Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Machine Gun Kelly joacă rolul lui Tommy Lee într-un nou film despre Mötley Crüe

Filmele biografice au avut întotdeauna succes, iar Netflix a lansat trailerul unei pelicule bazate pe biografia trupei Mötley Crüe. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue
Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue

Se va numi "The Dirt", după numele cărții - "The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band", lansată în 2001 de Nikki Sixx și Neil Strauss.

În film va juca și rapperul Machine Gun Kelly, care a devenit popular după conflictul cu Eminem - Machine Gun Kelly va interpreta rolul lui Tommy Lee, fondatorul formației Mötley Crüe. Douglas Booth va fi Nikki Sixx, Daniel Webber îl va juca pe Vince Neil și Iwan Rheon îl va interpreta pe Mick Mars.

"The Dirt" urmează să apară pe Netflix pe 22 martie, iar în aceeași zi va fi lansată și coloana sonoră. În comunicatul de presă official este specificat că soundtrack-ul va conține 14 piese Mötley Crüe cunoscute și 4 piese noi.

Ultimul album Mötley Crüe, "Saints of Los Angeles", a fost lansat în 2008. În 2009 sosea o compilaţie "Greatest Hits". Nikki Sixx este probabil cel mai prolific dintre cei patru, având propriul podcast, emisiune radio, două cărţi biografice la activ şi câteva albume cu trupa SIXX AM. În 2016 apărea un film documentar despre ultimele concerte şi turneul de adio Mötley Crüe, sub numele de "The End".

"The Final Tour" a înregistrat 164 de concerte în 72 de ţări şi încasări de peste 100 de milioane de dolari. Vince, Mick, Nikki şi Tommy au semnat o înţelegere prin care se obligă să nu cânte sub numele de Crue pe viitor.

Mötley Crüe a concertat în România în 2012, la prima și singura ediție OST Fest.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO

Concursurile de talente atrag atenția starurilor rock. Membrii trupei Motley Crue și-au exprimat recent aprecierea pentru o adolescentă de 15 ani, care a cântat la American Idol o piesă de-a lor. Momentul tinerei a fost lăudat, de altfel, și de jurați, Katy Perry, Luke Bryan și Lionel Richie trimițând-o pe Casey Bishop în următoarea etapă.

Publicat

pe

Casey Bishop la American Idol,2021
Casey Bishop la American Idol,2021 │ FOTO: Captură YouTube

American Idol, emisiunea concurs inspirată de formatul Pop Idol din Marea Britanie, a ajuns anul acesta la cel de-al 19-lea sezon. În ciuda longevității acestui show, ce conduce în timp la uzură, emisiunea este încă urmărită de milioane de telespectatori, momentele virale continuând să alimenteze interesul publicului și chiar și al starurilor rock. Casey Bishop, o tânără de 15 ani, a reușit de curând să-i impresioneze pe membrii Mötley Crüe cu audiția sa din cadrul emisiunii de talente.

Destul de timidă în dialogul cu jurații, Casey a mărturisit că nu a mai cântat niciodată pe o scenă și că singurele persoane care știu că ea cântă sunt prietenii din cercul apropiat. Întrebată, apoi, ce genuri muzicale preferă, ea s-a declarat o fană înrăită a muzicii rock, numind trupe ca Nirvana, Red Hot Chili Peppers și Sublime în lista preferatelor sale. Casey iubește, de asemenea, și muzica blues și jazz, amintind-o pe Ella Fitzgerald.

La audiții a ales să interpreteze piesa "Live Wire" de la Motley Crue, într-o versiune a cappella, la cererea lui Katy Perry interpretând și "My Funny Valentine", în stil Sarah Vaughan. Momentul l-a făcut pe juratul Luke Bryan să o declare deja pe Casey Bishop câștigătoarea acestui sezon American Idol.

VIDEO: Casey Bishop la American Idol 2021

Imediat ce momentul cu audiția lui Casey a fost publicat pe YouTube, basistul Motley Crue, Nikki Sixx, a share-uit clipul pe Twitter. I-a reținut greșit vârsta lui Casey, însă mesajul a fost, oricum, măgulitor pentru tânăra concurentă: <<O tipă de 14 ani a rupt cântând "Live Wire" a cappella...Uitați-vă aici>>.

https://twitter.com/NikkiSixx/status/1363715704688574465

La scurtă vreme, momentul a fost share-uit și pe contul oficial al trupei Motley Crew, împreună cu mesajul: <<Felicitări, Casey Bishop, pentru felul în care i-ai uimit pe jurați cu reinterpretarea genială a piesei "Live Wire".>>

Coverul realizat de Casey se îndepărtează destul de mult de la versiunea originală, ea alegând să interpreteze "Live Wire" în stil blues. Spre comparație, mai jos puteți (re)asculta și originalul piesei.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending