Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Maroon 5, Travis Scott și Big Boi - urmărește showul de la Super Bowl 2019 – VIDEO

Vă invităm să urmăriți momentul muzical de la Super Bowl, unul dintre cele mai așteptate evenimente din Statele Unite. 

Publicat

pe

Gala Super Bowl a avut loc în orașul Atlanta, iar iubitorii fotabalului american au putut urmări mult așteptatul meci. Spre dezamăgirea multora, nu a fost ales un artist de culoare, însă Adam Levine de la Maroon 5 a fost însoțit pe scenă de Travis Scott și Big Boi.

Liga Națională de Fotbal American a fost recent criticată din cauza modului în care l-au tratat pe Colin Kaepernick, fost jucător al echipei San Francisco 49ers. În semn de solidaritate cu mișcarea "Black Lives Matter", sportivul s-a așezat într-un genunchi în timpul intonării imnului american. Incidentul s-a petrecut în 2016, iar NFL (National Football League) l-a pus pe Kaepernick pe o listă neagră.

Datorită acestor discuții, artiștii de culoare precum Rihanna, Cardi B, Mary J. Blige sau Usher, care au fost invitați să urce pe scenă alături de Maroon 5, au refuzat oferta.

Trupa Maroon 5 a donat onorariul de 500.000 de dolari organizației "Big Brothers Big Sisters of America", care ajută copiii defavorizați prin metoda de lucru one-to-one cu mentori voluntari. "Big Brothers Big Sisters" are o istorie de peste 100 de ani, aceștia având un impact pozitiv asupra copiilor din diferite comunități.

Ce piese au cântat Maroon 5, Travis Scott și Big Boi

Recitalul trupei Maroon 5 a cuprins cele mai cunoscute hituri precum "Harder to Breathe", "This Love", "Girls Like You" sau "She Will Be Loved".

Travis Scott a fost și el invitat pe scenă de către Adam Levine, rapperul interpretând hitul "Sicko Mode". Înainte ca Travis să intre pe scenă, au apărut imagini din desenul animat SpongeBob Squarepants, un omagiu adus lui Stephen Hillenburg, creatorul faimosului personal. Acesta s-a stins din viață în 2018.

Rapperul Big Boi a completat momentul, venind pe scenă îmbrăcat într-o haină de blană opulentă, pe bancheta din spate a unui Cadillac. Acesta a interpretat piesa "The Way You Move". Melodia conține un sample din melodia formației Earth Wind and Fire.

Momentul de la Super Bowl a fost unul dintre cele mai dezamăgitoare din istoria competiției, iar trupa Maroon 5 a fost criticată pentru show-ul prea cuminte, care nu a ieșit în evidență cu nimic. În trecut, nume precum Michael Jackson, Justin Timberlake, Lady Gaga sau Coldplay au cucerit inimile publicului.

 

Comentează

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO

Premiile Grammy 2024 vor fi decernate pe 5 februarie, iar telespectatorii din România pot afla cine vor fi artiștii care vor face un adevărat spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări.

Publicat

pe

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO
Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO │ FOTO: PRO TV

Muzica schimbă lumea, iar Premiile Grammy schimbă lumea muzicii. Cei mai importanți artiști se întâlnesc în cea mai spectaculoasă gală: a 66-a ediție a Premiilor Grammy este luni, 5 februarie, de la ora 3 dimineața, în direct pe VOYO.

National Academy of Recording Arts and Sciences va înmâna și în acest an trofee pentru realizări remarcabile în domeniul muzical, în cea mai importantă noapte a industriei. Abonații VOYO vor putea vedea LIVE și în exclusivitate decernarea râvnitelor premii, din Crypto Arena, Los Angeles, și se vor delecta cu momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo.

În acest an, printre noutățile pregătite de organizatori se numără și prezența legendarei trupe U2 în cadrul evenimentului. Câștigători a 22 de trofee Grammy, membrii U2 vor avea un show unic, transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas - locul unde formația este rezidentă.

Lista celor care se luptă să pună mâna pe râvnitul trofeu Grammy a fost făcută publică, iar SZA conduce topul din acest an cu nouă nominalizări. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét sunt nominalizați la șapte categorii, iar Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au fiecare câte șase nominalizări.

Citește în continuare

Trending