam tot timpul cu gura până la urechi”, a declarat Alina Eremia

Comedia “Oh, Ramona” este o producție Zazu Film, distribuită de Jacob Bros, și rulează în prezent în 109 săli de cinema din 50 orașe din România.

Roluri-surpriză în comedia ”Oh, Ramona”

Comedia ”Oh, Ramona” îi are în roluri-surpriză pe Andrei Ciobanu, Feli, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Cristina Ich, Gabriel Jugaru, Howard Dell și Alex Coteț.

În ce îl privește pe Smiley, el nu se face auzit doar în muzica de pe coloana sonoră, ci are și rol de polițist.

“Am fost preot, pepenar, adica vindeam pepeni, dansator și cântăreț, dar polițist niciodată într-un film. Scena pe care am filmat-o eu are nuditate în ea. Trebuie să vedeți la cinema despre ce e vorba”, a declarat Smiley.

Jean Gavril și Geneva interpretează piesa ”Oh, Ramona”, de pe coloana sonoră a filmului

„Angus a venit cu riff-ul, Șerban cu groove-ul rapid și în 15 minute am scris refrenul. Geneva a scris partea de rap, ca mai apoi sa dansăm ca nebunii pe ea încă 30 de minute, cât așteptam răspuns de la Cristina Iacob (regizorul filmului «Oh, Ramona!»). Cristina a zis că trailerul este deja lansat, dar piesa e prea bună ca să fie lăsată pe dinafară. Restul e istorie.” - Jean Gavril

Un mix între stilul rock ce l-a făcut cunoscut pe Jean și influențele rap pe care le aduce Geneva, piesa poate fi auzită pe genericul filmului ”Oh, Ramona”.

Citește mai multe despre GenevaJean GavrilSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Laura Bretan, invitată specială în concertul lui Placido Domingo Jr.

Laura Bretan, favorita publicului la ediția din acest an a concursului Eurovision, se numără printre invitații speciali ai evenimentului Placido...

Închide