Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Minelli lansează piesa "Mariola"

După ce a cucerit topurile din 12 țări cu single-ul "Empy Spaces", Minelli revine cu o nouă piesă, "Mariola", care s-a născut dintr-o joacă în studio. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Minelli
Minelli │ FOTO: www.facebook.com

Minelli s-a implicat atât în compunerea muzicii, cât și a versurilor. Muzica mai este semnată, de asemenea de Mihai Alexandru Bogdan (Quick) și de Alex Cotoi, responsabil pentru hituri ale unor artiști precum INNA, The Motans, Irina Rimes, Andra și multi alții.

''Mariola este o piesă care a ieșit dintr-o joacă. Am ajuns la studio pe la ora 12 noaptea și chiar dacă nu aveam deloc inspirație sau chef, Quick a început să dea play la câteva instrumentale și, experimentând pe unul dintre ele, m-a lovit din start: "Ola, yo me llamo mariola", neștiind că ''Mariola'' exista ca și nume. Am terminat piesa rapid și de atunci am tot ascultat-o și sper să vă prindă și pe voi la fel'' a declarat Minelli.

Minelli a colaborat până acum cu nume importante din industria muzicală, precum Markus Schulz, Marco & Seba, Vanotek, Dj Polique, Filatov & Karas, Arnold Palmer și Follow your Instinct.

"My Mind", primul single lansat de Minelli și Vanotek, s-a bucurat de succes atât în topurile din Germania, cât și în cele digitale internaționale și locale. Al doilea single al lor, „În dormitor", a fost propulsat rapid și a ocupat locul 1 pe iTunes și locul al șaselea pe Shazam.

Anul 2017 a adus pentru artistă hitul ''No sleep'', în featuring cu Vanotek, dar și primul ei single solo, "Empty Spaces", care a intrat în topurile din 12 țări, printre care Germania, Danemarca, Polonia, Turcia și Rusia. Piesa a fost licențiată de Ultra Records, casa de discuri ce reprezintă artiști precum: Kygo, Steve Aoki, Lost Frequencies, Kilingade și mulți alții.

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

  • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
  • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
  • The Motans - miercuri, 20 decembrie
  • VUNK - joi, 21 decembrie
  • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
  • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
  • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

  • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
  • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare

Trending