Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Mastering the Music Business devine membră INES - Rețeaua de festivaluri de showcase din Europa

INES - Innovation Network of European Showcases unește în prezent 18 dintre cele mai dinamice evenimente de muzică live din industria europeană. Mastering the Music Business se alătură rețelei începând cu acest an, lărgind astfel orizontul oportunităților internaționale atât pentru artiștii, cât și pentru profesioniștii din industria muzicală din România.
Mastering The Music Business

Mastering The Music Business

INES este o platformă unică și dinamică ce încurajează schimbul de informații și interacțiunea dintre festivalurile europene de tip showcase vitale spațiului european – evenimente mici și medii ce combină concertele de muzică live cu conferințele axate pe industria muzicală.

INES este cofinanțată prin programul Creative-Europe al Uniunii Europene și desfășoară activități menite să ajute artiștii și profesioniștii din industria muzicală să-și dezvolte carierele și să depășească granițele pentru a crește la nivel internațional. Mai mulți muzicieni europeni au acum șansa de a cânta pe scena unui festival internațional de showcase, iar profesioniștii din industria muzicală își pot crea contacte în vederea unor colaborări transfrontaliere.

INES include patru domenii de programe-cheie:

  1. INES#festival: platforma de aplicații online, oferind tuturor muzicienilor o șansă la festivalurile de showcase
  2. INES#talent: un program de schimb pentru artiștii noi menit să le crească mobilitatea la nivel internațional
  3. INES#pro: un program de schimb pentru profesioniștii din industria muzicală în vederea dezvoltării unor cariere internaționale
  4. INES#conference: o serie de conferințe și o bibliotecă video online cu subiecte axate pe industria muzicală

"Suntem extrem de mândri să fim parteneri cu toate celelalte festivaluri-membre INES"

Membrii care s-au alăturat în 2019 sunt Mastering the Music Business (România), m4music (Elveția), PIN Music Conference (Macedonia de Nord), Sharpe Festival (Slovacia) și What's Next in Music (Lituania).

"Mastering the Music Business s-a născut în 2016, cu scopul de a conecta artiștii și profesioniștii locali din industria muzicală cu alte persoane din acest domeniu din toată Europa, dar și pentru a crește mobilitatea muzicienilor români în străinătate. Drept pentru care, faptul că am devenit membri ai INES este un pas foarte important pentru noi. Suntem extrem de mândri să fim parteneri cu toate celelalte festivaluri-membre INES", declară Carina Sava, Conference Program Manager la MMB.

Conferința Mastering the Music Business are loc în perioada 20 - 22 martie la Hotel Caro din București. Printre subiectele ediției de anul acesta se numără teme noi legate de exportul muzical pentru independenți, necesitatea asocierii, participarea la festivaluri locale și internaționale, dar și subiecte actuale precum distribuția digitală, publishing, PR-ul online etc.

Bilete Mastering the Music Business 2019:

  • Early But Ticket - 265 lei (acest bilet asigura participarea la conferință & showcase-urile din datele de 20 și 21. Nu asigură accesul la ziua de workshop (22 martie)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cristina Jacob, despre succesul filmului "Oh, Ramona": "Împreună am reușit, după 30 de ani, să fim peste toate celelalte filme americane"

Comedia “Oh, Ramona”, regizată de Cristina Jacob, rămâne pe primul loc în box office și în cea de-a două săptămână...

Închide