Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Karol Sevilla, actrița din "Soy Luna", va concerta în premieră în România

Karol Sevilla, tânăra artistă devenită idolul unei generații odată cu apariția în serialul "Soy Luna", va concerta pentru prima oară în România. Artista va susține spectacole la București, Cluj, Timișoara și Craiova.

Publicat

pe

Karol Sevilla
Karol Sevilla │ FOTO: www.facebook.com

UPDATE: Concertele anunțate au fost ulterior anulate, detalii aici.

Tânăra actriță, cântăreață și compozitoare Karol Sevilla are 19 ani și este originară din Mexic. Călcând pe urmele unor staruri internaționale, precum Miley Cyrus, care a devenit cunoscută odată cu rolul Hannah Montana, Karol și-a lansat cariera în producția Disney "Soy Luna", difuzată în peste 60 de țări, inclusiv România. În prezent, artista are o uriașă bază de fani: 9 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 7,5 milioane de abonați pe YouTube.

Spectacolul "Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour" va ajunge anul acesta și în România, tânăra artistă urmând să susțină patru concerte în țara noastră.

Concerte Karol Sevilla în România:

  • 1 aprilie - concert la Cluj (BT Arena)
  • 2 aprilie - concert la Timișoara (Sala Sporturilor - Olimpia)
  • 3 aprilie - concert la Craiova (Sala Polivalentă),
  • 6 aprilie - concerte la București (Romexpo, Pavilionul central)

Karol va ajunge și în alte orașe din Europa, după cum urmează: 4 aprilie – Sofia, Bulgaria, 8 aprilie – Zagreb, Croația, 9 aprilie – Ljubljana, Slovenia, 10 aprilie – Belgrad, Serbia. Concertele Karol Sevilla în Europa sunt organizate de Top Music Media, agenție românească de evenimente.

Prețuri bilete la concertele Karol Sevilla:

  • VIP - 629 lei
  • Golden - 359 lei
  • Silver - 219 lei
  • Acces General - 169 lei

Karol s-a născut în Ciudad de México, iar în copilărie a studiat actoria la Centrul de Educație Artistică Televisa din cadrul celebrului grup media mexican. La numai șase ani începe să apară în reclame, apoi în seriale TV.

Rolul din "Soy Luna" a făcut-o cunoscută în lumea întreagă și astfel a devenit admirată de copii și adolescenți de pretutindeni.

În 2016, Karol și-a lanseazat propriul canal de YouTube, care în prezent are aproape 7,5 milioane de subscriberi și 632 de milioane de vizualizări.

Trending