Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui James Bay cu Julia Michaels, "Peer Pressure" - AUDIO

James Bay a colaborat cu Julia Michaels pentru noul single "Peer Pressure". Melodia vorbește despre zidurile pe care le ridicăm adeseori în jurul nostru și despre momentul în care această ”protecție” devine inutilă.

Publicat

pe

James Bay & Julia Michaels
James Bay & Julia Michaels

Noul single "Peer Pressure" este produs de Joel Little, ce a colaborat anterior cu Lorde și Khalid, iar compoziția este semnată de James Bay și Julia Michaels.

“Cred că e foarte simplu să fii foarte circumspect în viață, și să nu lași pe nimeni înăuntru, dincolo de armura ta. Cu toții avem aceste ziduri pe care le ridicăm zi de zi din diverse motive. Când am scris ”Peer Pressure” cu Julia am vrut să vorbesc despre cum se poate dărâma acest zid atunci când întâlnești persoana potrivită și cum prin iubire acea persoană poate ajunge direct la tine. E vorba despre acea persoană care, indiferent cât de departe ai încerca să o ții, ea găsește drumul direct către tine.

Lucrând cu Julia, am simțit că e unul din acele momente magice în care a compune e ceva foarte special, iar subiectul mi s-a părut aa fi o perspectivă unică asupra unei tematici despre care discutăm în mod normal cu negativitate. E ca și cum uneori colegii tăi sunt cei care te scot din zona de confort”, a declarat James Bay.

”James e un artist și compozitor extraordinar de talentat. Am compus ”Peer Pressure” împreună și ne-am simțit foarte bine la studio, iar piesa a venit dintr-un sentiment la care ne putem raporta amândoi. Iubesc această piesă atât de mult și sper ca și fanilor să le placă la fel de mult ca și nouă”, a completat Julia.

AUDIO: James Bay feat. Julia Michaels - "Peer Pressure"

Anul trecut, James Bay a lansat albumul ”Electric Light”, ce a debutat pe poziția a doua în topul discurilor din UK. Materialul a marcat o schimbare majoră de sound, artistul britanic mărturisind că și-a dorit să evolueze din punct de vedere artistic.

Cu albumul de debut ”Chaos and the Calm”, James a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda. Tot pentru acest disc a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", fiind nominalizat și pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artistCea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

Trending