Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Mike Shinoda vorbește despre un viitor al trupei Linkin Park cu un solist nou

Shinoda nu exclude posibilitatea ca formația să își continue activitatea cu un alt solist, însă menționează că acest lucru trebuie să se întâmple natural. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti
Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Într-un interviu recent, artistul a fost întrebat dacă este în căutarea unui solist nou. Mike Shinoda a declarat pentru postul de radio Rock Antenne:

"Nu este scopul meu în acest moment. Cred că trebuie să vină natural. Și dacă vom găsi o persoană minunată, cu o personalitate artistică potrivită, atunci vom încerca să lucrăm împreună."

Shinoda a mai scos în evidență faptul că un solist nou nu îl va înlocui vreodată pe Chester Bennington. Membrii trupei Linkin Park își doresc să se întoarcă în studio și să își reia activitatea, iar fanii așteaptă cu nerăbdare piese noi.

"Cred că sunt mulți fani care vor să îi vadă pe băieți pe scenă și își doresc în continuare să le asculte muzica."

În vara lui 2018, Mike Shinoda a lansat albumul "Post Traumatic", un LP despre suferință și vindecare. Discul a fost precum un proces terapeutic pentru Mike Shinoda, care și-a găsit refugiul în muzică, după decesul prietenului său. Inițial, acesta a început să compun fără a avea în minte o direcție anume, pentru a-și ține mintea ocupată. Ulterior, și-a dat seama că piesele sunt precum o confesiune, reușind să transmită toate lucrurile pe care le-a simțit de când Chester Bennington a murit.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Mike Shinoda a lansat piesa "In My Head", pentru coloana sonoră "Scream 6"

Filmul "Scream 6" a intrat în cinematografe pe 10 martie şi are parte de câteva melodii compuse special pentru a sărbători acest release. După Demi Lovato, acum şi Mike Shinoda ne oferă un track pentru peliculă, "In My Head".

Publicat

pe

Videoclip Mike Shinoda In My Head Scream 6
Videoclip Mike Shinoda In My Head Scream 6 │ FOTO: Mike Shinoda

Artistul de la Linkin Park ne oferise deja un teaser cu privire la o melodie de pe coloana sonoră "Scream 6", asta pentru că l-am văzut apărând în videoclipul lui Demi Lovato "Still Alive". Clipul avea un look întunecat şi secvenţe din filmul horror. Acum Mike Shinoda ne oferă o altă abordare, cu un single ceva mai soft, "In My Head". A colaborat cu Kailee Morgue pentru a crea genul de piesă pe care o auzi pe genericul filmului şi îţi sună în cap toată noaptea.

E destul de veselă, optimistă şi ritmată pentru un film horror, deşi dacă îi citeşti versurile e clar că e vorba despre o psihoză, teamă şi angoasă. De altfel Mike Shinoda nu e străin de muzică drept terapie, el trecând peste trauma pierderii colegului Chester Bennington prin lansarea a 3 EP-uri cu rol de catharsis. Ce a mai lansat Mike Shinoda în ultimii ani? Piesa "Happy Endings", alături de iann dior, dar şi "License to Waltz".

L-am văzut impresionat de Subcarpaţi pe un livestream şi la început de martie a anunţat că Linkin Park nu e adepta ideii de a cânta alături de o hologramă a lui Chester Bennington. Ultimul album lansat de Linkin Park a fost "One More Light" în 2017, dar în acelaşi an Chester Bennington şi-a luat viaţa, punând capăt istoricului trupei. Totuşi în ultima vreme, Shinoda a făcut aluzie la posibilitatea unor piese noi, dar nu şi a unor concerte şi turnee.

În ce priveşte "Scream IV", acest film slasher este sequel direct pentru "Scream" din 2022. Este al şaselea film din serie şi îi include în distribuţie pe Hayden Panettiere, Courteney Cox, dar şi pe Jenna Ortega din "Wednesday". Combină elemente de slasher cu elemente de comedie neagră şi misterul unui criminal mascat. Acesta e primul film "Scream" în care nu apare Neve Campbell în rolul lui Sidney Prescott, deoarece nu a fost mulţumită de oferta ce i s-a făcut.

Citește în continuare

Muzică nouă

Linkin Park dezvăluie piesa "Lost", din sesiunile de înregistrare "Meteora"

Linkin Park a început o numărătoare inversă recent, care promitea să dezvăluie "ceva" legat de single-ul "Numb" de pe albumul "Meteora" din 2003. Azi am aflat că e vorba despre o piesă misterioasă, numită "Lost", extrasă de sesiunea de înregistrări "Meteora".

