Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Netta, câştigătoarea Eurovision 2018 vine în România; Va cânta la Finala Selecţiei Naţionale 2019

Finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2019 primeşte un invitat surpriză. E vorba despre Netta, câştigătoarea ediţiei Eurovision 2018 şi reprezentanta Israelului la concursul de anul trecut. Finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2019 are loc pe 17 februarie de la ora 20:30.
Netta castigatoare Eurovision concert Romania 2019 Selectia Nationala

Netta castigatoare Eurovision concert Romania 2019 Selectia Nationala │ FOTO: Netta

Finala va fi transmisă în direct la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD şi online, pe TVR+. Netta Barzilai a câştigat ediţia 2018 a competiţiei Eurovision şi se află pentru prima dată în România. Va cânta în cadrul unui recital live la Bucureşti, în aceeaşi seară în care este desemnat câştigătorul selecţiei şi reprezentatul României la Eurovision 2019.

Netta a promis un spectacol deosebit la Sala Polivalentă:

Invitația de a cânta la Selecția Națională mă onorează. Aștept cu nerăbdare recitalul de la București și sărbătoarea alături de toți oamenii incredibili care mă așteaptă acolo. Va fi o seară incendiară.

Netta Barzilai s-a remarcat prin nonconformism şi un mesaj de împuternicire a sexului frumos. Are un stil deosebit, ieşit în evidenţă în peisajul pop actual. Muziciana va cânta piesa câştigătoare Eurovision 2019, "Toy" duminică în faţa publicului din România. Tânăra are şi un single nou, "Bassa Sababa", lansat la începutul lunii februarie.

Netta are 26 de ani şi a locuit în Nigeria timp de 4 ani. Are la activ studii de muzică electronică la Şcoala de Jazz şi Muzică Contemporană Rimon. În septembrie 2017 intra în audiţiile pentru Eurovision 2018, selecţia naţională israeliană cu piesa "Rude Boy" a Rihannei. Publicul a fost convins de un mashup intre "Gangnam Style" şi "Tik Tok" în finala secţiei locale.

Revenind la Selecţia Eurovision România 2019, în finală s-au calificat 12 acte muzicale. 10 din cei 12 finalişti au fost aleşi de juriu, iar doi de către public. Câte unul a fost selectat prin televot la semifinala din Iaşi şi cea din Arad. Finalistul ne va reprezenta la Eurovision Song Contest 2019, organizat la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finală pe 18 mai.

Este ediţia cu numărul 64 a competiţiei, cu 42 de ţări participante. România are melodia programată pentru a doua semifinală, pe 16 mai, ca şi Moldova.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Netta
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Yungblud și Halsey lansează piesa "11 minutes" alături de Travis Barker

În luna iubirii, Yungblud, Halsey și Travis Barker se gândesc și la cei singuri și lansează piesa ”11 minutes”.

Închide