Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

James Bay și Julia Michaels lansează varianta live a piesei "Peer Presure"

James Bay și Julia Michaels prezintă varianta live, filmată în studio, a piesei "Peer Presure". Vocile celor doi, care se îmbină armonios, cuceresc de la primele note muzicale. Vă invităm să urmăriți momentul în articol.
James Bay & Julia Michaels

James Bay & Julia Michaels

Materialul vizual ce însoțește live-ul piesei „Peer Pressure" este în tandem cu vocile celor doi artiști, capabili  să transmită o emoție de-a dreptul palpabilă. Jocul de nuanțe, roz și albastru și proiecțiile de lumini le conferă celor doi artiști o aură feerică.

Din punct de vedere vocal, această variantă a piesei ne arată o compatibilitate artistică absolută. James Bay și Julia Michaels potrivindu-se perfect atât ca voce, cât și ca personalitate.

Odată cu lansarea piesei, muzicienii și-au propus să ne învețe o lecție importantă despre dragoste și să ne ofere fundalul sonor ideal propriei povești de iubire; „Peer Pressure" devine combinația perfectă între delicatețe, emoție și căldură.

„Peer Pressure" este produsă de Joel Little (care a lucrat cu Lorde sau Khalid) și ne vorbește despre modul în care găsim acea persoană în față căreia suntem pregătiți a ne abandona complet, fără reținere, fără sisteme de apărare, fără frică.

„Cred că poate fi foarte ușor să trăiești mereu știindu-te protejat, nelăsând pe nimeni să treacă de armura personală. Din varii motive, ne clădim ziduri de apărare în fiecare zi. În momentul în care am scris , eu și Julia am dorit să vorbim despre momentul în care persoana potrivită apare și reușește să crape acea armură prin dragoste și să ajungă la tine. Să lucrez cu Julia a fost un moment magic, în care actul de creație s-a simțit atât de special, mai ales că piesa abordează un subiect unic, ce este expus adesea într-o lumina negativă. Uneori, ca să te poți exterioriza, trebuie să ai omul potrivit lângă tine.", a declarat James Bay.

James Bay va cânta la București

Calendarul acestui an este plin pentru James Bay, a cărui carieră a înflorit odată cu lansarea albumului „Electric Light" – muzicianul va începe turneul nord-american curând, iar în această vara i se va alătură lui Ed Sheeran în cadrul turneului său european, care va bifa și România, pe data de 3 iulie, pe Arena Națională.

Julia Michaels pare un talent pur, apărut de nicăieri, care are deja potenţialul unui artist de top. La fel cum Sia, LP sau Bruno Mars, înainte să se lanseze ca artişti solo, au scris pentru nume sonore din industria muzicală, şi Julia Michaels are deja numeroase piese în Billboard Top 100 și se bucură de o carieră solo plină de succes.

Citește mai multe despre James BayJulia Michaels
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mastering the Music Business devine membră INES - Rețeaua de festivaluri de showcase din Europa

INES - Innovation Network of European Showcases unește în prezent 18 dintre cele mai dinamice evenimente de muzică live din...

Închide