Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Miley Cyrus vorbește despre viitorul album

Artista a declarat că materialul discografic nu va putea fi încadrat într-un anumit gen muzical. Miley Cyrus va lucra din nou cu Mark Ronson. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Miley Cyrus

Albumul lui Miley Cyrus din 2017, "Younger Now", ne-a prezentat influențele country ale artistei și o reîntoarcere la atitudinea de "good girl".

Într-un interviu recent pentru Vanity Fair, cântăreața a dezvăluit că își dorește să urmeze o nouă direcție muzicală pe viitorul disc:

"Sunt albume psihedelice, albume pop sau albume cu influențe hip-hop. Totuși eu simt că nu am un gen bine stabilit, nu simt nevoia acestor încadrări."

Miley Cyrus a colaborat cu Mark Ronson la piesa "Nothing Breaks Like A Heart". Se pare că artistul va lucra cu ea și la următorul material discografic. Despre noile piese, Miley Cyrus spune că sunt "unele dintre cele mai bune din întreaga ei carieră".

"Younger Now" a fost lansat în toamna anului 2017 și nu a avut ca scop succesul comercial. Artista a ales să facă muzică de suflet și chiar a colaborat la una dintre piese cu Dolly Parton, care îi este nașă. Discul a debutat pe locul 5 în topul US Billboard 200, iar primul single lansat, "Malibu", a fost de două ori certificat cu discul de platină.

Pe albumul "Younger Now", Miley Cyrus vorbește despre acceptarea statutului de star Disney și trecerea de la Hannah Montana la imaginea din piesa "Wrecking Ball" și modul în care a fost văzută de public. De asemenea, majoritatea baladelor de dragoste de pe album sunt inspirate de reuniunea cu Liam Hemsworth.

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui James Bay cu Julia Michaels, "Peer Pressure" - AUDIO

James Bay a colaborat cu Julia Michaels pentru noul single "Peer Pressure". Melodia vorbește despre zidurile pe care le ridicăm...

Închide