Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Maroon 5, Travis Scott și Big Boi - urmărește showul de la Super Bowl 2019 – VIDEO

Vă invităm să urmăriți momentul muzical de la Super Bowl, unul dintre cele mai așteptate evenimente din Statele Unite. 

Gala Super Bowl a avut loc în orașul Atlanta, iar iubitorii fotabalului american au putut urmări mult așteptatul meci. Spre dezamăgirea multora, nu a fost ales un artist de culoare, însă Adam Levine de la Maroon 5 a fost însoțit pe scenă de Travis Scott și Big Boi.

Liga Națională de Fotbal American a fost recent criticată din cauza modului în care l-au tratat pe Colin Kaepernick, fost jucător al echipei San Francisco 49ers. În semn de solidaritate cu mișcarea "Black Lives Matter", sportivul s-a așezat într-un genunchi în timpul intonării imnului american. Incidentul s-a petrecut în 2016, iar NFL (National Football League) l-a pus pe Kaepernick pe o listă neagră.

Datorită acestor discuții, artiștii de culoare precum Rihanna, Cardi B, Mary J. Blige sau Usher, care au fost invitați să urce pe scenă alături de Maroon 5, au refuzat oferta.

Trupa Maroon 5 a donat onorariul de 500.000 de dolari organizației "Big Brothers Big Sisters of America", care ajută copiii defavorizați prin metoda de lucru one-to-one cu mentori voluntari. "Big Brothers Big Sisters" are o istorie de peste 100 de ani, aceștia având un impact pozitiv asupra copiilor din diferite comunități.

Ce piese au cântat Maroon 5, Travis Scott și Big Boi

Recitalul trupei Maroon 5 a cuprins cele mai cunoscute hituri precum "Harder to Breathe", "This Love", "Girls Like You" sau "She Will Be Loved".

Travis Scott a fost și el invitat pe scenă de către Adam Levine, rapperul interpretând hitul "Sicko Mode". Înainte ca Travis să intre pe scenă, au apărut imagini din desenul animat SpongeBob Squarepants, un omagiu adus lui Stephen Hillenburg, creatorul faimosului personal. Acesta s-a stins din viață în 2018.

Rapperul Big Boi a completat momentul, venind pe scenă îmbrăcat într-o haină de blană opulentă, pe bancheta din spate a unui Cadillac. Acesta a interpretat piesa "The Way You Move". Melodia conține un sample din melodia formației Earth Wind and Fire.

Momentul de la Super Bowl a fost unul dintre cele mai dezamăgitoare din istoria competiției, iar trupa Maroon 5 a fost criticată pentru show-ul prea cuminte, care nu a ieșit în evidență cu nimic. În trecut, nume precum Michael Jackson, Justin Timberlake, Lady Gaga sau Coldplay au cucerit inimile publicului.

 

Citește mai multe despre Big BoiMaroon 5Travis Scott
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Karol Sevilla, actrița din "Soy Luna", va concerta în premieră în România

Karol Sevilla, tânăra artistă devenită idolul unei generații odată cu apariția în serialul "Soy Luna", va concerta pentru prima oară...

Închide