Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Urmărește-i pe Lady Gaga și Bradley Cooper cântând "Shallow" la gala premiilor Oscar - VIDEO

Lady Gaga și Bradley Cooper au amuțit o încăpere plină de actori de Oscar cu o interpretare electrizantă a piesei "Shallow". Duetul celor doi, trăit de la prima până la ultima notă, a stârnit și câteva controverse.

Publicat

pe

Lady Gaga și Bradley Cooper la gala premiilor Oscar 2019
Lady Gaga și Bradley Cooper la gala premiilor Oscar 2019

Gala premiilor Oscar de pe 24 februarie a fost un eveniment extrem de important pentru Lady Gaga și Bradley Cooper. Filmul "A Star Is Born", ce-i are ca protagoniști, a primit 8 nominalizări, emoțiile fiind mari pentru toți cei implicați în realizarea peliculei.

Așa cum mulți dintre critici au prevăzut, succesul comercial al filmului a fost încununat de un premiu Oscar, pentru piesa "Shallow". Mai emoționant, însă, decât momentul anunțării premiului Oscar pentru "Cea mai bună piesă originală" a fost duetul lui Bradley și Gaga din cadrul galei.

"Nimic nu poate fi mai special decât acest moment de la Oscar"

Preț de câteva minute, actorii prezenți la eveniment și telespectatorii au fost transpuși în povestea de iubire dintre Ally și Jackson Maine, personajele interpretate de Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul "A Star Is Born". Pe scena galei premiilor Oscar, cei doi au interpretat piesa "Shallow" cu pasiunea personajelor din peliculă, lăsând loc speculațiilor și cârcotelilor.

"Nimic nu poate fi mai special decât acest moment de la Oscar, împărțit cu un prieten adevărat și un geniu artistic", a scris Lady Gaga pe pagina sa de Facebook la câteva ore de la încheierea galei Oscar, alăturând mesajului o poză în care Bradley o ține în brațe.

Lady Gaga și Bradley Cooper la gala premiilor Oscar 2019

Lady Gaga și Bradley Cooper la gala premiilor Oscar 2019

Astfel de ipostaze cu cei doi au făcut ca tabloidele să suspecteze că între cei doi ar fi mai mult decât o conexiune artistică, deși Bradley a venit însoțit la eveniment de iubita sa, Irina Shayk.

"Bradley, nu există nicio altă persoană pe planetă alături de care aș fi putut cânta această piesă. Îți mulțumesc că ai crezut în noi", a declarat Gaga la acceptarea premiului Oscar pentru "Shallow".

Bradley Cooper și-a arătat și el aprecierea pentru Lady Gaga, declarând că datorită ei a reușit să facă un pas important în cariera sa.

"Întotdeauna am vrut să regizez un film, doar că nu am avut niciodată curajul să o fac, apoi, sincer să fiu, m-am hotărât când am văzut-o pe Lady Gaga interpretând piesa "La Vie en Rose", care este și una dintre scenele din film", a mărturisit Bradley Cooper în emisiunea lui Jimmy Fallon.

VIDEO: Lady Gaga și Bradley Cooper cântă piesa "Shallow" live la gala Oscar 2019

A Star Is Born”, filmul în care Lady Gaga joacă rolul principal, prezintă clasica poveste a unei artiste aflate la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență. Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Gaga, un rocker veteran pe nume Jackson Maine.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Filmul "Joker 2" a primit o dată oficială de lansare; Lady Gaga confirmată ca parte din distribuție

Continuarea poveștii lui Joker, unul dintre cei mai "faimoși" antagoniști, a primit oficial o dată de lansare. Regizorul Todd Phillips și Joaquin Phoenix revin în echipă. Detalii în articol.

Publicat

pe

Joaquin Phoenix / Lady Gaga
Joaquin Phoenix / Lady Gaga │ FOTO: captură YouTube (Warner Bros.) / captură YouTube www.youtube.com

În urmă cu câteva săptămâni, Todd Phillips a confirmat că apreciatul său film "Joker" va beneficia de o continuare. La acea vreme, regizorul postase pe internet două fotografii, una prezentând scenariul viitorului film, intitulat "Joker: Folie à Deux", cealaltă arătându-l pe Joaquin Phoenix citind povestea "Joker 2".

