Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Offset lansează albumul "Father of 4" (TRACKLIST)

Offset a lansat "Father of 4", primul album solo al celui de-al treilea membru Migos, după Quavo cu "Quavo Huncho" și Takeoff cu albumul "The Last Rocket". Mai multe detalii puteți afla din articol.

Materialul discografic este produs de Metro Boomin și Southside. Pe album regăsim un Offset mai vulnerabil, care vorbește deschis despre familia lui, relațiile sau viciile sale.

Primul single de pe album este „Red Room" și cuprinde imagini care te conduc într-o călătorie în adolescența artistului.

Anul trecut, Offset a lansat hituri ca "Ric Flair Drip" (din cadrul proiectului Without Warning cu 21 Savage și Metro Boomin), care a fost certificat de 3 ori cu Discul de Platină din partea RIAA, sau "Zeze", alături de Kodak Black și Travis Scott.

Dacă mai trecem în revistă și cum a fost 2018 pentru Migos, adăugăm în palmaresul lui Offset și succesul albumului "Culture II", care a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, a fost certificat cu Discul de Platină de două ori și a depășit 5,5 miliarde de streamuri.

Copilăria lui Kiari Kendrell Cephus (a.k.a. Offset) nu a urmat un scenariu utopic, însă rapperul nici nu a avut vreodată tendința de ascunde traumele trăite în acea perioadă. Amintirile legate de tatăl sau biologic sunt puține și încețoșate, însă Offset a reușit să încropească o cronologie a acestora prin fragmente de poveste auzite de la ceilalți membri ai familiei sale. Părinții lui s-au cunoscut în anii '80, la un concurs în cadrul căruia tatăl lui Offset a concurat drept dansator, talent moștenit și de rapper. La ceva timp după ce s-a născut Offset, acesta și-a pierdut tatăl în detrimentul vieții de stradă, iar, din acel moment, legătură lor s-a rupt, în ciuda încercărilor artistului de a-l mai contacta și ajuta.

Această experiență nu l-a demoralizat pe Offset, ci l-a determinat să nu greșească în relația cu proprii copii. Rapper-ul are patru copii - de aici și numele noului său material discografic, „Father Of 4" - dintre care o fetiță, Kulture Kiari, a cărei mamă biologică este Cardi B.

Tracklist album "Father of 4" (Offset):

 1. Father of 4 ft. Big Rube
 2. How did I get here ft J. Cole
 3. Lick
 4. Tats on my face
 5. Made Men
 6. Wild Wild West ft Gunna
 7. North Star ft. Cee Lo
 8. After Dark
 9. Don't Lose
 10. Underrated
 11. Legacy ft Travis Scott & 21 Savage
 12. Clout ft Cardi B
 13. On Fleek FT Quavo
 14. Quarter Milli ft Gucci Mane
 15. Red Room
 16. Came a long way

Citește mai multe despre Offset
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Cântă acum cu mine!" debutează pe 3 martie

”Cântă acum cu mine”, show-ul de talente jurizat de 100 de specialiști în muzică, debutează duminică, pe 3 martie 2019,...

Închide