Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Mike Shinoda vorbește despre un viitor al trupei Linkin Park cu un solist nou

Shinoda nu exclude posibilitatea ca formația să își continue activitatea cu un alt solist, însă menționează că acest lucru trebuie să se întâmple natural. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti
Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Într-un interviu recent, artistul a fost întrebat dacă este în căutarea unui solist nou. Mike Shinoda a declarat pentru postul de radio Rock Antenne:

"Nu este scopul meu în acest moment. Cred că trebuie să vină natural. Și dacă vom găsi o persoană minunată, cu o personalitate artistică potrivită, atunci vom încerca să lucrăm împreună."

Shinoda a mai scos în evidență faptul că un solist nou nu îl va înlocui vreodată pe Chester Bennington. Membrii trupei Linkin Park își doresc să se întoarcă în studio și să își reia activitatea, iar fanii așteaptă cu nerăbdare piese noi.

"Cred că sunt mulți fani care vor să îi vadă pe băieți pe scenă și își doresc în continuare să le asculte muzica."

În vara lui 2018, Mike Shinoda a lansat albumul "Post Traumatic", un LP despre suferință și vindecare. Discul a fost precum un proces terapeutic pentru Mike Shinoda, care și-a găsit refugiul în muzică, după decesul prietenului său. Inițial, acesta a început să compun fără a avea în minte o direcție anume, pentru a-și ține mintea ocupată. Ulterior, și-a dat seama că piesele sunt precum o confesiune, reușind să transmită toate lucrurile pe care le-a simțit de când Chester Bennington a murit.

Comentează

Trending