Acum, potrivit publicației Deadline, "Joker: Folie à Deux" a primit o dată de lansare. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie 2024. Producția pentru film ar începe în luna decembrie a acestui an.

Tradus literal ca "nebunie (împărtășită) de doi", folie à deux este un termen folosit pentru psihoza comună sau tulburarea delirantă comună. Este un sindrom în care anumite convingeri delirante și, uneori, halucinații se transmit de la un individ la altul. În acest context, apariția lui Harley Quinn ar avea sens. Pentru acest rol a fost luată în calcul Lady Gaga. După o serie de negocieri, artista a confirmat că îi va fi parteneră lui Joker.

În noiembrie 2019, "Joker" a devenit cel mai profitabil film bazat pe benzi desenate din toate timpurile. Acest succes a convins studiourile Warner Bros. să îi ofere lui Phoenix 50 de milioane de dolari pentru a-și relua rolul în alte două filme. Pelicula a obținut cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar 2020, evidențiindu-se în toate categoriile importante. "Joker" i-a adus lui Phoenix primul său Oscar, dar și un Glob de Aur, un Bafta și un SAG Award. De asemenea, filmul a câștigat și premiul pentru "Cel mai bun soundtrack".

Citește în continuare

Muzică și film

Lady Gaga ar putea-o juca pe Harley Quinn în "Joker 2"

Informații noi despre continuarea filmului "Joker" au fost dezvăluite în presa internațională. Lady Gaga ar putea deveni partenera lui Joaquin Phoenix în viitoarea peliculă regizată de Todd Phillips. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Joaquin Phoenix / Lady Gaga
Joaquin Phoenix / Lady Gaga │ FOTO: captură YouTube (Warner Bros.) / captură YouTube www.youtube.com

Potrivit The Hollywood Reporter, Lady Gaga se află în negocieri pentru a o interpreta pe Harley Quinn, partenera în crimă și nebunie a lui Joker. Mai mult, noua peliculă regizată de Todd Phillips ar fi un musical. Poate contribuția cântăreței s-ar extinde dincolo de interpretarea actoricească, iar Lady Gaga ar compune și muzică pentru coloana sonoră.

Demn de menționat este că Lady Gaga a mai lucrat cu Todd Phillips pentru "A Star Is Born" (2018). Mai mult, partenerul lui Gaga din film, Bradley Cooper, a fost producător la primul "Joker", iar colaborarea ar putea continua și pentru viitorul film.

Speculații că Harley Quinn ar apărea în film au ieșit la suprafață după ce Phillips a postat pe Instagram coperta scenariului, precum și o fotografie cu Joaquin Phoenix. Mai mult, continuarea filmului s-ar intitula "Joker: Folie à Deux". Tradus literal ca "nebunie (împărtășită) de doi",  folie à deux este un termen folosit pentru psihoza comună sau tulburarea delirantă comună. Este un sindrom în care anumite convingeri delirante și, uneori, halucinații se transmit de la un individ la altul. Prin urmare, apariția lui Harley Quinn ar avea sens în acest context.

Alte detalii despre Harley Quinn din "Joker: Folie à Deux" sunt momentan secrete. Fanii știu deja că Harley Quinn a fost psihiatrul lui Joker pe vremea când acesta era internat la Askham Asylum. Cu altă identitate atunci (Dr. Harleen Quinzel), ea s-a îndrăgostit de pacientul său, devenindu-i în cele din urmă parteneră și complice.

Harley Quinn s-a dovedit a fi un personaj important pentru Warner Bros. Margot Robbie a interpretat-o pe Quinn de trei ori, în "Suicide Squad" din 2016, "Birds of Prey" din 2020 și "The Suicide Squad" din 2021, iar Kaley Cuoco îi dă voce acestui personaj în serial animat "Harley Quinn", de pe HBO Max. Totuși, filmele "Joker" ale lui Phillip prezintă un univers separat de restul producțiilor DC, similar modului în care "The Batman" al lui Robert Pattinson a fost livrat publicului. Iată, acest aspect se alătură celorlalte detalii despre "Joker 2" care sunt încă secrete.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending