Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Offset lansează albumul "Father of 4" (TRACKLIST)

Offset a lansat "Father of 4", primul album solo al celui de-al treilea membru Migos, după Quavo cu "Quavo Huncho" și Takeoff cu albumul "The Last Rocket". Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Materialul discografic este produs de Metro Boomin și Southside. Pe album regăsim un Offset mai vulnerabil, care vorbește deschis despre familia lui, relațiile sau viciile sale.

Primul single de pe album este „Red Room" și cuprinde imagini care te conduc într-o călătorie în adolescența artistului.

Anul trecut, Offset a lansat hituri ca "Ric Flair Drip" (din cadrul proiectului Without Warning cu 21 Savage și Metro Boomin), care a fost certificat de 3 ori cu Discul de Platină din partea RIAA, sau "Zeze", alături de Kodak Black și Travis Scott.

Dacă mai trecem în revistă și cum a fost 2018 pentru Migos, adăugăm în palmaresul lui Offset și succesul albumului "Culture II", care a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, a fost certificat cu Discul de Platină de două ori și a depășit 5,5 miliarde de streamuri.

Copilăria lui Kiari Kendrell Cephus (a.k.a. Offset) nu a urmat un scenariu utopic, însă rapperul nici nu a avut vreodată tendința de ascunde traumele trăite în acea perioadă. Amintirile legate de tatăl sau biologic sunt puține și încețoșate, însă Offset a reușit să încropească o cronologie a acestora prin fragmente de poveste auzite de la ceilalți membri ai familiei sale. Părinții lui s-au cunoscut în anii '80, la un concurs în cadrul căruia tatăl lui Offset a concurat drept dansator, talent moștenit și de rapper. La ceva timp după ce s-a născut Offset, acesta și-a pierdut tatăl în detrimentul vieții de stradă, iar, din acel moment, legătură lor s-a rupt, în ciuda încercărilor artistului de a-l mai contacta și ajuta.

Această experiență nu l-a demoralizat pe Offset, ci l-a determinat să nu greșească în relația cu proprii copii. Rapper-ul are patru copii - de aici și numele noului său material discografic, „Father Of 4" - dintre care o fetiță, Kulture Kiari, a cărei mamă biologică este Cardi B.

Tracklist album "Father of 4" (Offset):

  1. Father of 4 ft. Big Rube
  2. How did I get here ft J. Cole
  3. Lick
  4. Tats on my face
  5. Made Men
  6. Wild Wild West ft Gunna
  7. North Star ft. Cee Lo
  8. After Dark
  9. Don't Lose
  10. Underrated
  11. Legacy ft Travis Scott & 21 Savage
  12. Clout ft Cardi B
  13. On Fleek FT Quavo
  14. Quarter Milli ft Gucci Mane
  15. Red Room
  16. Came a long way

Trending