Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Luis Fonsi lansează albumul „Vida” - TRACKLIST

Luis Fonsi, creatorul hitului „Despacito”, revine cu cel mai nou material discografic, „Vida”. Artistul a concertat în România în 2018, în cadrul festivalului El Carrusel.

Publicat

pe

Luis Fonsi la Romexpo │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Luis Fonsi, câștigătorul a 5 premii Latin Grammy și creatorul hit-ului „Despacito”, lansează albumul „Vida”, un material complex, ce marchează evoluția muzicală și, de ce nu, personală a renumitului artist portorican.

„Vida” se lansează la o săptămâna după lansarea piesei „Sola”, disponibilă în două variante (engleză și spaniolă). Odată cu „Sola”, Fonsi încearcă o întoarcere la rădăcini, dorind să demonstreze lumii că nu este doar un creator de hit-uri, ci și un adevărat povestitor. Single-ul „Sola” este un material sensibil și onest, care urmărește narațiunea unei povești de dragoste complicate, o iubire alimentată de speranța și susținută prin puterea imaginației.

Fonsi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală, reușind să aducă genului latino cel mai înalt grad de recunoaștere și prestigiu la nivel internațional. Cu hit-uri precum „Echame La Culpa” ft. Demi Lovato (care a fost #1 în 59 de țări), „Calypso” ft. Stefflon Don și „Imposible” ft. Ozuna (cel mai recent single al sau), este doar o chestiune de timp până când bva lua cu asalt (din nou) toate clasamentele muzicale.

Hit-ul “Despacito” a făcut furori și a reușit să stabilească o serie de recorduri greu de egalat, recunoscute și de Guinness World Records. În România, "Despacito" a fost hitul anului 2017, iar până în prezent a stabilit recorduri și în ceea ce privește cifrele de pe platformele digitale: peste 200.000 de unități vândute și peste 100.000.000 de ascultări, fiind certificat cu 10 discuri de Platină.

Luisi Fonsi a cântat în România în cadrul festivalului El Carrusel. Vă invităm să urmăriți galeria de poze aici.

Tracklisting „Vida”

  1. "Sola"
  2. "Apaga La Luz"
  3. "Le Pido Al Cielo""Imposible con Ozuna"
  4. "Poco A Poco"
  5. "Dime Que No Te Irás"
  6. "Échame La Culpă con Demi Lovato"
  7. "Tanto Pară Nada"
  8. "Despacito con Daddy Yankee"
  9. "Más Fuerte Que Yo"
  10. "Calypso con Stefflon Don"
  11. "Ahí Estas Tú"
  12. "Despacito" (Remix) con Daddy Yankee FT. Justin Bieber
  13. "Calypso" (Remix) con Karol G
  14. "Sola" (English Version)
Comentează

Trending