Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Mesaj pentru fani de la Brandon Urie (Panic! At The Disco): "Nu mă mai pupați, vă rog"

Pentru Brandon Urie, afecțiunea unora dintre fani a devenit sufocantă. Solistul Panic! At The Disco nu mai vrea să fie pupat la concerte și a înregistrat și un mesaj video pentru a-și face auzită dorința.

Publicat

pe

Brandon Urie (Panic! At The Disco)
Brandon Urie (Panic! At The Disco) │ FOTO: Jake Chamseddine www.facebook.com

Deși semnele de afecțiune sunt, în general, de bun augur, ele trebuie să aibă și o limită. Iar în cazul lui Brandon Urie, această limită merge până la pupicurile pe gât. Asaltat de fane în timpul concertelor, solistul Panic! At The Disco a simțit nevoia să-și exprime dezacordul cu privire la aceste manifestări.

Primul avertisment a venit din partea managerului de turneu Zack Hall. Acesta a scris pe Twitter un mesaj tranșant, în care fanii erau atenționați că vor fi dați afară de la concerte dacă acest comportament continuă.

"M-am săturat să văd că îl sărutați pe Brandon în timpul concertelor. Dacă mai văd că se repetă chestia asta, veți fi dați afară imediat. Fără excepții."

Mesajul a fost urmat de un video în care însuși Brandon Urie le cere fanilor să nu-l mai pupe.

"M-am dus să îmbrățișez o fată, iar ea m-a pupat pe gât. Și reacția mea a fost...ce naiba, sărutul pe gât e o chestie foarte intimă, iar eu am luat gestul ca pe un fel de lipsă de respect, înțelegeți? Vă rog, nu mă mai pupați."

VIDEO: Brandon Urie își roagă fanele să nu-l mai pupe

Brandon Urie se află în prezent în turneu, alături de colegii din Panic! At The Disco. Formația promovează albumul "Pray for the Wicked", lansat în iunie 2018 și plasat pe prima poziție în topul US Billboard 200. Discul a inclus single-uri precum "Say Amen (Saturday Night)", "Hey Look Ma, I Made It" și "High Hopes".

Comentează

Trending