Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Ascultă noua piesă a lui Jessie Ware, "Adore You" - AUDIO

Jessie Ware a dezvăluit o nouă piesă, intitulată "Adore You". Compusă împreună cu Joe Mount din trupa Metronomy, melodia va fi inclusă pe viitorul album al artistei.
Jessie Ware

Jessie Ware

După albumul extrem de personal din 2017 ("Glasshouse"), Jessie Ware revine cu o melodie ce explorează o altă latură a sa. Artista britanică consideră că a acoperit tematica familie, copil, bucuria de a deveni mamă, iar acum se întoarce la rădăcini. Noua piesă "Adore You" este o melodie pe care Jessie ar fi lansat-o în perioada de început a carierei sale, dezvăluind într-un interviu pentru Annie Mac de la BBC Radio 1 că viitorul album va conține single-uri mai dansante, ce au ca inspirație viața de noapte.

"E escapism pur, acest album pe care l-am făcut cu James Ford. James e un producător fantastic, iar el a produs deja cam jumătate din album. Avem deja corzile înregistrate. Sună incredibil, avem deja structura albumului și a fost atât de distractiv să lucrăm la el. Ne-am dorit să fie un disc despre sex, escapism, dans, muzică disco. Mi-am făcut albumul autobiografic, intim. Nu trebuie să vorbesc despre a fi mamă tot timpul. Am vrut să asimilez experiențele altor oameni care ies în oraș și dansează, iar asta a fost distractiv", a detaliat Jessie Ware.

AUDIO: Jessie Ware - "Adore You"

Jessie Ware a avut un 2018 foarte bun – o serie întreaga de show-uri sold out, un turneu cu 17 concerte de neuitat, care a bifat nouă țări. De asemenea, podcast-ul artistei, „Table Manners”, a fost nominalizat la premiile Audio Radio Industry anul acesta, la categoriile „Best Podcast” și „Best New Presenter”.

Jessie Ware a concertat în 2018 la București, în cadrul Appletone Party. Artista a mai venit în România și în 2012, alături de Jamie Woon și Mam, la Romexpo.

Citește mai multe despre Jessie Ware
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv

Pe 17 februarie, la Sala Polivalentă din capitală, s-a desfăşurat Finala Selecţiei Naţionale pentru Eurovision 2019. În urma votului juriului...

Închide