Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui Jessie Ware, "Adore You" - AUDIO

Jessie Ware a dezvăluit o nouă piesă, intitulată "Adore You". Compusă împreună cu Joe Mount din trupa Metronomy, melodia va fi inclusă pe viitorul album al artistei.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware │ FOTO: www.facebook.com

După albumul extrem de personal din 2017 ("Glasshouse"), Jessie Ware revine cu o melodie ce explorează o altă latură a sa. Artista britanică consideră că a acoperit tematica familie, copil, bucuria de a deveni mamă, iar acum se întoarce la rădăcini. Noua piesă "Adore You" este o melodie pe care Jessie ar fi lansat-o în perioada de început a carierei sale, dezvăluind într-un interviu pentru Annie Mac de la BBC Radio 1 că viitorul album va conține single-uri mai dansante, ce au ca inspirație viața de noapte.

"E escapism pur, acest album pe care l-am făcut cu James Ford. James e un producător fantastic, iar el a produs deja cam jumătate din album. Avem deja corzile înregistrate. Sună incredibil, avem deja structura albumului și a fost atât de distractiv să lucrăm la el. Ne-am dorit să fie un disc despre sex, escapism, dans, muzică disco. Mi-am făcut albumul autobiografic, intim. Nu trebuie să vorbesc despre a fi mamă tot timpul. Am vrut să asimilez experiențele altor oameni care ies în oraș și dansează, iar asta a fost distractiv", a detaliat Jessie Ware.

AUDIO: Jessie Ware - "Adore You"

Jessie Ware a avut un 2018 foarte bun – o serie întreaga de show-uri sold out, un turneu cu 17 concerte de neuitat, care a bifat nouă țări. De asemenea, podcast-ul artistei, „Table Manners”, a fost nominalizat la premiile Audio Radio Industry anul acesta, la categoriile „Best Podcast” și „Best New Presenter”.

Jessie Ware a concertat în 2018 la București, în cadrul Appletone Party. Artista a mai venit în România și în 2012, alături de Jamie Woon și Mam, la Romexpo.

Trending