Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

James Bay și Julia Michaels lansează varianta live a piesei "Peer Presure"

James Bay și Julia Michaels prezintă varianta live, filmată în studio, a piesei "Peer Presure". Vocile celor doi, care se îmbină armonios, cuceresc de la primele note muzicale. Vă invităm să urmăriți momentul în articol.

Publicat

pe

James Bay & Julia Michaels
James Bay & Julia Michaels

Materialul vizual ce însoțește live-ul piesei „Peer Pressure" este în tandem cu vocile celor doi artiști, capabili  să transmită o emoție de-a dreptul palpabilă. Jocul de nuanțe, roz și albastru și proiecțiile de lumini le conferă celor doi artiști o aură feerică.

Din punct de vedere vocal, această variantă a piesei ne arată o compatibilitate artistică absolută. James Bay și Julia Michaels potrivindu-se perfect atât ca voce, cât și ca personalitate.

Odată cu lansarea piesei, muzicienii și-au propus să ne învețe o lecție importantă despre dragoste și să ne ofere fundalul sonor ideal propriei povești de iubire; „Peer Pressure" devine combinația perfectă între delicatețe, emoție și căldură.

„Peer Pressure" este produsă de Joel Little (care a lucrat cu Lorde sau Khalid) și ne vorbește despre modul în care găsim acea persoană în față căreia suntem pregătiți a ne abandona complet, fără reținere, fără sisteme de apărare, fără frică.

„Cred că poate fi foarte ușor să trăiești mereu știindu-te protejat, nelăsând pe nimeni să treacă de armura personală. Din varii motive, ne clădim ziduri de apărare în fiecare zi. În momentul în care am scris , eu și Julia am dorit să vorbim despre momentul în care persoana potrivită apare și reușește să crape acea armură prin dragoste și să ajungă la tine. Să lucrez cu Julia a fost un moment magic, în care actul de creație s-a simțit atât de special, mai ales că piesa abordează un subiect unic, ce este expus adesea într-o lumina negativă. Uneori, ca să te poți exterioriza, trebuie să ai omul potrivit lângă tine.", a declarat James Bay.

James Bay va cânta la București

Calendarul acestui an este plin pentru James Bay, a cărui carieră a înflorit odată cu lansarea albumului „Electric Light" – muzicianul va începe turneul nord-american curând, iar în această vara i se va alătură lui Ed Sheeran în cadrul turneului său european, care va bifa și România, pe data de 3 iulie, pe Arena Națională.

Julia Michaels pare un talent pur, apărut de nicăieri, care are deja potenţialul unui artist de top. La fel cum Sia, LP sau Bruno Mars, înainte să se lanseze ca artişti solo, au scris pentru nume sonore din industria muzicală, şi Julia Michaels are deja numeroase piese în Billboard Top 100 și se bucură de o carieră solo plină de succes.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

James Bay a lansat piesa "Goodbye Never Felt So Bad" - AUDIO

James Bay prezintă piesa "Goodbye Never Felt So Bad", marcând astfel prima sa lansare din 2023 și prima muzică nouă de la al treilea album lansat în 2022, "Leap". Noul single este disponibil în articol, te invităm să-l asculți.

Publicat

pe

James Bay - "Goodbye Never Felt So Bad"
James Bay - "Goodbye Never Felt So Bad" │ FOTO: captură YouTube / James Bay

"Goodbye Never Felt So Bad" a fost produsă de Gabe Simon și scrisă împreună cu Plested. Piesa combină versuri vulnerabile cu ritmurile pop care i-au adus aprecierea încă de la debutul său din 2013.

"<<Goodbye Never Felt So Bad>> este o melodie despre cât de straniu poate fi să-ți iei la revedere. Rareori există ceva bun în asta. Îmi iau constant rămas bun de la oamenii pe care îi iubesc; vine la pachet cu ceea ce fac. Mereu călătoresc. Este o meserie uimitoare, dar totul în viață are avantajele și dezavantajele sale.

Vara aceasta am început să cânt melodia live, cu mult înainte să știu că va fi lansată. Am vrut doar să împărtășesc muzică nouă pentru emoția ei. Nu poți cere unui public să-i placă ceva, dar de fiecare dată când fanii mei își ridicau mâinile în aer, aplaudau și la ultimul refren cântau cuvintele. A fost de necrezut. Sunt foarte încântat să împărtășesc piesa cu toată lumea. Am scris-o împreună cu colegul meu, genialul Phil Plested. Sper să vă placă!, a declarat James Bay.

Artistul de 32 de ani a cântat recent în deschiderea concertului Bruce Springsteen la BST Hyde Park din Londra. De asemenea, James Bay își continuă turneul în America de Nord. În unele concerte îi va avea în deschidere pe cei de la The Lumineers.

AUDIO: James Bay - Goodbye Never Felt So Bad

Cu albumul de debut "Chaos and the Calm", James Bay a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK și Irlanda. Tot pentru acest disc a primit trofeul Brit Awards "Critics' Choice", fiind nominalizat și pentru 3 premii Grammy: Cel mai bun nou artist, Cea mai bună piesă rock (pentru "Hold Back the River") și Cel mai bun album rock (discul lui de debut).

În 2019, James Bay lansa albumul "Electric Light", cel de-al doilea album discografic. LP-ul a debutat pe poziția a doua în topul discurilor din UK, marcând o schimbare majoră de sound, artistul britanic mărturisind că și-a dorit să evolueze din punct de vedere artistic.

Citește în continuare

Trending