Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Norah Jones anunță lansarea unui album nou

Norah Jones, câștigătoare a 9 premii Grammy, a anunțat lansarea albumului "Begin Again". Vă invităm să ascultați primul single de pe noul disc.
Norah Jones

Norah Jones (foto: Danny Clinch)

Albumul se va lansa pe 12 aprilie și va conține 7 piese eclectice, pe care Norah Jones le-a înregistrat în decursul anului trecut. Materialul discografic va fi disponibil atât în format digital cât și în format fizic, pe vinil și CD. În decursul anului 2018, Norah Jones a lansat piesele "It Was You" și "Wintertime", incluse pe album.

Norah Jones prezintă și melodia "Just a Little Bit", un teaser pentru proaspătul material discografic. Vocea și liniile de pian și orgă îi aparțin artistei, iar la tobe i se alătură Brian Blade, la bas Cristopher Thomas, la trompetă Dave Guy și la saxofon Leon Michels.

"Pentru prima dată după mult timp am simțit inspirația să explorez noi teritorii muzicale. De aceea, toate piesele au un sound simplist și fun. Este atât de reconfortant să evadezi din tiparele complicate de studio și să înregistrezi idei simple și frumoase în doar 3 zile", a declarat Norah Jones.

Tracklist "Begin Again":

  1. My Heart is Full
  2. Begin Again
  3. It Was You
  4. A song with no name
  5. Uh Oh
  6. Wintertime
  7. Just a Little Bit

Citește mai multe despre Norah Jones
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga, premiată cu Oscar pentru piesa "Shallow": "Dacă ai un vis, luptă pentru el"

Piesa "Shallow", compusă de Lady Gaga împreună cu Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt, a fost premiată cu Oscar...

Închide