Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Urmărește-i pe Lady Gaga și Bradley Cooper cântând "Shallow" la gala premiilor Oscar - VIDEO

Lady Gaga și Bradley Cooper au amuțit o încăpere plină de actori de Oscar cu o interpretare electrizantă a piesei "Shallow". Duetul celor doi, trăit de la prima până la ultima notă, a stârnit și câteva controverse.
Lady Gaga și Bradley Cooper la gala premiilor Oscar 2019

Lady Gaga și Bradley Cooper la gala premiilor Oscar 2019

Gala premiilor Oscar de pe 24 februarie a fost un eveniment extrem de important pentru Lady Gaga și Bradley Cooper. Filmul "A Star Is Born", ce-i are ca protagoniști, a primit 8 nominalizări, emoțiile fiind mari pentru toți cei implicați în realizarea peliculei.

Așa cum mulți dintre critici au prevăzut, succesul comercial al filmului a fost încununat de un premiu Oscar, pentru piesa "Shallow". Mai emoționant, însă, decât momentul anunțării premiului Oscar pentru "Cea mai bună piesă originală" a fost duetul lui Bradley și Gaga din cadrul galei.

"Nimic nu poate fi mai special decât acest moment de la Oscar"

Preț de câteva minute, actorii prezenți la eveniment și telespectatorii au fost transpuși în povestea de iubire dintre Ally și Jackson Maine, personajele interpretate de Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul "A Star Is Born". Pe scena galei premiilor Oscar, cei doi au interpretat piesa "Shallow" cu pasiunea personajelor din peliculă, lăsând loc speculațiilor și cârcotelilor.

"Nimic nu poate fi mai special decât acest moment de la Oscar, împărțit cu un prieten adevărat și un geniu artistic", a scris Lady Gaga pe pagina sa de Facebook la câteva ore de la încheierea galei Oscar, alăturând mesajului o poză în care Bradley o ține în brațe.

Lady Gaga și Bradley Cooper la gala premiilor Oscar 2019

Lady Gaga și Bradley Cooper la gala premiilor Oscar 2019

Astfel de ipostaze cu cei doi au făcut ca tabloidele să suspecteze că între cei doi ar fi mai mult decât o conexiune artistică, deși Bradley a venit însoțit la eveniment de iubita sa, Irina Shayk.

"Bradley, nu există nicio altă persoană pe planetă alături de care aș fi putut cânta această piesă. Îți mulțumesc că ai crezut în noi", a declarat Gaga la acceptarea premiului Oscar pentru "Shallow".

Bradley Cooper și-a arătat și el aprecierea pentru Lady Gaga, declarând că datorită ei a reușit să facă un pas important în cariera sa.

"Întotdeauna am vrut să regizez un film, doar că nu am avut niciodată curajul să o fac, apoi, sincer să fiu, m-am hotărât când am văzut-o pe Lady Gaga interpretând piesa "La Vie en Rose", care este și una dintre scenele din film", a mărturisit Bradley Cooper în emisiunea lui Jimmy Fallon.

VIDEO: Lady Gaga și Bradley Cooper cântă piesa "Shallow" live la gala Oscar 2019

A Star Is Born”, filmul în care Lady Gaga joacă rolul principal, prezintă clasica poveste a unei artiste aflate la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență. Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Gaga, un rocker veteran pe nume Jackson Maine.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Norah Jones anunță lansarea unui album nou

Norah Jones, câștigătoare a 9 premii Grammy, a anunțat lansarea albumului "Begin Again". Vă invităm să ascultați primul single de...

Închide