Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Nial Horran lansează albumul “Flicker” într-o variantă inedită (TRACKLIST)

Nial Horran lansează albumul de debut “Flicker”, într-o variantă inedită, alături de orchestra RTÉ Concert Orchestra. Mai multe detalii despre tracklist puteți afla din articol.

Publicat

pe

În luna aprilie 2018, Niall Horan a luat decizia de a lua o scurtă pauză de la turneul său și a făcut o oprire în Dublin, pentru a înregistra piesele de pe albumul său de debut, “Flicker”, alături de orchestra RTÉ Concert Orchestra. Astăzi, Niall Horan lansează albumul “Flicker” în varianta reinterpretată alături de RTÉ Concert Orchestra, în colaborare cu Capitol Music Group.

“ <Flicker> a fost un album de suflet. Să reînregistrez piesele alături de RTÉ Concert Orchestra, una din cele mai bune din Europa, dacă nu chiar toată lumea, a fost o experiență extrem de specială pentru mine”, a declarat Niall Horan.

Varianta reinterpretată conține 8 piese de pe albumul original “Flicker”, începând cu single-ul “This Town” și până la “Too Much To Ask”, cât și o piesă nelansata până acum, “So Long”. “Flicker” a fost albumul care l-a pus pe Niall Horan pe harta muzicală ca interpret solo, albumul fiind premiat cu discul de platină în mai multe țări pentru numărul de unități vândute.

“Când înregistrăm acest album, nu reușeam sub nicio formă să produc piesa “So Long” așa cum mi-aș dori. Am cântat-o într-o zi, în timpul repetițiilor din turneu, alături de trupă. A sunat așa bine încât am am inclus-o, ulterior, în setlist-ul turneului. Mă bucur nespus că în sfârșit putem lansa această melodie.” (Niall Horan)

RTÉ Concert Orchestra a înregistrat albumul sub bagheta dirijorului Gavin Murphy și atenta conducere a Brónei Cahill.

Niall a vândut peste 70 milioane de unități în cadrul formației One Direction. Single-ul său, “This Town”, lansat în 2016, a vândut peste 6 milioane de unități la nivel global. Cel de-al doilea single, “Slow Hands” nu s-a lăsat mai prejos și, de asemenea, a vândut peste 8.5 milioane de unități.

În luna octombrie 2017, Niall a lansat albumul său de debut, “Flicker”. În ziua lansării, albumul s-a situat pe locul 1 în Irlanda și Statele Unite și s-a clasat pe locul 1 în peste 61 de țări, pe iTunes. De atunci și până în prezent, albumul a vândut aprox. 2.5 miliarde de unități la nivel global.

Tracklist album “Flicker”

  1. "The Tide" (Live)
  2. "This Town" (Live)
  3. "Too Much To Ask" (Live)
  4. "Paper Houses" (Live)
  5. "You And Me" (Live)
  6. "Seeing Blînd" (Live)
  7. "Fire Away" (Live)
  8. "So Long" (Live)
Comentează

Trending