Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Lara Fabian susține două noi concerte la Sala Palatului în noiembrie 2019

La doar un an de la concertele susținute la București și Cluj-Napoca, Lara Fabian revine în România. "50 World Tour" o readuce pe artistă în țara noastră, aceasta urmând să concerteze pe 18 și 19 noiembrie 2019 la Sala Palatului din București.

Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

În cadrul "50 World Tour", Lara Fabian își va promova noul album ”Papillon”, cel de-al 14-lea material de studio din carieră și cel de-al 10-lea album în limba franceză. Pentru acest disc, artista a colaborat cu producătorii Moh Denebi și Matt M Ersin.

Discul conține 11 piese noi, compuse de Lara Fabian împreună cu Sharon Vaughn și Moh Denebi. Primul single extras a fost "Papillon" ( "Fluture ", în traducere). În videoclipul realizat de Plastic Gun (Sam și Adem), Lara folosește metafora coconului care se metamorfozează în fluture pentru a transmite publicului ideea că cea mai frumoasă etapă din viața sa abia acum începe.

Albumul "Papillon" va fi lansat pe 8 februarie, turneul mondial de promovare a discului urmând să o aducă pe artistă din nou în România. "50 World Tour" va marca aniversarea a 50 de ani ai Larei Fabian, dar și a peste 30 de ani de carieră.

Lara Fabian, sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut în Etterbeek (Bruxelles – Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, „L’Aziza est en pleurs”, atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa „Croire” cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision.

Discul de debut a fost lansat în 1991, acesta aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. Cel de-al doilea album al său - "Carpe Diem", a apărut 3 ani mai târziu și i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno.

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertul Lara Fabian din 2016

În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat "Ma vie dans la tienne", promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

În cei peste 30 de ani de carieră, Lara Fabian a lansat 14 albume de studio și 4 discuri live.

Prețuri bilete la concertele Lara Fabian din 2019:

  • VIP (early bird, cu 10% discount) - 436,5 lei
  • Premium - 360 lei
  • Categoria I - 279 lei
  • Categoria a II-a - 225 lei
  • Categoria a III-a - 166,5 lei

*Biletele EARLY BIRD beneficiază de o reducere de 10% și un bilet cadou la concertul Alessandro Safina de pe 17 februarie. Promoția este valabilă până pe 16 februarie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lara Fabian
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian Johnson confirmă noul album AC/DC, reunirea trupei

La 3 ani de când a părăsit AC/DC, Brian Johnson dă semne că ar reveni în trupă şi ar pregăti...

Închide