Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Michael Bolton susține două noi concerte în România

La 6 ani de la concertul sold-out susținut la Sala Palatului din București, Michael Bolton revine în România. Artistul american va concerta pe 20 iulie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca și pe 22 iulie la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Michael Bolton in concert la Sala Palatului pe 16 mai 2013
Michael Bolton in concert la Sala Palatului pe 16 mai 2013

Michael Bolton a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 ca un adevărat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultătorului. A debutat în 1975 cu albumul intitulat Michael Bolotin (numele sau real). În această primă fază a carierei, trupa sa de hard-rock, Blackjack, l-a însoțit în turneu pe Ozzy Osbourne.

Ulterior, Bolton a abordat un stil pop-rock, dând lovitura cu piesa "How Am I Supposed to Live Without You". Desi nu a intrat in Top 10, compoziția s-a bucurat de un real succes. Unul dintre primele mari hituri ale lui Bolton datează din 1987, reinterpretarea piesei "(Sittin' On) the Dock of the Bay" fiind apreciată de public.

Profund atras de muzica soul și de sound-ul promovat de Motown, Bolton a realizat un cover și după piesa "Georgia On My Mind", care a reprezentat un nou succes. În 1991, Bolton a lansat albumul "Time, Love & Tenderness" ce i-a adus și primul Grammy pentru coverul piesei "When a Man Loves a Woman".

Au urmat alte 6 premii American Music Awards, 3 nominalizări Emmy si o stea pe Hollywood Walk of Fame. În calitate de compozitor, a câștigat peste 24 de premii BMI & ASCAP, printre care Compozitorul Anului, 9 premii Million-Air Awards și premiul Hitmakers al Compozitorilor Hall of Fame.

Michael Bolton, artistul cu peste 65 de milioane de albume vândute și apariții alături de Luciano Pavarotti

De-a lungul anilor, artistul american a vândut peste 65 de milioane de albume la nivel mondial, susținând turnee în întreaga lume. Michael Bolton a compus piese pentru nume importante ale muzicii, printre care Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Totodată, artistul a cântat alături de adevărate legende, aici menționându-i pe regretatul Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming și BB King.

De curând, Michael Bolton a făcut senzație cu videoclipul nominalizat la premiile Emmy "Captain Jack Sparrow", unde a fost invitat să cânte alături de trio-ul de comedie American, The Lonely Island, adunând peste 190 de milioane de vizionări pe YouTube.

Cel mai nou album al artistului a fost lansat pe 8 februarie 2019 și se intitluează "A Symphony of Hits". Pe acest material găsim cele mai frumoase hituri rearanjate în manieră simfonică sub îndrumarea renumitei orchestre West Australian Full Harmonic Orchestra.

Multe dintre aceste hituri vor putea fi ascultate live în cadrul celor două concerte pe care Michael Bolton le va susține în România vara aceasta. Pe 20 iulie, artistul va cânta la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca și pe 22 iulie la Sala Palatului din București.

Bilete concert Michael Bolton la București:

 • VIP - 588 lei
 • Categoria 1 - 244 lei
 • Categoria 2 - 194 lei
 • Categoria 3 - 150 lei
 • Categoria 4 - 114 lei
 • Categoria 5 - 94 lei
 • Categoria 6 - 64 lei

Bilete concert Michael Bolton la Cluj-Napoca:

 • VIP - 288 lei
 • Categoria 1 - 114 lei
 • Categoria 2 - 100 lei
 • Categoria 3 - 94 lei
 • Categoria 4 - 74 lei
Comentează

Trending