Publicat

pe

Teaser Linkin Park Lost
Teaser Linkin Park Lost │ FOTO: Linkin Park

Melodia "Lost" va debuta pe 10 februarie 2023, iar track-ul îl are pe Chester Bennington la voce. Solistul a încetat din viaţă în vara lui 2017 şi trupa nu a mai continuat după. "Meteora" va sărbători 20 de ani de existenţă în martie, iar "Lost" nu a mai fost auzit nciodata până acum. Nu e prima dată când Linkin Park sărbătoreşte un album clasic al său, deoarece în 2020 a re-lansat LP-ul de debut "Hybrid Theory", care a sosit în multiple formaturi şi a inclus B-Sides şi piese demo nemaiauzite până acum.

În 2022 a apărut ediţia deluxe a albumului din 2007 "Minutes to Midnight". În aprilie 2022 Mike Shinoda, solistul trupei a declarat că nu are planuri de a lansa noi albume, muzică şi a ţine concerte live cu grupul. Muzicianul de 45 de ani, numit de Warner Community Innovation Advisor a vorbit despe viitorul Linkin Park într-un livestream pe Twitch. A confirmat atunci că discută cu colegii de trupă la fiecare câteva săptămâni.

Linkin Park nu a mai cântat împreună în public din octombrie 2017, când membrii rămaşi au ţinut un concert tribut în Los Angeles, în memoria lui Chester Bennington. Chester s-a sinucis în iulie 2017, la vârsta de 41 de ani. În urmă cu 4 ani, Shinoda a respins orice zvon cu privire la faptul că Linkin Park cauta activ un înlocuitor pentru Chester.

Teaser piesa noua "Lost":

Revenind la albumul "Meteora", acesta a debutat pe 25 martie 2003 şi a fost al doilea album din cariera celor de la Linkin Park. Venea după "Hybrid Theory" din 2000 şi a fost produs de către trupă alături de Don Gilmore. "Meteora" a debutat pe locul întâi în Billboard 200, vânzând peste 810.000 de unităţi în prima săptămână. Single-uri hit de pe LP au fost "Somewhere I Belong", "Faint", "Numb", "From the Inside" şi "Breaking the Habit".

Global a vândut 16 milioane de unităţi.

Citește în continuare

Muzică nouă

Revine Linkin Park? Formaţia a postat un teaser cu aluzie la piesa "Numb"

Linkin Park a rămas în mare inactivă de la moartea lui Chester Bennington în 2017. Trupa dă semne de revenire, după ce tocmai a lansat o numărătoare inversă misterioasă pe site-ul său, alături de aluzii la muzica de la început de mileniu.

Publicat

pe

Linkin Park Numb 2023
Linkin Park Numb 2023 │ FOTO: Linkin Park

Cine intră chiar acum pe site-ul linkinpark.com o să găsească o fereastră veche în stilul Windows-urilor old school, care ne invită să descărcăm... ceea ce pare a fi un malware. Ni se promite o "copie gratuită de LinkingPark-numb.exe". Sună a virus şi ar fi un throwback pentru vremea când lumea pirata piese şi din greşeală lua şi viruşi în loc să ia MP3-urile clasice.

Dacă apeşi "decline" apar şi mai multe ferestre pop-up. Dacă eşti de acord să descarci fişierul, atunci eşti dus la o fereastră cu o numărătoare inversă, care va ajunge la zero pe 1 februarie 2023, la ora 20:00 GMT. Site-ul afişează şi un mesaj "DETECTED_MEMORY_CORRUPTION_LiNkiNgPaRk-nUmB.exe". E vorba evident despre mega hitul "Numb" single extras de pe al doilea album Linkin Park, "Meteora". Apărea în 2003 şi aniversează 20 de ani acum.

E şi un tribut laun meme din "Simpsons", care a devenit viral la final de ani 2010, făcând aluzie la platforma de torrente Limewire. Era plină la început de ani 2000 cu viruşi deghizaţi ca piese MP3. În acest moment şi contul de Twitter Linkin Park şi cel al solistului Mike Shinoda redirecţionează fanii spre site. Fanii speculează că Linkin Park ar putea lansa o ediţie aniversară şi extinsă de "Meteora", eventual şi piese nemaiauzite până acum.

În 2020 trupa a re-lansat albumul de debut "Hybrid Theory" în multiple formaturi, incluzând şi câteva piese demo şi B-Sides nemaiauzite. Apoi în mai 2022 am avut parte de o ediţie nouă, deluxe a albumului din 2007 "Minutes to Midnight". Oficial Linkin Park e în pauză din 2017, când solistul Chester Bennington s-a sinucis.

În ultimul an a promis totuşi că va comunica cu fanii mai des pentru a lua o decizie cu privire la viitorul grupului.

Formaţia Linkin Park a luat naştere ca Xero în 1996, până în 1999 când se redenunea Hybrid Theory. În 2000 şi-a schimbat numele în cel final, Linkin Park.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending