Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Liam Gallagher va cânta mai multe piese Oasis în viitoarele concerte

Veste bună pentru fanii Oasis: Liam Gallagher a declarat că va completa repertoriul de concert cu melodii cunoscute ale legendarei trupe. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Liam Gallagher
Liam Gallagher │ FOTO: www.facebook.com

Fanii lui Liam Gallagher i-au scris pe Twitter și au cerut mai multe melodii Oasis în concerte. Acesta a promis să cânte melodia "Stay Young", care nu a mai fost interpretată live de 22 de ani.

De asemenea, piesa "She's Electric", care s-a auzit ultima oară în 2002, în turneul "Hethen Chemistry Tour", va fi inclusă în setlist. "She's Electric" face parte de pe albumul din 1995 "(What's the story) Moring Glory?" a trupei Oasis.

Artistul lucrează la cel de-al doilea disc solo și a declarat recent că fratele lui, Noel îl va da în judecată dacă folosește materiale din vremea Oasis în noul documentar despre cariera lui. Documentarul se numește "As It Was" și va fi lansat anul acesta. Va cuprinde mai multe informații despre anii în care a cântat în trupa Beady Eye și cariera lui solo.

Liam Gallagher la Fall in Love Festival 2019

Liam Gallagher (William John Paul pe numele său întreg) va cânta pentru prima dată în România la Fall in Love Festival. Idol al multor generații, Liam s-a făcut remarcat pe scena muzicală internațională ca vocal al cunoscutei trupe britanice Oasis, una dintre cele mai de succes formații ale anilor ‛90.

De-a lungul carierei sale, între 1991 – 2000, Liam a fost parte din lansarea unora dintre cele mai intonate hit-uri, precum: „Wonderwall”, „Supersonic” sau „Don’t look back in anger”, piese care au rămas zeci de zile în topurile muzicale din numeroase țări din întreaga lume și datorită cărora au primit un număr impresionant de nominalizări venite din partea BRIT, MTV, Grammy sau New Musical Express.

Albumul său de debut, numit „Settle”, lansat tot în 2017 s-a dovedit un succes muzical și comercial, ajungând în primele poziții ale UK Album Chart. Descris ca fiind un album în care atât versurile expresive, cât și vocea inconfundabilă a lui Liam se întâlnesc pentru a crea un efect extraordinar. „As You Were” este un album care dovedește că jumătatea ex-Oasis este la fel de inspirată și talentată ca întotdeauna. Pe lângă carisma și energia marca „bad boy”, Liam își va delecta fanii cu piese de pe noul album, precum „Wall of Glass”, „For what it’s Worth” sau „Paper Crown”, dar și cu alte surprize din repertoriul Oasis.

Comentează

Trending