Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

James Hetfield joacă în cel mai nou film despre Ted Bundy - FOTO

La final de ianuarie Internetul a fost copleşit de trailere şi lansări legate de Ted Bundy, cel mai infam criminal din istoria Statelor Unite. Pe de o parte a apărut "Ted Bundy Tapes" pe Netflix, apoi a venit şi trailerul la "Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile". Cine a privit trailerul cu atenţie l-a remarcat pe solistul Metallica, James Hetfield în rol de poliţist.
James Hetfield în rol de pollițist în fimul

James Hetfield în rol de pollițist în fimul "Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile"

"Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile" a avut premiera la Sundance săptămâna trecută, stârnind reacţii mixte de la critici şi mai ales de la cei care au prins perioada lui Ted Bundy. Netflix ar încerca să obţină drepturile asupra peliculei pentru difuzare în State şi unele teritorii internaţionale. Înţelegerea costă 8 milioane de dolari.

James Hetfield îşi face debutul dramatic în această peliculă, în rolul ofiţerului care îl arestează pe Ted Bundy. Acesta este jucat de Zach Efron, care îşi extinde paleta actoricească, după "Baywatch", "The Greatest Showman" şi câteva comedii tinereşti. Ca să nu mai vorbim de uriaşul său hit de de când era june, "High School Musical". Hetfield nu are un rol chiar mic, jucându-l pe ofiţerul Bob Hayward, care patrulează străzile din Utah.

Acesta este un veteran al poliţiei locale, care l-a prins pe Ted Bundy pentru prima oară în 1975. A descoperit unelte pentru dat spargeri în maşina sa, dar a bănuit că infractorul făcuse ceva mult mai grav. Hetfield a mai apărut pe micile şi marile ecrane, de obicei în rol propriu, dar e prima oară când joacă un personaj dramatic.

"Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile" mai are o conexine cu lumea muzicii. Marea dragoste a lui Ted Bundy, Liz Kendall este jucată de Lily Collins, fiica lui Phil Collins. Regizorul filmului este Joe Berlinger, care a mai colaborat cu Hetfield şi pe documentarul rock "Metallica: Some Kind of Monster". Regizorul a fost atât de impresionat de chimia şi momentele trăite cu muzicienii, încât a scris o carte despre colaborarea cu aceştia, "Metallica: This Monster Lives".

În distribuţia noului film se află Haley Joel Osment, Kaya Scodelario, John Malkovich şi Jim Parsons. Netflix ar urma să îl lanseze la toamnă. Metallica va cânta în România pe 14 august 2019, la Arena Naţională din Bucureşti.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre James HetfieldMetallica
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maroon 5, Travis Scott și Big Boi - urmărește showul de la Super Bowl 2019 – VIDEO

Vă invităm să urmăriți momentul muzical de la Super Bowl, unul dintre cele mai așteptate evenimente din Statele Unite. 

Închide