Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Lady Gaga clarifică natura relației sale cu Bradley Cooper după duetul controversat de la gala Oscar

Duetul lui Bradley Cooper cu Lady Gaga de la gala premiilor Oscar a stârnit discuții în online, insinuându-se că cei doi ar fi îndrăgostiți. Întrebată de Jimmy Kimmel care e statusul relației sale cu Bradley, Gaga a ținut să ne amintească faptul că "Shallow" e o piesă de dragoste.
Lady Gaga în emisiunea lui Jimmy Kimmel

Lady Gaga în emisiunea lui Jimmy Kimmel

Lady Gaga a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel pentru a povesti despre gala premiilor Oscar. Artista a venit cu trofeul câștigat în geantă, mărturisind că înainte de a urca pe scenă pentru a mulțumi, întreaga sa carieră i s-a derulat prin fața ochilor.

Cu prilejul acestei vizite, Jimmy Kimmel i-a adresat artistei și întrebarea care a stat pe buzele majorității celor care au comentat în online: sunt Lady Gaga și Bradley îndrăgostiți?

"Asta am vrut să vedeți"

"În primul rând, social media este toaleta internetului. Ce a făcut culturii pop este oribil. Și da, oamenii au văzut iubire - ghiciți ce - asta am vrut să vedeți. "Shallow" e o piesă de dragoste. În filmul "A Star Is Born" se prezintă o poveste de iubire. Am lucrat atât de mult la acel moment de la Oscar", a declarat Lady Gaga.

Diva pop a dezvăluit în continuare că Bradley Cooper a gândit întregul moment, de la intrarea în scenă, la așezarea pianului și a luminilor din sală.

Pentru a-și argumenta afirmația, Gaga a amintit că a fost la fel de apropiată și de Tony Bennett cât au susținut concerte în întreaga lume.

"L-am îmbrățișat pe Tony Bennett pentru trei ani la rând, cât am fost plecați în turneu. Atunci când cânți piese de dragoste, asta vrei să-i faci pe oameni să simtă."

VIDEO: Lady Gaga vorbește despre Bradley Cooper la Jimmy Kimmel

Gala premiilor Oscar de pe 24 februarie a fost un eveniment extrem de important pentru Lady Gaga și Bradley Cooper. Filmul "A Star Is Born", ce-i are ca protagoniști, a primit 8 nominalizări, emoțiile fiind mari pentru toți cei implicați în realizarea peliculei.

Așa cum mulți dintre critici au prevăzut, succesul comercial al filmului a fost încununat de un premiu Oscar, pentru piesa "Shallow".

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dată în judecată pentru neplata unor comisioane, Celine Dion dezminte acuzațiile aduse de agenția ICM Partners

Celine Dion este acuzată de agenția ICM Partners că a refuzat să-și plătească comisioanele aferente unui contract în valoare de...

Închide