Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lara Fabian susține două noi concerte la Sala Palatului în noiembrie 2019

La doar un an de la concertele susținute la București și Cluj-Napoca, Lara Fabian revine în România. "50 World Tour" o readuce pe artistă în țara noastră, aceasta urmând să concerteze pe 18 și 19 noiembrie 2019 la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În cadrul "50 World Tour", Lara Fabian își va promova noul album ”Papillon”, cel de-al 14-lea material de studio din carieră și cel de-al 10-lea album în limba franceză. Pentru acest disc, artista a colaborat cu producătorii Moh Denebi și Matt M Ersin.

Discul conține 11 piese noi, compuse de Lara Fabian împreună cu Sharon Vaughn și Moh Denebi. Primul single extras a fost "Papillon" ( "Fluture ", în traducere). În videoclipul realizat de Plastic Gun (Sam și Adem), Lara folosește metafora coconului care se metamorfozează în fluture pentru a transmite publicului ideea că cea mai frumoasă etapă din viața sa abia acum începe.

Albumul "Papillon" va fi lansat pe 8 februarie, turneul mondial de promovare a discului urmând să o aducă pe artistă din nou în România. "50 World Tour" va marca aniversarea a 50 de ani ai Larei Fabian, dar și a peste 30 de ani de carieră.

Lara Fabian, sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut în Etterbeek (Bruxelles – Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, „L’Aziza est en pleurs”, atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa „Croire” cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision.

Discul de debut a fost lansat în 1991, acesta aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. Cel de-al doilea album al său - "Carpe Diem", a apărut 3 ani mai târziu și i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno.

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertul Lara Fabian din 2016

În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat "Ma vie dans la tienne", promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016.

În cei peste 30 de ani de carieră, Lara Fabian a lansat 14 albume de studio și 4 discuri live.

Prețuri bilete la concertele Lara Fabian din 2019:

  • VIP (early bird, cu 10% discount) - 436,5 lei
  • Premium - 360 lei
  • Categoria I - 279 lei
  • Categoria a II-a - 225 lei
  • Categoria a III-a - 166,5 lei

*Biletele EARLY BIRD beneficiază de o reducere de 10% și un bilet cadou la concertul Alessandro Safina de pe 17 februarie. Promoția este valabilă până pe 16 februarie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 18 noiembrie 2019

AMÂNAT - Lara Fabian

Loc
Sala Palatului
Comentează

Concerte & turnee

Lara Fabian concertează la București și Cluj-Napoca în aprilie 2024

Lara Fabian, una dintre cele mai emblematice voci ale muzicii contemporane, revine în România cu două spectacole grandioase. În program se vor găsi atât piese noi, cât și hit-uri îndrăgite ca "Je t’aime" și "Je suis malade". Găsești în articol mai multe detalii și informații despre bilete.

Publicat

pe

Poze Concert aniversar Gheorghe Zamfir alături de Lara Fabian, Jose Carreras, Laura Bretan și multi alții pe 15 septembrie 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Lara Fabian va concerta pe 21 aprilie la Sala Palatului din București și pe 23 aprilie la BT Arena din Cluj-Napoca. Evenimentele fac parte din turneul "Je t'aime".

Prețuri bilete concert Lara Fabian

Bilete pentru concertul din București sunt deja disponibile online, la prețuri cuprinse între 200 lei și 550 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca vor fi disponibile pentru achiziționare în curând.

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut în Etterbeek (Bruxelles - Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, "L’Aziza est en pleurs" atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa "Croire" cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision.

Cariera de 37 de ani a artistei a fost marcată de 15 albume, numeroase piese de succes, concerte sold out și milioane de fani.

Recent, Lara Fabian a încântat publicul bucureștean cu o apariție specială în cadrul unui concert aniversar dedicat maestrului Gheorghe Zamfir. Evenimentul a avut loc pe 15 septembrie pe Stadionul Arcul de Triumf.

Citește în continuare

Trending